88

Хм

преди 1 година

Гербав синдикалист на хранилка. Погледни каква плява излиза от училище и се запитай кой е виновен и каква заплата заслужава!

87

Една българка

преди 1 година

Не е по-различно положението и в другите образователни степени...Та, да си дойдем на думата! Колко от тук пишещите си пращат децата от 1 до 4 кл, когато се гради основата, на уроци или курсове по български език? Колко от Вас обръщат внимание на децата си относно познанията им по родния език? За болшинството е важно да се знае чуждият език,защото българинът е чуждопклонник по природа, за съжаление.... на български език е говорел само с конете си! Нищо не е мръднало и на йота от време оно!

86

Една българка

преди 1 година

Да, поколенията са неграмотни, така е. Надявам се, че всеки средноинтелигентен българин си дава сметката защо това е така. В начален курс - 2 часа седмично български език, 3 часа английски или немски + допълнителни курсове и частни уроци по чуждия език. За тези скромни два часа магьосник да си, няма как децата да усвоят материала. В тази възрастова група българският език е точно толкова непознат и чужд като граматика, колкото и другите.

85

Бебо

преди 1 година

Факт е,че политиката не трябва да се бърка в образованието.Факт е,че учителите станаха за посмешище пред учениците и особено пред техните родители.Факт е,че учителите не са вече тази уважавана институция която бяха когато аз бях ученик.Но-прости ми Господи-факт е невероятно неграмотните поколения след 1989г,обучени от същите тези учители.Справка:всички национални телевизии,изписващи новини под кадър,отличаващи се с граматични,пунктоални,правописни и какви ли не направо срамни грешки.

84

Анонимен

преди 1 година

И Ленче, да не забравяме, принос на учиндолския социопат.

83

Анонимен

преди 1 година

Коментарите са пълното дъно. Предвидими, клиширани, правени по шаблон, безинтересни, злостни и абсолютно безсмислени. Скапана медия, най-гнусната секция за коментари, пълно дъно.

82

Анонимен

преди 1 година

Кирчо, Кокорчо и други простотии до откат. Някои хора идват тук, само за да изпишат тези велики думи. Засрамете се, вижте на какво сте заприличали.

81

Анонимен

преди 1 година

"Кокорчо", драги форумни глупенднери, е прозвището на баща ви. Кой е баща ви ли? Кокорчо. Селяни спрели, престанете да ни заривате с простащината си. Никой не го е еня за глупостите, които пишете 24/7 под всяка новина, вие сте клиширани до безобразие *** и си заслужавате съдбите. И баща ви си я заслужава, в този ред на мисли.

80

Мира

преди 1 година

Какво можеш да чуеш от шарлатани ?! С само небивалици. Нагли безсрамници.Отврат

79

Анонимен

преди 1 година

И за кое не е прав кокорчо?Даскалята много обидчиви ще дойдат.Който не е съгласен с него,нека се поогледа малко около себе си.Аз например още преди десетина години усвоих,това да разпознавам професиите на хората по дрехи,стойка,маниери,начин на изразяване и физиономия.Държавните хрантутници като цяло имат стил на обличане,тип коледна елха,едно с друго не си подхождат,а според кокора е коледна елха с бримки.А видите ли и шушляк с офчи поглед,татуси,брадясал,крадлив и нагъл, това е млад пенсионер

78

Бивша учителка

преди 1 година

Този път на изборите ще го ду-ха Асенка, заедно с цялата пасмина ПП - ДБ!

77

Анонимен 8

преди 1 година

Този Асен за какъв се е помислил всъщност и кой е този Асен Грозно говорене обидно говорене Като мразиш неистово Борисов Асене защо обиждаш учителите българите или за теб са никой Борисов е класа Асене доказан политик доказан държавник доказан лидер а ти Асене си НИКОЙ и няма да бъдеш Някой нито сега нито когато и да било Потрес

76

Анонимен

преди 1 година

Предполагам, че Василев го е казал като метафора на това, че дълги години учителите бяха пренебрегвани. Моя позната учителка ми споделяше колко гадно се чувства пред учениците си. Повечето от тях с много пари, скъпи дрехи, идват и със скъпи коли на училище. А тя не можеше да си позволи и един готин телефон. Сега нещата са по- различни може би. Друг е въпросът, че добрите учители са кът, за съжаление, а и системата е ужасно недомислена и неефективна.

75

Една българка

преди 1 година

До 62Много моля! Учителствам с удоволствие вече 30 години. Нямам нито една вълнена пола, нито чепици с изтрити върхове. Палтата ми са от пони, чинчила, полярна лисица. Ботушите - ръчно изработени, италиански, естесвена кожа, със Сваровски кристали на токовете, за чантите - да не говорим! Парфюмите - Диор, Ланком, Жан Пол Готие.Срамувам се, че изпаднах в такива простакелски откровения! Запазете обидите за жалките си душици! Хранете се с тях!

74

Анонимен

преди 1 година

Учителите са важна електорална група. Тамън взеха, да се откъсват от ГЕРБ и Кокорчо такъв шут им наби, че ги върна обратно пи Борисов ...

73

Анонимен

преди 1 година

Иска да фане някоя млада дакскалка ... И той си търси Ленче ...

72

Анонимен

преди 1 година

До 74 - Не го ззащитавам, ама го защитвам ... типични глупсоти ...

71

Анонимен

преди 1 година

Ххаха! Половианта учители ви подкрепяха, защото им беше писнало от ГЕРБ. Ама сега .... честито, главанаци! Изгубихте едно 70-80 000 гласа, особено като сметнеш роднини и приятели ...

70

Евала

преди 1 година

Кво да кажа за даскалите. Първата учителка и на двете ми деца беше едно озлобено, дърто и заядливо същество , а децата ми са кротки, просто си беше гадина. След нея, в 4ти клас се развиха. Синът ми после напредна в образованието си през последите години в средното училище, когато бяха онлайн заради Ковида. Т.е. въпреки учителите...Не защитавам оня ококорения сладур, ама май има право някои неща.

69

Гражданско образован

преди 1 година

В основата на която и да е професия стои учителската, Драги ми господине! Не го забравяй това!, Чирик.