12

Black Metal

преди 1 година

Зареждал съм, зареждам и ще зареждам в Лукойл. Според КЗК, ЛукОйл били монополисти и пресирали другите "играчи" на пазарЯ. Викате, ШЕЛ и ОМВ не са монополисти и едва печелят? ЛукОйл ви е виновен, а другарят Костов който продаде Нефтохим на руснаците, той какво? Нещо за БГА Балкан? Днес обаче е модерно да се плюе срещу Русия и *** набраха смелост. Ще ви видя, като се върне всичко обратно. Животът е колело - един път си горе, един път долу.

11

Анонимен

преди 1 година

Чета и все още не мога да повярвам,България наложила глоба на монополиста кожодер Лукойл-Нефтохим,нещо за което до вчера щяха не само да хвърчат глави на министри ами и цели правителства щяха да падат!Браво за което!

10

Чик чок

преди 1 година

Спокойно, те ще си вземат от всички нас 167 милиона. Не сте им накривили на шапката.

9

Анонимен

преди 1 година

Ако това е цената за да останат да работят и да не ни сочат за руски кавали- бива.

8

До 6

преди 1 година

Топлофикация София отдавна трябваше да е отишла в небитието,не може дружество но което висят близо един милиард лева задължения,да съществува като виси на врата на българският данъкоплатец!

7

Анонимен

преди 1 година

Такава глоба трябва да се налага ежемесечно а не еднократно,сега тая комисия да почва и големите вериги за продажба на хранителни стоки,производителите и всички останали тарикати по веригата!

6

Анонимен

преди 1 година

КЗК да продължава. И да подгони Дружество Топлофикация София. Аз съм на собствено отопление както и вода за битови нужди, над 27 г.Нямам и не се отоплявам от сградната инсталация . Тъй като тя е видима и единствено в мазето с изолация . Нямам договор с дружеството и няма да желание да ползвам тяхната услуга. Аз , както и дружеството също отоплявам съседните имоти , дори и когато дружеството е в ремонт. Сградната инсталация е не справедливо да им се плаща.

5

наложи имуществена с

преди 1 година

"наложи имуществена санкция".....я да видим какво точно им вземаха или побараха?

4

Анонимен

преди 1 година

Цялата статия е дpън, дpън, че пляc!

3

Анонимен

преди 1 година

До 2: Защото до сега русия имаше контрол над всичко в България. Добре ще стана тая война, можем да се отървем от тези га,дове.

2

Анонимен

преди 1 година

по 1000 лв на калпак за гориво/транспорт си бе чиста предизборна лъжа!

1

Анонимен

преди 1 година

Защо никой от журналистете не смее да повдигне въпроса - ЗАЩО ЛУКОЙЛ 12 ГОДИНИ НЕ ПЛАЩАШЕ НИТО ДАНЪЦИ, НИТО ГЛОБИ ?