254

ДАААААААА

преди 1 година

Ще има разбира се последици но за ЕС пак ! ЕС ЕС ще изчезне завинаги за няма и седмица

253

Анонимен

преди 1 година

Кошмарно развитие за американската фашистка диктатура !

252

Алекс

преди 1 година

Китай ползва само евтин руски петрол и газ.Оръжие не дава.Няма да си развали отношенията с ЕС и САЩ заради Русия.Разчитат и на акъл,а не като рашките-само на мускули.

251

Анонимен

преди 1 година

Тия пък от ЕС кой ги бръсне за слива? Каквото се разберат Си, Путин и памперса това ще е в света!

250

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези изкопаеми че чак и заемат ръководни постове. Ше го е66а в опикания дърт педдерас.

249

струва ми се

преди 1 година

.....че от напъване ще му падне катетъра от простатата на този

248

сериозно ли

преди 1 година

Този грохнал старец е жива представа за Европа

247

Анонимен

преди 1 година

сатанатоооо кой 89 година обеща на *** горби че нато няма да се разширява дори в границите на ГДР- а кво стана погълна дузина страни о миролюбие - ай си го на--й

246

Анонимен

преди 1 година

последици да за вас бе гом-ньо- и без това щати ви унищожават като нас- некой требе да ви довърши

245

Лудостта на юдеите

преди 1 година

Всички хора на планетата вече страдаме от ционизмът, наречен с кухата дума "демокрация". И ще страдаме още повече, отколкото от ционизма, наречен "комунизъм"! В следващите години делата на юдеите ще стават все по- агресивни и зли!

244

българина

преди 1 година

предлагам в знак на подкрепа на думите си, Борел да изхвърли всичко произведено в Китай! но преди това да каже като го търся на кой телефон ще вдигне и как с какви дрехи и обувки ще ходи на работа, до бре да си вземе и сметалото от прадядо му, зашото новите са китайски

243

Сата НАТО

преди 1 година

Кой писа песнички за ядрени гъби над Ню Йорк? Кой заплашваше да потопи Калифорния и Албиона? Кой щеше да цепи разлима Сан Андреас и да пробива Йелоустоун? Кой от 20 години отглежда бебетата си в детски колички-таккове? Кой го правеше това? Кой сваляше самолети по цял свят? Къде е сега ченгеджийския УСЕР? Нали щеше да "сади тополи" пред Белия дом? Къде е този полугол ездач с тъмните очила? Мокрият съм на руските "окупанти" ?

242

r3v0lv3r

преди 1 година

До Боби бла бла, как са се подготвяли за война 1939 година няма значение в момента. Гладът за снаряди се репортвува от целият фронт, Вагнер стреляха повече, защото получиха уж от Северна Корея, но всички знаем, че това е просто прокси на Китай.

241

Сата НАТО

преди 1 година

Безсмислено е да споря с радио, телевизор или нещо подобно. -----///-------- Къде, питам, е лицемерието? Кой започна войната? Кой 25 години се прави на обиден и се заканва "да повтори" ВСВ и да стигне до Ламанша? Кой се заканваше на НАТО и поставяше искания да се върне на границите на 1990 г? Кой се глумеше с хохлите и черножопите? Кой се заканваше да сгази Украйна до 8-ми март, за подарък на рускинките? Кой? Кой анексира Крим и от неутрална територия го превърна в предна база на Просията? Кой?

240

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Китай и сега доставя въоръжение на Русия! Не пряко, де, а през Северна Корея, така както правеше Корнелка и Киро Про100-то !

239

Анонимен

преди 1 година

Най добре да дойдат извънземните.

238

АНОНИМЕН

преди 1 година

До пияница мистик... Абе коя технология е направена от *** американец или англосаксонец?!!! Я по-сериозно. Всичко е от крадени кадри от цял свят.

237

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на време е САЩ да набие канчетата и на Русия и на Китай.

236

Анонимен

преди 1 година

като ви спрат стоките от Китай ще ви стане супер-дупер в ЕС, ще ви изпонападат правителствата като зрели круши.

235

до 252

преди 1 година

Предполагам, че изборите у нас ще бъдат нагласени, за да спечелят ПП и ДБ, след което ще вземем демократично решение, че не можем да стоим безучастни и ще засилят една бригада български войници в Украйна. А от това какво ще произтече вътре в страната ни никой не може да каже. Предполагам, ще има доста бунтове и протести. Имало клауза в натовския устав, че когато някоя страна сама реши да започне война съответно сама си носи последиците, същото важи и за военни конфликти в рамките на алианса.