83

Анонимен

преди 1 година

сега пък в прокуратурата кадрува израел

82

Дякона

преди 1 година

Луков марш трябва да бъде преименуван на Генералски марш, защото водни офицери и генерали бяха погубени от *** . Като пример давам сем. Вазови! Срам за тази нация!

81

Сс

преди 1 година

Луков. Марш. Е. Законен. Протурската. Етническа. Партия. ДПС. Незаконна. А вие сте. Страхливци. Нещастници. И разсипници. На. Родината. Концлагери. За. Вас

80

Дрън

преди 1 година

Да се бяхте сетили да не допускате оскубването на общи парици от държавицата ни през измислени строителни фирмички за още по измислени обществени поръчки.

79

Анонимен

преди 1 година

Луков марш незаконен а дпс са законни?

78

Бай Иван

преди 1 година

Значи митинги за фашистите в Украйна, които избиха и прогониха рускоезичните си сънародници може, а за човек, защитавал интересите на страната не може ;) !!!!!

77

Гневен

преди 1 година

Българските васални управници харизаха тонове оръжие и боеприпаси на укрофашистките бандеровци,решиха да изпращат и жива сила в помощ на фашистките хохли,а ще забраняват Луков марш?! Това е бездънен цинизъм,фалш и гейско лицемерие!!! Да бъдат проклети навеки българските предатели,които затриват РОД и РОДИНА!!!

76

Анонимен

преди 1 година

А на язовир Копринка *** да развяват руски знамена и плакати на Сталин и путин може, така ли?И после, защо българите не са патриоти?

75

Анонимен

преди 1 година

Директорката и тя е против луков марш

74

Анонимен

преди 1 година

Мангеша така лукова гла ва излезна

73

Анонимен

преди 1 година

Появяват се старите фашистки идеи - да приемем фашизма, за да не дойдат леви правителства на власт. Така са плашели тъппиите германци. Пак същите идеи за плашене с фалшиви заплахи, за да се доберат до властта, да запалят Райхстага за обявяване на извънредно положение, и след 2-3 месеца да има една дясна диктатура, която да плаши народа с враговете. Глуппавият народ няма да има друг избор, освен да хвали дясната диктатура и да чака като ягне, какво ще му даде дясната диктатура.

72

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата опасност от Стамбулската конвенция, е че жените ще започнат да се женят помежду си. Мъжът става излишен, защото жените могат да забременеят отвсякъде и да си купят играчки. Заради това трябва да я спрем.

71

От козяк

преди 1 година

казаха , само гейпаради , може и някоя масова престрелка в детска градина или училище по наш пример и обичай

70

Анонимен

преди 1 година

Каскет разбира се, че ще има Луковмарш, щом някакви безмсъртни полкове пускате, и този марш ще го има.

69

Вече,видяно!

преди 1 година

Кубетата на джамията Света София-Ив.Гешев,Стан.Трифонов и Сюрмах-куку са в идеална кондиция с БМБорисов-бабаит и шофьорчето на кокурузници РР,адев-челеби за предстоящите извън земни избори йки.Ашколсун!

68

Анонимен

преди 1 година

"Содомбулската конвенция" ще я приемат гербодепесарите. Те са готови на всичко, за да не попаднат в Списъка Магнитски. Предадоха Влади Горанов, ще предадат и Гешев. Важен е само един - Вождът на калинките.

67

Трагедията неизбежна

преди 1 година

Спокойно бе след , като приемем Истанбулската конвенция ще забранят и честванията за Васил Левски - да се се свети името му. Лека полека ще изтрият историята ни и след две поколения на а да има дори територия България, защото няма да има население което да се припознава за БЪЛГАРСКО. Най-лесният начин да унищожил един народ е , като съсипеш образованието и семейството. Ние го постигнахме с феноменален успех и с много малко помощ от вън все пак трябва да сме модерни .

66

до 68

преди 1 година

ти си от промитите мозъчета мойто момченце и не си само ти или си просто внук на някой от ония джалатаи де ако им хареса къщата на някой , го обявяват за фашист и я иземат за себе си. И сега ги е страх да не дойде правосъдие за тях. Та в БГ хиляди повече осъдени като фашисти и врагове на народа отколкото в самата Германия. Чукундер

65

Анонимен

преди 1 година

Шефът на СА е бил мекокитков, пръв приятел и съратник на Хитлер.

64

Ъхъ !

преди 1 година

Генерал Луков е бил български мъж , а не мека китка от ПП ! Ясно защо не разрешават истински мъже да маршируват - защото меките китки да могат да се разкършат по улиците на столицата! На Кокорчо му пречели космати мъже !