32

Анонимен

преди 1 година

Свободен пазар лииии????? ЖИВ КОМУНИЗЪМ!

31

Обективен

преди 1 година

Да глобят и Виваком , вдигнали са сметките ,въпреки предупреждението на омбудсмана.Днес ми дойде фактурата - 6 лева нагоре за две услуги.

30

Парлама

преди 1 година

На ден руснаците благодарение на корумпираните ни тикви и калинки, а сега вече и резидент.. президент...печелят стотици милиони лв. За тях е изгодно това..уж ги санкционират, а всъщност им дават възможност да продължат да ни цакат. Този акт е за парлама. Ще повярвам, че не е така, ако след неизпълнение му последва нов, със10 пъти по голяма глоба, после нов с още 10 пъти....така се прави в нормалните страни. А тука всичко е само да ни замажат очите.

29

Анонимен

преди 1 година

Дee6а, ако слагаш 200% надценка - не е проблем (приемно хранителните магазини на млечните продукти), но когато продаваш горива с минимална надценка - те глобяват солено. И кой мислите ще плати тази глоба? Пак крайните потребители...

28

Че

преди 1 година

И Флоринский, да не забравите да го проверите.

27

баба Пена

преди 1 година

Най новата новина е че с тези 67млн ще отидем на луната да берем шишарки, банани, краставици и домати. Нито едното ще стане нито другото.

26

баба Пена

преди 1 година

Идат избори - и голямото лъгане и мазанне се задава - пак някакви глоби дето няма да се изпълнят, пак ще се обещава и на обещанието обещание. Вече и малките деца не се връзват на тези бабини девитини. Тази новина трябва да я кажат едва след като са платили парите. А то сега ще се обжалва 10г до 5 инстанция и пак никакви пари няма да е глобата.

25

До 25

преди 1 година

Ходи пеш тогава , джeндъp

24

Анонимен

преди 1 година

Няма как да заредя и грам гориво в компания чийто сайт ми предлагат да влезна в однокласники и вконтакте, а родния ми град е грешно изписан в някаква руска карта която ползват вместо гугъл мапс.

23

Анонимен

преди 1 година

Е и какво, бълха ги охапала те са с рекордни печалби както и операторите както и банките, както и немските вериги и всичко е на ваш гръб освен това докато при войната в Югославия се ширеше контрабанда на горивата сега вече легално си печелят от тази война като изнасят дизела а за вас специална цена.

22

Анонимен

преди 1 година

трий трий, скоро ще те чкат в затвора...

21

Георги

преди 1 година

до- 1ноТрябва да си супер баламурняк за да плащаш данъци, глоби, такса смет и прочее на тази Омрела държавна ***. 20г вече могат да ми лапат гъбясалият палец. Един лв няма да внеса.

20

баба Пена

преди 1 година

Е вече се притесних, много пара е това как ще ги избият и изобщо дали ще ги платят или някой от НАП ще вземе я нова къща, я нова кола, така някое рушветче по стара бг традиция и уж глобени били. Веднага да се направи проверка и на проверката проверка дали са 67млн или са 5лв... резултата от проверката не е важен.

19

нидйти

преди 1 година

на копейкин от там му плащат, кой ши му даде пари ся? питам!

18

Георги

преди 1 година

Ххахахаха, ТА ШАККомар клеца мушицо , на верху на трънецо... И скам сега да ги делнете на 7млн души и си чакам 9тте лева Инак , знам ли къде ще попаднат тези милки?

17

баба Пена

преди 1 година

въййй, и какво ще правим сега, е как така 67 млн а не направо 100млн, и защо не само 5лв

16

Анонимен

преди 1 година

До Black Metal Зареждал съм, зареждам и ще зареждам в Лукойл. ........... ти па ше се наaкаш от зор бе! Оближи портрета на жужето и ще ти мине.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Цру формират нова мафия с млади надъхани жендаре, ............. засега са успели с вербовката на Парапетаджиите и нешастниците от ДБ

14

Анонимен

преди 1 година

Цру формират нова мафия с млади надъхани жендаре, която да им служи за по - нататъшните планове за завоюване на нови територии

13

ссс

преди 1 година

До Анонимен...Точно де само в мазето е изолирана, при теб НЕ. Сградната инсталация докарва до 19 градуса, ама хитреца не ползвал, па и той видите ли топлил останалите. Купи си ап. в неотопляема сграда и сметките ти ще скочат 8 пъти.