65

Гунчо

преди 1 година

До РуменПреди да влезнем в ЕС, същото беше за Българите.Но каквото посеем това ще пожънем

64

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету сега ще говори по Босфор.т.в сигурно ще обяснява как е успял да построи толкова некадърна ограда, през която минава всеки който поиска.

63

О, божке

преди 1 година

Оградата, ако ще да е стена, нали се сещате, че няма как автобус или камион да мине и стигне София и подмине без корупция? Онзи, дето уби милиционерите на кръговото в Бургас си ги беше настанил по седалките. Как стига цял автобус до Бургас? С рушвети и чадър от МВР, разбира се. Някои хора изкупиха България с пари на такива клетници. Проблемът не е в оградата, а в системата на мвр. После защо не ни искали в Шенген. Ами защото тогава те ще намират тези камиони, по техните пътища. Затова.

62

Анонимен

преди 1 година

За това безобразие трябва да има осъдени на много години.

61

Анонимен

преди 1 година

Всички тези хора идват от страни, демократизирани от "развитите и цивилизовани" западняци.

60

Румен

преди 1 година

Каква злоба излиза от коментарите на някои . Защо така бе? Тези емигранти са нелегални до доказването им . Те не са тръгнали да ви взимат хляба , заплатата или ви е страх , но от какво...? Те бягат от лошо , никой не бяга от хубаво. В Царство България е приютявала хиляди бежанци от Западни покрайнини, от Гърция, от Армения , от Турция , от Русия. Всички са търсели подслон в Царство България

59

Анонимен

преди 1 година

Хванали са престъпниците, а не им повдигат обвинения. Част от престъпниците са умрели, другите да се осъдят и да изберат затвор или екстрадиция в Африка.

58

Кирил Петков

преди 1 година

Промяната продължава с пълна пара! Сега отидете в магазина за яйца 8 лв.

57

Анонимен

преди 1 година

Преди време водещ на "История .бг" по БНТ изрази съжаление, че не сме били под британска власт след 1944 г, Ето Афганистан е бил дълго под властта на Великобритания. Доскоро ги демократизираха САЩ и др, от НАТО. Вижда се колко щастливи хора идват оттам.

56

силно замислЕна

преди 1 година

Това е чудесно!

55

Анонимен

преди 1 година

Всички полове са равни. Всеки от тях трябва да бъде съден за престъплението си. Платил е незаконно преминаване, корумпирал е. Само съденето ще ги спре да идват. Ще дойдат, ще си изхарчат парите и повече няма да идват.

54

Анонимен

преди 1 година

Тая новина вече я има във всичките световени медии. БГ-то пак с обичайна ''изява''.

53

mdaaa

преди 1 година

защо плащаме на полиция, гранична полиция, прокуратура? да се закрият, тези пари д асе раздадат на населението за оръжие и който оцелее. а, и да се забрни футбола.

52

Анонимен

преди 1 година

И некви там неразвити държави като Австрия и Холандия не ни искат в Шенген... безобразници!

51

мак

преди 1 година

До Анонимен50. Тази няма да даде нищо за охрана на границите, защото лошо опазване - препятствие за влизане на България в мечтаното шенгенско. Освен това би трябвало да променят закони така, че всеки нелегален да има право само на мед. помощ, да го нахранят и дотам, да си отива откъдето е дошъл, но такова третиране не е европ. ценност. Звучи малко га..дн..ичко, но иначе цял свят ще се втурне към Европа. Вече се е втурнал.

50

до Анонимен 53

преди 1 година

За пари - доста! Не напразно народната мъдрост гласи: "Беден човек - жив д.вол"!, но малцина разбират истинския смисъл на тази мъдрост!!!

49

Анонимен

преди 1 година

Всяка тъжна вест за България е радост за Русия. Колко по далече е България от ЕС толкова по близо е до Русия и Азия.

48

Гиб Мелсън

преди 1 година

С тази ограда, която Винету построи с нашите пари за милиони левове станахме за посмешище в целия свят. Всички емигранти минават през оградата на Винету като метнат едно одеяло върху нея. Но българите си харесват Винету, пак ще гласуват за него, дори води в класациите, защото сме много умни, ентелегентни.

47

Анонимен

преди 1 година

Това е държава пример за Шенген.

46

ИК

преди 1 година

Ако са мъже няма проблеми, ако има жени, това е сериозен проблем!