22

маниак ехцибиционист

преди 1 година

Сам зад паравана. Ще бъде истинско блаженство пред комисията.

21

Ха,ха

преди 1 година

Гласувам с хартия ,защото мадуровките много лесно се манипулират от Кирчо Ментата, Кокорчо и Пинокио.

20

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си гига смотан, за да не гласуваш и после на всичкото отгоре да имаш наглостта да мрънкяш, че не си бил доволен от държавата. Такива лигльовци заслужават един здрав шамар

19

Анонимен

преди 1 година

Отмениха машинното гласуване. Това сега с машините не е машинно гласуване. Знае се кой фалшифицира изборите с хартиени бюлетини и купува гласове от гетата.

18

Анонимен

преди 1 година

Негласуващите отново ще решат кой ще е на власт. Има две партии с твърд електорат, които печелят от негласувалите. Затова гласувайте за някое по-малко зло.

17

Анонимен

преди 1 година

Така е, няма за кого да се гласува, но може и трябва да се гласува против най-голямото зло, иначе най-голямото зло ще е на власт.

16

Проблемът е, че

преди 1 година

НЯМА ЗА КОГО ДА СЕ ГЛАСУВА. Нещо ново и качествено можеше да се култивира по естествен път от масата на сините, но преди четвърт век този естествен процес бе спрян с ловка хватка, измислена Бог знае къде и безочливо приложена от Ванката Костов. От левите няма какво да очакваме. Каквито щат нови партийки и движения да правят, не могат да се измъкнат от сянката на старите циментови глави от сталинско време. Всички уж-нови леви дейци са техни деца, внуци или някакви протежета-кукли-на-конци.

15

Samo minavam

преди 1 година

Хартиената мафия, ще купи Гетата

14

Анонимен

преди 1 година

За гласуващите - все тая , броящите да му мислят .

13

магаревъд

преди 1 година

Аз пък знам къде "избирателите" ще "избират" да гласуват на хартиена бюлетина. И също знам за коя партия ще гласуват. Апсилютно случайно е че в избирателните секции с преобладаващо "ромско" население и в секциите в турция "избирателите" ще гласуват само на хартия и още по-случайно е че съответно за герб и депесе.

12

Анонимен

преди 1 година

Ще го пропусна това гласуване. Последният парламент за мен беше провал. Приеха неща за които аз имам доста по-различно мнение. Партиите са във война помежду си и народа е на заден план. Изглежда най-важното е как да удисваме повече на Европа от колкото благосъстоянието на страната. При условие, че тези избори ще вкарат същите хора в парламента с лека разлика в процентите и те ще правят същата политика - аз няма за кого да гласувам. То 1 свестен избор няма.

11

Анонимен

преди 1 година

От ДеБе и ПеПе знаят как да те направят на г.л.у.п.а.к.!Има как!Гласувай за тях пак,защото флашката няма вече хак!

10

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Пародия ! Като за 1-ви април-Ден за размисъл.А защо гласоподаването не е открито? Ами защото труците,ромите,арменците и арабите ,на които Сакскобурготски и Борисов дадоха Български паспорти ще вземат попритеснят,нали? А да не говорим за абсурда,че някакви врагове на Българската Държавност и Българският Народ,които ПЕТ ВЕКА(ВЕЧЕ ШЕСТ !) НИ ЕКСТЕРМИНИРАТ ИМ СЕ ДАВА ПРОТИВНО НА ЗДРАВА ЛОГИКА ВСЯКАКВА ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ.После защо нищо не върви в България...

9

баба мара

преди 1 година

затова боико рашков трябва да се върне и да следи купуването на гласове тоие любимец на дпс което много ме радва

8

Анонимен

преди 1 година

Фалшификаторите от ГЕРБ пак ще се развихрят. Вече са приготвили чувалите за подмяна на бюлетините.

7

Анонимен

преди 1 година

Това не е машинно гласуване.

6

Анонимен

преди 1 година

Значи няма машинно гласуване щом бюлетините се броят ръчно. Разликата сега е, че едните бюлетини са отпечатани предварително и драскаш с химикалка, коя партия избираш, а при другия вид гласуване драскаш чрез машината и бюлетината ти се печати на място, след което всички бюлетини се броят ръчно и настава една .. мечтата на фалшификаторите.

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

С машината обаче не могат да гласуват неграмотните от малцинствата. Не случайно беше върната. Просто им казано къде да драскат и те изпълняват като *****.

4

Американците помпат

преди 1 година

ПП и ДБ. Не очаквайте някой друг да спечели изборите. Решено е от сега.

3

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ върнаха хартиените бюлетини и отмениха машинното гласуване, за да фалшифицират изборите и да купуват гласове