26

Анонимен

преди 1 година

Такива нашественици настанени по лагерите на свободен режим постоянно срещаме по веригите хранителни магазини отправящи се към стелажите с алкохол.Понеже са ''правоверни'' и не го употребяват.Незабавна депортация.Не ги желаем на изхранване в България.

25

Додо

преди 1 година

Живо ме интересува, въпросните "спасени" нашественици, наричани "мигранти", имат ли вече повдигнати криминални обвинения за престъпление към Република България - незаконно проникване на територията й, а ако не, какво съобщение изпращат по този начин нашата клика от управляващи умнокрасивяни, към бъдещите нашественици? Другото ми питане е, кой ще плати сметките за транспорт, лечение и храна на "спасените"? Сметката следва да бъде изпратена на ЕС, Брюксел и Меркел, а не на бедният Българин!

24

Изринете ги

преди 1 година

тези пара.....зити!!! Кой плаща за тяхното лечение?? Пак ние!! Да бяха пукнали всичките!! Не сме ги канили тука и не ги искаме!!!

23

Бг

преди 1 година

При тато граничарите ги отстрелваха такива,и затова нямаше нелегални,и мино поле имаше.А сега е псевдодържава.

22

АнонимеН

преди 1 година

БОРИСОВАТА ОГРАДА ПО ГРАНИЦАТА Е КРЪГЛА 0 АМА ЩО ПАРА СЕ ПРИБРА ЗА НЕЯ! НЯМА ПО ПРЕСТЪПНО ОТ БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25Това писах, че българите плащат за всичко, накрая нито сосиални, нито нищо, но за мигрантите пълно обслужване :)))

20

Анонимен

преди 1 година

Да не са тръгвали да преминават нелегално граници. Да не са вярвали на балканси каналджии. Да информират другите като тях дето чакат да влязат в Европа и дано се спрат най-после. Тях ще ги лекуват безплатно, а ние ще си плащаме.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23Значи си пр ост като Боко :)))

18

Анонимен

преди 1 година

Главният виновник за огромната криза и разпад на Институциите и държавата е Румен РАДЕВ . След ЮМРУКА ,до днес показа с министрите си пълна некадърност и провал ....РАДЕВ - оставка ,докато е време !

17

Анонимен

преди 1 година

При Борисов миграцията беше НУЛА !!!!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Докато смотаните и некадърни политици и депутати не приемат закон за доживотен затвор на каналджиите, все ще е така. Но няма да го приемат, защото и те се облажват от огромните пари в този буквално наречен бизнес.

15

Анонимен

преди 1 година

Счупих си крак преди половин година. Знаете как е - куцаш и чакаш. Първо такси да те закара. А той те гледа все едно си касичка. Добираш се някак си до болница. Ама не е тая болница, че нямали рентген. Отиваш до Пирогов за и чакаш първо за преглед, после за рентген, после да те гипсират. И ти с тоя счупен крак се скъсваш да обикаляш като сбъркан. И после ще ми казват, че някакви си мигранти ще ги лекуват без пари? То не бяха хотели, плажове, а сега и да ги лекуваме без пари? Ама не са ли НАГЛИ?

14

Анонимен

преди 1 година

ДОКАТО НЯМА ДЪРЖАВА ЩЕ Е ТАКА.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - Имаше, за хората. То е ясно, че няма как да е безплатна, но такса при лекар нямаше, можеше да отидеш когато искаш, не да ходиш за направления, да няма такива, когато ти трябват и да те мотаят само. И сега има здравни осигуровки, ама не помагат нещо.

12

Анонимен

преди 1 година

Тука ги лекуваме без документи и на аванта а в спешното в ВМА за регистрация те питат какво образование имаш. Малоум*нициииии! Тия веднага с първия полет обратно .

11

Анонимен

преди 1 година

Ще ги лекуваме, ще ги храним, поим.Цял отбор доценти и професори е мобилизиран..А за здравно осигурените ни сънародници се пращат линейки след 1 час, те умират при разкарване между болниците или по тротоари те, защото никой не ги лекува .И тези като оздравевеят, какво ще ги правим? И тях ли в 5 звездни хотели, като украинците?

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 - Ти пък, като си гласувал за ПП, та сигурно те обгрижват като мигрант или украински бежанец. Гласува баба Иванка за БКП, щото по ония времена е имала безплатна (за нея) медицинска помощ точно при управлението на БКП. И други екстри.

9

Анонимен

преди 1 година

Някой да им изключи системите, моля.

8

Анонимен

преди 1 година

Значи, баба Иванка, като сборен образ, с години да чака адекватна медицинска помощ, докато я оказали на мигранти, та сега евентуално и на нея. Смяташ ли, че ще дочака такава? Едва ли ще и се случи. Ако баба Иванка досега беше имала такава помощ, никой нямаше да мрънка заради оказаната на мигрантите.

7

Реалист

преди 1 година

Кой, кога и как реши, че преминаването на границата на Република България, на място различно от ГКПП е законно? Защо законите не важат за такива престъпници?