274

Анонимен

преди 1 година

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия. Преди бе фашистка Германия. Факт неоспорим. Всички говорят за война а не за мир. Борел, говори за война ,оръжия,нареждани и на нас българите. Ние сме във война, разбиратели хора. След това ще искат българи да се бият с Русия. Нема да стане. Запада е пак с фашисти те, ние никога. Евала на Путин, евала на Русия. Сега все още има живот на тази планета благодарение на Русия и Путин.

273

Китай се пъчи

преди 1 година

И се опитва да шантажира света,че никой не можел да му казва какво да прави!.Тогава нека САЩ,Тайван,Южна Корея,ЕС да изтеглят всичките си лицензи от Китай и да пренасочат всички инвестиции в Източна Европа да речем.Да спрат да купуват китайски стоки и нека тогава Китай пак казва,че никой не можел нищо да му налага!.....Източната философия учи да си прикрит,а в западната има поговорка - "Каквото посееш,това ще пожънеш"

272

Анонимен

преди 1 година

До 286 ЯМБОЛИЯ Да внимават китайците,защото 75% от експортът им е с нашия Демократичен Свят. Ако ги бойкотираме ,икономиката им ще фалира много бързо, следователно цял Китай ще потъне. . . . . ДА ТИ ИМАМ ЛОГИКАТА( начин на мислене)! КОЛКО МОЗЪК ТРЯБВА ДА СЕ АМПУТИРА ИЛИ НАПЪЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ, ЗА ДА НЕ ПРЕЧИ НА МИСЛЕНЕТО (какво мислене)!

271

Сата НАТО

преди 1 година

Ако трябва да образно да обрисуваме картинката е като да гледаш стар, накуцващ, пocpaн дядо с окъсани дрехи да плаши някой добре сложен, млад бабаит, а още по-красноречиво банда млади бабаити. -----////------- Тези фантазии са много показателни за това какво представлява мозъкът и съзнанието на усофила. Всеки русофил ВИНАГИ е *** и тьпигьоз.

270

Анонимен

преди 1 година

Книжни плъхове от ЕС докога ще се месите в делата на другите страни и защо не оставите държавите сами да си определят своето развитие,вие сте едни нагли търтей и ***

269

Анонимен

преди 1 година

кво бе ЯМБОЛИЯ, ти да не мислиш, че на нас без техните стоки ще ни стане гот, то без руските дадохме заден, с китайските ще е още по зле. Въобще имаш ли идея колко западен безнес се изнесе на там.

268

до 283

преди 1 година

Хахаха, това с балоните е много хитра тактика, пуснаха с хиляди да летят по света и да събират данни а краварите едва сега се усетиха че това не били някакви изтървани балончета от рожденни партита ами шпионски апарати.

267

Ха-ха

преди 1 година

Тозе ЕС все по-смешен. Ако трябва да образно да обрисуваме картинката е като да гледаш стар, накуцващ, пocpaн дядо с окъсани дрехи да плаши някой добре сложен, млад бабаит, а още по-красноречиво банда млади бабаити.

266

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Да внимават китайците,защото 75% от експортът им е с нашия Демократичен Свят. Ако ги бойкотираме ,икономиката им ще фалира много бързо,следователно цял Китай ще потъне.

265

Анонимен

преди 1 година

Китай също ще получи санкции, като Русия, ако й достави оръжие.

264

Мухаха

преди 1 година

Ако дори и за един ден Китай СПРЕ търговията си с Европа ... и тия дето ги чертаят тези "червени линии" ще бъдат *** по дърветата от протестиращи граждани и собственици на фалирали бизнеси ..... Ахахахаха. Намерили джендърята кого да плашат . Тов да не ви е Блатная ? Много искам да видя брюкселските меки китки как ще наложат санкции на Китай ...... Не че на Китай му пука . Скоро Тайван ОТНОВО ще е китайски и никой дори няма да смее да гъкне от "великите сили" ...

263

Е много нагли бе,

преди 1 година

Били предупредили Китай!Защо не отидат да предупредят лично Си?Едва намериха самолет да свалят ....... метеорологичния им балон.

262

Анонимен

преди 1 година

ЕС рови тинята и търси дъното,какъв фактор са ЕС и в кой сектор,че ултиматуми дава

261

Анонимен

преди 1 година

к...***,ако някой не ме е разбрал.А нал 1,2 и нов а нал-3

260

МИСЛЕТЕ!!!

преди 1 година

Къф е тоя бе?Китай е с Русия.Краварите са изпята песен,бита карта.Бибитко вече се чуди на кого да се на...веде.За кюлчетата и пачките евра на Борисов-забрава,няма рззследване.Отдавна не гледам анал1,*** 2 и *** 3.Там манипулацията е тотална.Време е за Възраждане.Управляват ни слуги на краварите.Не искам украинка да получава 1200 в Родината ми,на месец,а пенсията на баба ми да е 418 лева.

259

Анонимен

преди 1 година

На Китай явно не му дреме от пенсионера

258

Шоп

преди 1 година

За да не даде Китай ще иска много, много голям подкуп.Европата е на колене икономически и заплахите срещу Китай в момента са смехотворни.

257

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

ЕС както и САЩ си търсят причина за фалита на капитализма им. За да имат оправдание трябва да обвинят някой. Кой да е ? Ами Русия разбира се и Кинтай. Те никога няма да си признаят че печатят пари без стойност и без покритие никакво. Нито войната, нито ковида, нито Китай са виновни за инфлацията в ЕС и САщ. Веновна е алчността на капиталистите им. Те вдигат цените, те богатеят.

256

запознат

преди 1 година

Да, ще има последици за нас, обикновените европейците! Както това се случи след като наложихте санкции на Русия! Пак ние страдаме, не вие фашистки джендъро подобни създания! Ако народа се вдигне считам , че няма да имаш време да си изпиеш ампулата си с цианит мръсно рептилоподобно създание!

255

Анонимен

преди 1 година

Ще има последици, НО за обикновените граждани в Европа... Не се ли вече убедиха, че от санкции и последици страдаме само ние !!!