111

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Във това малко камион че да искаш да се натовариш без въздух не виждат ли толкова хора безумие

110

Анонимен

преди 1 година

Гешев, изпълнявай българския наказателен кодекс. Отвори и прочети какво пише за нелегалните нарушители на границата. Докладвай какво пише в наказателния кодекс и изпълнявай наказателния кодекс. Мигрантите не са жертви, не са жертви и на трафик. Те са престъпниците, нарушители на границата и наемат хора да ги закарат до другата граница. Не изпълнявате българския закон.

109

Анонимен

преди 1 година

И двамцата на снимкаъа са директно подчинени на ПееЦки.А вие си кОпайте лук на две пераНяма по-престъпна правораздавателна система в света от бугарската.А политиците са най-крадливите на земята.Южна Америка и Африка пасти да ядат.

108

Ако е вярно, че

преди 1 година

"тези 18 загинали млади хора и много други пострадали, са резултат от дезинтеграцията и войната между институциите", тогава от все сърце пожелавам на институциите още повече от същото. Дано войната между институциите спре миграцията, след като държавата не може.

107

ББ

преди 1 година

съучастник сте в позор г-н Гешев,"началниците ви" превърнаха един Достоен Народ в...плебей...в хора на които никой не вярва...пазите по.у.о.еци водещи достойният Народ на Българите към...Ада и позора!!!Бог да пази България и Свободният Свят!...хан Аспарух,цар Борис ,цар Симеон...Светинята ни Левски...не са имали офшорни и гАспАдари...просто са обичали България и Народа ни!!!ще оцелеем Братя...Бог е Българин!

106

ББ

преди 1 година

последните 30 г.бяха лоши за нас Българите г-н Гешев,престъпници управляваха Народа ни с руски пари ограбени от Народа ни през потоци,ЕС фондове раздавани от юнкер-меркел-вебер,сега с пеевски обявявате война на борисов и ще го жертвате?уау...пеевски няма авери...само роби,скоро и теб ще пожертва,ако не направиш първият удар!...и четенето на джерзински няма ти помогне!!!...Историята четете...винаги има Видов ден!!!шепа обслужващи убийци и мафиоти срещу...САЩ и Свободният Свят?!?!уоу уоу

105

Анонимен

преди 1 година

Правото наказва поръчителите на престъплението. Мигрантите са платили за поръчката, а шофйорите са само изпълнители на волята на незаконните мигранти. Обвинете поръчителите на трафика на мигранти - това са самите мигранти. Всеки ден хващат престъпници мигранти, поръчители, а Гешев не ги обвинява. Чака Началниците да му заповядат. Не смее да изпълнява българския наказателен кодекс. Той прави престъпно бездействие и закриля престъпниците мигранти поръчители.

104

Анонимен

преди 1 година

Гешев, повдигни обвинения срещу оцелелите престъпници мигранти, които са платили за всичко това.

103

Анонимен

преди 1 година

Вярно е. Гешов ги утепа, за да си прави пиар на техен гроб.

102

toti

преди 1 година

Наистина може да са прави някой дето казват,че тези хора не знаят що е граница ,че има КПП,нито пък знаят кои са ,но знаят че има запад,свобода и бягат без да мислят,като животни търсещи храна да оцелеят!!!Виновен е СВЕТОВНАТА ОЩНОСТ,ХОРАТА С ЛИМОЗИНИ И ПАЛАТИ които ди живеят безгрижно и никой не иска да знае тези същества че са също ЧОВЕЦИ !!!

101

Мда

преди 1 година

Гешев е прав трябваше да са на хотел като останалите и да влизат свободно в страната тогава тази трагедия нямаше да се случи

100

до 101

преди 1 година

До Додое той е наведен ..ама народа го търпи !

99

Додо

преди 1 година

Ловците на социални помощи, неправилно наричани бежанци сами са си виновни! Когато си поел риска да извършиш престъпление, понякога нещата не минават по оптималният план! А Гешев - Гешев е клоун. Наведен клоун!

98

Анонимен

преди 1 година

Гешев освен да закусваш в USA кво работиш????

97

Анонимен

преди 1 година

Гешев ти кво работиш????????66857

96

Анонимен

преди 1 година

Че институциите в България са калпави и немощни спор няма! Но в конкретния случай те не са виновни за това,че някои безмозъчни индивиди с риск за живота си доброволно и по собствено желание са се напъхали като сърдели между дървени плоскости,обвити с фолио! Те са съзнателни нарушители на границите на ДЪРЖАВАТА и законите ни и е задължително да си понесат съответната наказателна отговорност! Българи умират от глад и мизерия и на никой от управниците не му пука,а за тези ореваха света!

95

Гешефтура

преди 1 година

Гешеве арестува всички мутри ...

94

Анонимен

преди 1 година

Ами натикай ги в затвора най-после нексовците, вместо да говориш по медиите че създавали война между институциите. Те ти играят пред очите на избори и си правят пирамиди и схеми,а ти само говориш и им осигуряваш и измъкване към топлите страни. Колко избягаха вече през мандата ти? Те от там пак могат да дърпат конците, а ти симулираш дейност и то постфактум.

93

Анонимен

преди 1 година

Я,па тоя??Виж се само!

92

Анонимен

преди 1 година

Оставка Каскет!