21

botev

преди 1 година

levski velik 40vek

20

Анонимен

преди 1 година

От утре трябва да се борим и за запазване на розите в Казанлък, защото виликия ЕС иска за изкорени българските рози. Розовото масло било токсично. Не нормалници са тези от ЕС.

19

Поклон пред Апостола

преди 1 година

Млади и големи скланяме глава пред подвига на Левски. Той е първопречината Русия да ни освободи от Турско робство! Докато има такива малки дечица,поднасящи цветя на Апостола, докато има родители ,които пресъздават истинската българска история и възпитават своите деца в дух на родолюбие въпреки джендърските оперки на еврогейския съюз,България ще пребъде! Почит Апостиле,нека бъде твое Царството небесно!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата е велико нещо.Вяряаш без грам съмнение..Който си няма пипе почва да вини пропагандата и медиите!

17

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата е велико нещо.Вяряаш без грам съмнение.

16

До 22

преди 1 година

ДБ и ПП мокрият им сън е да инициират референдум по примера на Пуерто Рико да минем под контрола на САЩ и да им признаем конституцията. А Кирчо, Кокорчо, Ристю Иванов и разните му там Хазарти и други влечуги да влезнат в ролята на гъ-зо-лиз-ци и с чевръстите си дупета да заработят по някой долар и потупване по рамото от големия брат.

15

ДБтата няма ли да

преди 1 година

излезнат да наплюят и този велик Българин. Да обяснят как 19ти Февруари трябва да бъде забранен. Всички трябва да празнуваме Хелоуин и 4ти Юли! Ицко Иванов строен на Козяк си чака реда да му пуснат паричка ламаринената купанка. БГ демократ първо качество! Хахаха

14

Анонимен

преди 1 година

Васил Левски е българин!!! А вие продължавате да тачите комунисти. Как не ви е срам??

13

Анонимен

преди 1 година

"Апостoл Левски" борил се и умрял "За чиста и свята република"(върховенство на закона и наредбите). Едва ли си е представял безаконието и безредиeто днес и за бъдещето на тази територия!

12

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Ние всяка секунда зачитаме Левски . Краднем по някой друг лев от балъците и така спазваме правилата на Апостола на " свободата " .

11

Анонимен

преди 1 година

Левски сам го е казал че който ни освободи той ще ни пороби! А Янко Шумкарите предадоха Отечество България на прогнилия Съветски Съюз, да му чишкам на Путин!

10

Анонимен

преди 1 година

Сами се наричаха потомци на Ботев и Левски-дякона..Само че са потомци на ленинския сифилис от Съветския Съюз и нищо повече!

9

Анонимен

преди 1 година

Думата шумкар има две значения, едното от преди 9ти когато са се крили в шумата а другото е след 9ти от обич и обилна консумация на шунка! А народа храни ли ги храни!!!

8

Анонимен

преди 1 година

364 дни се окендзва държавата и после един ден почит!!!Това е точно по шумкарски!

7

истанбулси флуид

преди 1 година

турските гейове са против честването на тоя нацист и хомофоб левски с неговия език на омразата и некои други работи.

6

Анонимен

преди 1 година

А защо БПЦ отказа да го каонизира за Светец ?!

5

Анонимен

преди 1 година

А когато са го заловили всеки българин е бягал от него и се е правил че не го познава да не би да заподозрят и него в комитска, дейност а, сега ходят му се кланят каква ирония

4

Анонимен

преди 1 година

Като ученици по времето на соца всички под строй ни водеха на паметника В Левски полагахме венци и отдавахме почит на най великият Българин живял някога по тези земи. В днешно време чета учебника по история на децата ми и се чудя. Левски герой ли е или убиец и терорист? Такъв го описват днешните пишман историци. Ако такъв историк ми се мерне пред погледа ще го смачкам като гнида.

3

Анонимен

преди 1 година

няма оправия, винаги ще се намери един поп Кръстю за да предаде поредния Левски за жълти стотинки.

2

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте българи за мечтаната от Левски република, където всички са равни независимо от раса, етнос, полова идентичност и сексуална ориентация !!