9

Скорпиони

преди 1 година

Жените скорпиони се вечно неразбрани и подценени. Страдат за минали събития, често ги хваща меланхолията. Ужасно злопаметни и отмъстителни.Мъжът ми е Скорпион. Невероятно търпелив и всеотдаен. Но хване ли го проклетията..подивява. Но трае много малко и после отново е най-добрият човек.

8

Везна

преди 1 година

Много правилно сте отбелязъл/а! Също са манипулатори, могат да живеят и с малко, но обичат лукса. Е разбира се имат и положителни черти. Аз съм везна:)

7

Анонимен

преди 1 година

За това ги харесваме. Приятни сънища!

6

Анонимен

преди 1 година

НАПЪЛНО СТЕ ПРАВ ГОСПОДИНЕ, КОЗИТЕ СА НЕ ТРУДНИ А НАПРАВО ОТВРАТИТЕЛНИ И НЕВЪЗМОЖНИ!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Козите са по-сложни от лицемерните лъвици, много, много по-трудни.

4

Анонимен

преди 1 година

С овните само с добро и пак не е сигурно, точни хора са, но не обичат другите да ги разиграват, умишлено не вредят никога на никого, точно обратно.

3

Певец

преди 1 година

Скорпитата са си с най-трудните. Пристрастен съм си, признавам го. Но пък, трудностите стават когато нещата не са получават с добро. Тогава им обръщяаме другата страниза от великорепнвите си характери. СТОЙНИТЕ.

2

Анонимен

преди 1 година

Gluposti

1

dmx

преди 1 година

Пълна глупост, както и преценяването на хората по зодии. Това все повече ми се струва упражнение за слабоумни и аз съм чел хороскопи, ако са добре написани, имат смисъла на общи препоръки. Класифицирането на хора по този начин е очевидо невярно. Правят го глупави, невежи хора без опит и собствени преценки