Снимка: Istock

Всеки ден е различен за нас. Понякога имаме хубави, други пък са по-напрегнати и критични. Според това какви емоции имаме, се определят и нашите реакции. Когато забележим човек, който ни допада или пък не толкова, все по-често питаме „Каква зодия си?“. Да, зодиакалният знак може донякъде да повлияе на нашия темперамент и да ни направи приятна компания или не чак толкова.

Ако се чудите кои зодии са с най-лош темперамент, вижте в следващите редове.

Овен

Овенът е известен с това, че е импулсивен и агресивен. Родените под този зодиакален знак са конкурентни и лесно се разочароват, ако нещо не се случи според плановете им. В ситуации на конфликти могат да реагират гневно. Обикновено не са търпеливи, често проявяват критика към другите. На моменти може да са егоистични и да не дават много от себе си в работата или любовната връзка.

3 зодии, склонни да се женят по-късно в живота

Рак

Раците са емоционални и чувствителни, лесно се разстройват. Склонни са да действат прибързано и под въздействието на емоции. Известни са с това, че са големи манипулатори и често обичат да вменяват чувство на вина в другите, особено в конфликтни ситуации. На моменти могат да бъдат песимистични и подозрителни към другите. По време на спорове могат да са избухливи, без значение с кого водят спора. Обичат другите да се съобразяват с тях.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase