30

Анонимен

преди 1 година

До 30Анбе,23,ако Русия на Пушкин,Лермонтов и Толстой не е цивилизована))))))))Писателите са били цивилизовани, не същото може да се каже за мужиците и мамашите.Впрочем, Толстой е бил развратник и еретик, отлъчен от Руската Църква.Бил е собственик на крепостни, и доста крепостни мамаши са имали деца от него.

29

Анонимен

преди 1 година

НАТО и сащ станаха за смях, Русия си млати здраво Укронацистите а безпомощното НАТО само скимти и не смее да се намеси директно. ТОВА СА ФАКТИТЕ НАТО Е ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.

28

Карлуково

преди 1 година

"ГЕРОЯМ СЛАВА! Последно социологическо проучване сочи, че и след евентуален ядрен удар 91% от украинците ще продължат борбата с руския окупатор!" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Koга успя да се насмъркаш толкова здраво? Христо Иванов и централата на ДБ вече ви раздават безплатна дрога за да пишете по сайтовете.

27

Цифров драскач

преди 1 година

Спокойно! Великият монголоид - защитник на славянството. Слугата на китай, чечня и иран - защитник на православието. Враг на деградиращите западни ценности - диктатор на държавата първа по разводи, жертви от свръхдоза с наркотици и алкохолизъм ще ни спаси. Да ни е жив и здрав ходещият ботокс - Путин.

26

Анонимен

преди 1 година

Няма как Русия да не победи нацизма и фашизма вече го е правила ще го направи отново.

25

преди 1 година

Русия стана за смях - НАТО вече си прави каквото си иска на нема и 380км от Москва

24

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А,те зат'ва укрите,щото живеят супер,та одат на ескурзия у България на петзвездни хотели? Ама нали роми са укрите,роми ги пращат у България и роми ги настаняват там,дето зарад мизерията ни демократическа,Български крак не може да стъпи от 35 години.Катунджии!

23

Анонимен

преди 1 година

Няма как Русия да победи цивилизования свят.

22

Българин

преди 1 година

Zaраzно Zло. Само УКРАЙНА ще го излекува, има вече противоотровата!

21

Анонимен

преди 1 година

Западния свят, сащ и НАТО станаха за смях не могат да насмогнат срещу една а още редовната армия на Русия не се е включила.

20

С Аналог

преди 1 година

Путин завлича Русия със себе си на дъното, тъй както Боко - ГЕРБ.

19

Слава Україні БРАТЯ

преди 1 година

ГЕРОЯМ СЛАВА! Последно социологическо проучване сочи, че и след евентуален ядрен удар 91% от украинците ще продължат борбата с руския окупатор!

18

Анонимен

преди 1 година

Русия стана за смях.

17

Анонимен

преди 1 година

Тази омраза към Украйна не вещае нищо добро за Русия.

16

Шефрет

преди 1 година

"Почти нормален" ,с наркозависим ненормален. Нормално е за тях да стоят по избите,канализациите и без ток след всяка атака)

15

ГошЛапту и ВанБибту

преди 1 година

Киев стана като Тел Авив - хората си водят светски живот, Железен Купол ги пази, терористи ги обстрелват 24/7 с ракети, а те се разхождат спокойно по улицата и дори ги мързи да се крият по убежищата.

14

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

От този материал вече знам и къде се помещават офисите на пропагандна цензура на Съединените Анадолски Щати.Филиповци,Столипиново,Факултету.И само ще добавя,че в момента в Руски Киев има повече турци и църнокожи,отколкото местно население. Между другото,само ЦСКА !

13

Анонимен

преди 1 година

Браво на украинците, няма да се дадат на руската ***.

12

Анонимен

преди 1 година

Напълно нормално - връзване на хора по стълбовете с тиксо и издевателства на изкукалите бандеровци над нeщacтниците.

11

СМЯХ

преди 1 година

До паф АХАХАХАХАХАХАХА русоробските опорки продължават да къртят, накрая ще се затвори кръга и ще говорите, че Русия всъшност никога не е нападала Украйна, просто е било учение