41

Анонимен

преди 1 година

Путин иска, завладява и анексира Украинските земи почти целия свят помага на жертвата.

40

Хашим

преди 1 година

Тази не знам от коя държава, защото прилича на бежанка от Азия, но не е зле да си намери навреме политическо убежище. Тези папагали не разбраха, че посоката на вятъра се промени, а последният плаща цялата сметка.

39

Рико

преди 1 година

Тази полудържава няма право на глас

38

Реалист

преди 1 година

Ми сигурно е така, няма само запада да действа така, я!Този проблем го има навсякъде където има етническо разнообразие, т.е. ще го има и в Бг.

37

Бaй Kypти

преди 1 година

Aшkoлcyн, yбaвa apнayтka!

36

Малко за политика

преди 1 година

НАТО с война създадоха държавицата Косово, сега те да ги оправят.

35

Pro- staka

преди 1 година

до 33-ти "1( явно имаш предвид думата една ) образована жена, ти какво искаш да сложат? Пастир завършил Марксизъм-ленинизъмКретенизъм в Масква ли? Това не ти е Беларус." Нищо против образованието ,но както в едно време се "обучаваха" в Москва днес ги обучават САЩ. В американските училища ако примерно има 12 преподаватели 10 са крайно либерални и само двама се разрешава да са нормални !

34

Анонимен

преди 1 година

Те организираха операции под чужд флаг. Те изпращаха полувоенизирани сили, маскирани като цивилни на югославска територия по незаконни маршрути, а след това изпращаха и оръжия. Вьоса има предвид Пиндостан отпреди 25 г.

33

до 33-ти

преди 1 година

Не смяташ ли много случайности станаха? Санду, Петков, Плевнелиев, Янев - все образовани, все от едно и също място. Нищо против образованието, но когато с образованието идва и едно и съща политика не мисля, че има място интерпретации.

32

Анонимен

преди 1 година

До Pro- staka, 1 образована жена, ти какво искаш да сложат? Пастир завършил Марксизъм-ленинизъмКретенизъм в Масква ли? Това не ти е Беларус.

31

Pro- staka

преди 1 година

Коя е Вьоса Османи: Родена 1982 в косовска Митровица учила е Юридическия факултет на Университета в Прищина, получава бакалавърска степен. През 2005 г. тя получава магистърска степен по право (LLM) от Юридическия факултет на Университета в Питсбърг в Пенсилвания, САЩ, през 2015 г. защитава докторска дисертация в Университета в Питсбърг и получава докторска степен по право (J.S.D.).Преподавала е в университета в Прищина и в Рочестърския технологичен институт в Косово. Била е гост-професор в университета в Питсбърг.Случайни хора няма в политиката и най вече такива ОБУЧЕНИ в САЩ !

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. А, това беше Сърбия.

29

до Damonaz

преди 1 година

Ако са дагестанци, защо тогава са ортодоксални християни? Ако бяха от Дагестан щяха да са съюзени с Албания и Косово по признак ислям. Конфликта между Сърбия и Косово/Албания е именно на етническа и религиозна основа. Ако ги нямаше тия различия щеше да е невъзможна тази война.

28

до 23-ти

преди 1 година

Косово има ли мераци да влиза в НАТО? Ако да, значи знаеш, от къде им идва желанието за "независимост".

27

Анонимен

преди 1 година

Путин е виновен и за извънземната атака над САЩ последните две седмици!

26

Анонимен

преди 1 година

В България колко Роми и Турци живеят?

25

Анонимен

преди 1 година

Косово ще има или вече има чисто нов стадион с 30 хиляди седалки.Това е Косово ,държава с футболен стадион за който ние само ще мечтаем.

24

ТестКит

преди 1 година

Аз разбирам защо българина е с мислене, че няма как един народ да иска нещо, а трябва някой отвън да ги насърчи. Защото това е историята ни и робството. В нашите глави, няма как един народ да иска нещо сам и да го постигне. Винаги гледаме, кой как е помогнал отвън, но ако гледаме така, никога не бихме били доволни от наяето освобождение, по нашата логика, сме си били добре под турско робство ама някой е дошъл и ни е помогнал.

23

до 20

преди 1 година

Значи за обавдането и желанието за независимост няма значение дали си НАТО или не си НАТО. Имаш една константа, желание за независимост, и една променлива. Едната страна е НАТО другата не е НАТО, значи желанието за независимост не е свързано с тази променлива.

22

Анонимен

преди 1 година

"САЩ чрез военните си самолети си транспортират дрога от Афганистан към Косово и след това цяла Европа. И тази колония на САЩ дръзва да изказва мнение какво правела Русия." - със самолети е по-еко, а не както правиха руснаците 90те от централна Азия с камьони. Нека не си правим илюзии - всички държави търгуват с наркотици, но някои по-успешно от други. Руснаците не че нямат желание, но локалната в Европа е нива над тяхната.