105

Рико

преди 1 година

Майната им тия 18 *** ,останалите престъпници кво ги правим?

104

Стоян

преди 1 година

Няма какво да ги жалим.Народът е казал Да бе мирно седяло ,не би чудо видяло

103

Анонимен

преди 1 година

Не се нарича "мигранти" а "бежанци" или и това ви забраниха скаппани журрналя?

102

Куриозен

преди 1 година

Дали не Боцко, ей така предизборно. За един прЕАтел питам

101

Чудя се

преди 1 година

... дали на тези персони в тежко състояние им провериха щателно личните карти, осигуровки и т.н. на входа на лечебното заведение, толкова щателно както на починалата преди няколко месеца пред регистратурата на болницата и очите на детето и. Нали и тя беше (очевидно) в тежко състояние?! Евала Ви на стандартите, мерките, аршините и принципите господа управляващи!

100

Анонимен

преди 1 година

нема грижи за тея 18те вече има 180нови амуджи чаршафи и други нови кандидати да преминат границата нелегално.

99

Бежанците

преди 1 година

Те са престъпници извършили са нарушение на закона нелегално да преминават границата ни. Така че са си получили по своите дела. Често бежанците изнасилват и нападат европейските жени. Така че правете си сами сметката.

98

Бааасии математиката

преди 1 година

Най-малко 10 души са ранени и спешните медици им оказват помощ на място. В много тежко състояние са 14 !?!....В камиона били пътували 30.От тях умрели 18.Е тази задача и Айнщайн не би я решил *** Камелио.

97

Анонимен

преди 1 година

Били афганистанци.Значи са минали 8-10 хил. километра само и само да стигнат до загиващия и скапан Запад.Там където се яде свинско,неверници са и пият вино.Т.е всичко забранено от тяхната религия.А толкова близо до Афганистан е най-богатата и най-голяма държава.Където човек ходи като хазяин в необятната и велика Страна.От всякъде било от Ирак,Иран,Сирия Либия всичко напъва да отиде да живее в неверническия загиващ и загниващ Запад.А не отива там където има всичко.Защо.

96

Анонимен

преди 1 година

Оживелите престъпници трябва да бъдат съдени

95

Анонимен

преди 1 година

Някой прави контрабанда с трупове.

94

Таня

преди 1 година

Поредните хора, искащи да избягат от руския терористичен режим в Сирия и Афганистан към демократичния свят. Докато САЩ се грижеше за тези държави всичко беше наред. Талибаните се бяха покрили в миши дупки, *** на Башар Асад също и невинни, работливи хора не трябваше да рискуват живота си. Много жалко....

93

Анонимен

преди 1 година

Шофьорът нищо не знае, той просто си е вършел работата. Невинният капитализъм.

92

Анонимен

преди 1 година

Докато им дават щедри помощи нищо не може да ги спре за Германия... хем ги искат, хем не ги искат, уж пазим граница, те уж ги връщали обратно със самолети, ама няма върнати... и накрая естествено някой трябва да изяде калая и това сме ние- няма шенген и висим по опашките, вместо да пием бири по гръцките плажове...

91

Анализатор

преди 1 година

Радев да си стяга шайката некадърни министри да почнат да работят. Венсеремус, жажда за власт а резултата: няма Шанген, няма еврозона, бум на инфлация и престъпност, пълно безхаберие в държавата.

90

Анонимен

преди 1 година

Те ги оставиха без дом. Те да отговарят. До това водят воините. До масови миграции. Говорете ми после за "демокрация"

89

Това са хора

преди 1 година

които бягат. Разберете го. Нямат правителства, нямат никаква подкрепа. *** ужасно. Представете си вие да бягате от талибани, за да се спасите и да умрете в неизвестна за вас държава. САЩ провокираха войната в Сирия. Сирия си беше прекрасна държава с нормален народ. САЩ се изтеглиха и от Афганистан и оше тогава се чакаше този мигрантски натиск. Хората бягат и искат не в България, а целта им е Холандия или Германия Там имат роднини просто, които ще им помогнат. Пуснете ги да отидат там.

88

Анонимен

преди 1 година

А ШОФЬОРА КЪДЕ Е, ЗАДЪРЖАН ЛИ Е???

87

ДО УЧЕНИКА.

преди 1 година

ДА ПИСАХ ЗА ТОВА. ТЕЗИ МЕДИИ САЙТЧЕТА ВЕСТНИЦИ САМО НЕГАТИВНОСТ У ТЯХ. И ПИСАХ СА ПО ЗЛЕ И ОТ ОБЯВА НА ПОГРЕБАЛНИ АГЕНЦИИ. И ПИЧ ИЗТРИХА МЕ С 200.

86

Боко Тиквата нагляра

преди 1 година

Нагляра, който заедно с Далавери Симеонов открадна 160 млн за оградата на дупки и ги обърна в кюлчета и пачки с евраци.