27

Анонимен

преди 1 година

Песков, за и Авай при Ена си в Ню Джърси, не се занимавай с ***. И обръсни мустака, че приличаш на залязъл порно актьор превърнал се в педофил.

26

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха в Молдова не ви искат , бе канчета засъхнали ! Какво точно си мислите че ще освобождавате там ?

25

Анонимен

преди 1 година

Молдова за сега ще почака .Русия първо трябва да освободи Николаевска и Одеска област за да подсили тила .Така ще се обедини с Приднестровието после вече за 3 дена ще освободи Молдова от американските окупатори и ще има мир и хармония.

24

Манчев

преди 1 година

Ами вие друго освен презрение и ненавист заслужавате ли бе,Песков ?! За какво да ви вяр ват народите и за какво да ви обичат - за това,че постоянно си служите с лъжи,за това,че сте военолюбци,за това,че обичате да навлизате в чужди територии,за това,че избивате мирно население без да ви е обявявана война ?! ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ !!!

23

Третия Руски Райх

преди 1 година

Щом песков каже нещо, значи е точно обратното. "Няма да нападаме Украйна", "Няма клане в Буча", "Няма да анексираме територии". Това значи, че Молдова са на прав път. Най-малкото Лукашенко направи плановете им публични още първите дни. Явно като са му ги споделили, са мислели, че всичко е в кърпа вързано и няма какво да стане.

22

Антипутиноид

преди 1 година

Много приказки на празно. Накратко, Молдова зависи от руската газ, а Путин е сложил два батальона в източна Молдова ей-така, да пази мира. Руската газ вече почти не им трябва, скоро и руските войници няма да им трябват.

21

Анонимен

преди 1 година

Молдова е най голямата заплаха за Русия. Ха хаха

20

много интересно

преди 1 година

Значи Молдова с глас реве и иска при Русия,а сега тоя скимти,че молдовците ги мразели!?Я и нашите русофили да спретнат една демонстрация,ако им стиска,и да поискат и те в Русия!

19

Анонимен

преди 1 година

ВСТАВАЙ СТРАНА ПИЯННАЯ

18

да ама не

преди 1 година

Руснаците вършат зверства и агресии към съседите си с което отвращават света от себе си. и така са най-големи русофоби.

17

Разделяй и Владей

преди 1 година

На времето беше създадена искуственната държава Молдова.Нейният народ си е част от Румъния.Така както Украйна,Полша и Беларус са един народ.Както Литва,латвия и Естония са един народ.Въобще по света са създадени много изкуственни държави с цел раздробяване и по-лесно контролиране.Ако Северна и Южна Корея се обединят те ще бъдат Грозна икономическа и военна сила бъркаща много световната подредба.Бангладеж и Пакистан.Турция Тюркменистан.Тлеещи вулкани готови да взривят Света.

16

Анонимен

преди 1 година

До 15. И какво ще правят украинците с тези милиарди, ще замерят руснаците ли?

15

Анонимен

преди 1 година

До 17. Като са жалка история, защо само към тях гледате и за тях говорите? Интересът ви към Русия не е от вчера, а от столетия.

14

Анонимен

преди 1 година

Той тавариш Песков така се смееше и не знаеше и за специалната им операция. Разбира се, че има руски диверсионни групи в Молдова. Никой дори не си задава въпросът дали е вярно.

13

Котаракът Песко

преди 1 година

Затъналите блатници вместо да дават акъл за Молдова, Европа и Щатите, да си погледнат и изчистят коччинката най-накрая. Или това, което е останало от нея в човешки и всякакъв потенциал. Занимават се само с допотопни ракети и с продажба на природните си ресурси за копейки. Жалка история.

12

Анонимен

преди 1 година

Липсата на конструктивизъм няма да помогне на Молдавия.

11

Анонимен

преди 1 година

Япония отпуска 6 милиарда за Украйна

10

Активист БСП(к)

преди 1 година

Американците са много практични хора. Само срещу някакви си 5 процента от бюджета на Пентагона ще въоръжат Украйна до зъби и те ще демитализират един от техните геополитически противници. И американците доволни и украинците доволни, като казват нашите приятели и съюзници win-win.

9

Да беее

преди 1 година

Те и в Украйна така, върви че разбери какво им става на тия хора...!

8

ликвидираме Русия

преди 1 година

Заплашва. Ще трябва да му се прати един HIMARS.