33

миро

преди 1 година

На прага сме на 3та световна!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Путин ще излекува света.

31

Ф16 Фалкон

преди 1 година

Руската империя е като раково образувание. Ако не се вземат мерки ще обхване целия континент. Колкото по-рано започне лечението толкова по-добре.

30

aZ-ът

преди 1 година

Запада разбра по трудния и белезнения начин, че Турция НЕ Е България. И че там, като се дотътриш, като прегазена м+*стия да ревеш на американците да натиснат турците - няма да има никакъв смисъл. Ни-ка-къв. Не, че ги харесвам кой знае колко, но не мога да отрека, че имат и самочуствието и поведението на бивша империя. Ние имаме на - бивша държава.

29

Нищо ново

преди 1 година

До До Нищо ново: "Каквото оръжие искат , такова ще си купуват американско,немско ,шведско ,важно да е съвместимо с НАТО-вските(което и сега е такова)". Де да беше така. Сложат ли им чатала на врата, финландците, щат - не щат, ще купуват американско оръжие. И ние искахме да купим самолети Грипен (хем по-евтини, хем съвместими, хем досега да сме ги получили) но не би. Ф16 на чертежи - това сме получили досега. Така искаха от американското посолство и така стана.

28

Пак по опорката?

преди 1 година

До Русия=Психиатрия: Ти си за психиатрия, драги. Какво му е чудесното на това, че Петербург може да попадне в обсега на артилерия на НАТО? Насочването на оръжия към Русия не е път към мир, а път към война.

27

Анонимен

преди 1 година

До До 25 - ХАХАХАХХАХХхх :) добреее беее ....

26

Анонимен

преди 1 година

До До 25 - Много са против НАТО ... но поради различни причини ;)

25

Анонимен

преди 1 година

Абе те щяха ще в сряда да влизата, ама имаше Тако Тюесдей, а псоле и малко текила и премиершата забила в някаква бар, че чак то 5 сутринта и не може се съвземе чак до обяд и така ...

24

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Чудесна новина, Ленинград попада в обсега на полевата артилерия на НАТО.

23

До 25

преди 1 година

И какво ? Германия е свободна държава всеки има право да си изрази мнението - ще е новина ако в Русия се състои пацифистки протест! И мислиш че мнозинството германци са против НАТО ? Особено тези от източна Германия ,след като много от тях още помнят съветската окупация!

22

Анонимен

преди 1 година

Финландците май са забравили за договорките си с Русия. Да не секне потока по Сайманския канал.

21

Анонимен

преди 1 година

днес в Мюнхен се провежда конференция на НАТО, По този повод има поне на 12 места многохиляднии демонстрации против войната, против увеличаване на парите за оръжие, против даването на оръжие за Зеленски... Има и плакати : "ВЪН от НАТО и от Международната търговска организация"...Демонстрантите са съпроводени от 4 500 полицаи.

20

До Адмирации

преди 1 година

Каква точно ти е теорията - че само големи държави ли трябва да съществуват ? Или само гъсто населени ? И какво за Бога е псевдо-скандинавски ????

19

До Нищо ново

преди 1 година

Какво си седнал да им правиш сметка на парите на хората ? Каквото оръжие искат , такова ще си купуват американско,немско ,шведско ,важно да е съвместимо с НАТО-вските(което и сега е такова). Съседите на Русия които не са членове на НАТО са или като Украйна или като Беларус - ти кой вариант предпочиташ

18

Добре дошли са

преди 1 година

всички ! И Финландия и Швеция и Украйна и Молдова и Грузия и Армения и въобще всички които търсят закрилата на Нато от агресивна империя като Русия

17

Анонимен

преди 1 година

До 18 Анонимен От всичко се разбира , че Путин го е страх от Финландия и Швеция. . . . . . . . . . . . По един кинжал на парче!

16

Какво следва

преди 1 година

А идва и Трети Март. Пак ще благодарим на финландският батальон за освобождението на България. За руската армия може и да забравим - така е правилно, по евроатлантически.

15

Нищо ново

преди 1 година

Още един сателит на САЩ, който ще харчи милиарди за американско оръжие. Да им е честито. Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат.

14

Анонимен

преди 1 година

да си избереш за премиер уличница това си е умение