16

toti

преди 1 година

По добре по един апартамент да им купят или по 50хЕ и да се оправят!!

15

Анонимен

преди 1 година

Вместо да давате за оръжия пари по-добре на тези хорица от Турция и Сирия помогнете,а войните спрете като седнете да си говорите на мирни преговори.Не се знае къде другаде ще удари.Цялата планета се тресе.Нашите ясновидки го предрекоха отдавна,че ще има големи природни бедствия.

14

Анонимен

преди 1 година

Ердоган и Борисов щеги поделят.

13

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем,че срещу Природата човекът е безсилен,но сега когато хората в Турция преживяват голяма трагедия,е нужно поне малко уважение към всички,които не само съчувстват на пострадалите ами и помагат с каквото могат.Все пак сме хора и човешкото отношение към страдащите е човещина,присъща на човека.Дори животните съчувстват и помагат в такива трагични моменти.Затова който има възможност нека помогне с каквото може.Човешко е,защото трагедията и мъката нямат националност.

12

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем,че срещу Природата човекът е безсилен,но сега когато хората в Турция преживяват голяма трагедия,е нужно поне малко уважение към всички,които не само съчувстват на пострадалите ами и помагат с каквото могат.Все пак сме хора и човешкото отношение към страдащите е човеци на, присъща на човека.Дори животните съчувствам и помагат в такива трагични моменти.Затова който има възможност нека помогне с каквото може.Човешко е,защото трагедията и мъката нямат националност.

11

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Karlovo and Varna leave the chat

10

Истински ибрикчия

преди 1 година

Каурите да дават ! За Ко са неверниците!

9

Анонимен

преди 1 година

Богатите в Турция даряваха също, а не само бедните. Най-голямото дарение досега е на една фирма (няма да пиша имена за да няма реклама), която дари 2 млрд. лири (194 млн. лв.).

8

Анонимен

преди 1 година

Те и Турците дариха вече към 115 млрд. турски лири (над 11 млрд. лв.) за пострадалите от земетресенията, но се оказа, че имало май данък дарение в Турция и по-голямата част от даренията отива за държавата под вид на данъци. Отделно от sms-и са събрани още 450 млн. турски лири (около 44 млн. лв.). Sms-ите са били над 9 млн., като всеки sms е на стойност 50 лири. Всичко това беше дарено в рамките на няколко часа в национална кампания "Турция едно сърце". Доста национални тв канали предаваха пряко.

7

Талибан ерджолан

преди 1 година

Милярд за Турция означава 900 000 000 за мене и 100 000 000 за анадолските карабатаци .!. Партия на справедливостта и бавноразвиващите !

6

оон

преди 1 година

Първо ще ти друснем едно земетресение с ХААРП, а после ще ти дадем 1 млн. долара. Ей така, да си знаеш кой е шефът!

5

Българин

преди 1 година

Няма да дам и стотинка за тия роми!

4

баба мара

преди 1 година

парите стигнат ли до турция пишете ги бегали само межд организации да сезанимават с подобни мероприятия въпреки че и това не е сигурно

3

Анонимен

преди 1 година

Пак от гаврошовците ще събират, а богатите ще богатеят от нещастието на пострадалите.

2

Асан

преди 1 година

10% комисионна за дъртия Гутиериш :)))

1

Анонимен

преди 1 година

Даваме стотици милиарди за оръжия а само милиард на хорицата...