90

Анонимен

преди 1 година

Много скоро ще е краят на фалшивата дьржава,империята на злото за всички времена-раша! Колко жалко,че все още в бг има кухи *** да обожествяват тази изкуствена,прогнила,негодна да се цивилизова страна! Толкова години вече човечеството страда от деянията на тези азиатски сатрапи! Но героична Украйна с помощта на демократичните общества ще победят!Слава Украине!!!!

89

Анонимен

преди 1 година

Десетки може би стотици хиляди техни сънародници загинаха да не говорим за ранените а видиш ли в Киев си тече почти нормален живот.

88

дедо Горио

преди 1 година

След като пуснах една сълза , прочитайки тази дълбоко лирична ,алтруистична и аналитична (разбирай -с разтягане на локуми) статия , разбрах кое е основното оръжие на укрите !

87

Км

преди 1 година

Накрая територията ще остане без мъже и ще се канят чужденци( мъже) за осеменяване.

86

Да бе

преди 1 година

само дето 10 милиона вече ги нема

85

страна разрушена

преди 1 година

от война!заради ината на зеленото диване.тези проценти са абсолютно измислени!!!!!юкой би могъл да е щастлив по време на война?

84

Един от многото

преди 1 година

Щом животът е нормален, помощта на зарада вероятно е спряла:)). Вие изобщо като ги пишете тези неща замисляте ли се доколко имат връзка с реалността, или викате да има там нещо написано, да изкарате надника 😁

83

ДЗИФТ

преди 1 година

А В СОФИАЕДНА ГОДИНАНЕ МОГАТ ДА ПОДМЕНЯТФУГИТЕ И ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТАПРЕД....народното събрание??!!

82

Анонимен

преди 1 година

До 78. Светослав ни заграбил езика и азбуката?! Не думай!!! Не съм забелязал да сме неми и без писменост.

81

Анонимен

преди 1 година

Значи това не е война.

80

мнение

преди 1 година

На и д ... о ..тите винаги всичко им е ок.

79

Анонимен

преди 1 година

А в Новосибирск как е животът? Май не много добре

78

Бгг

преди 1 година

Честити да им са демокрацията и евроатлантическите ценности. Те сами си ги избраха.

77

Анонимен

преди 1 година

Като гледам колко статии са подписани от лЕлка Василева тя е некъв вундеркинд,, бе. Сигурно изобщо не спи. Събира факти , проверява ги и пише ли, пише. Една от друга по глупави. Спри да се срамиш , бе лЕлче.

76

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 78.А Светослав какво направи с България? Защо ,питам те,Светослав нападна и опустоши Родината ни,заграбвайки езикът и азбуката ни!?!?Не говори глупости! България бе СЪ-Империя на Византия,но по-добро качество.Славяните ни нападнаха за пореден път,след като го сториха и във Волжка и Велика Българии.Аз днес съм с Русия,но глупец не съм,приятелю!

75

Анонимен

преди 1 година

Великото преселение на народите е верижна реакция на бягство от Хунския империализъм близо до японско море...........Славяните никога не са нападали Византия защото са били поробени от Аварския Хаганат нападал Византия........Хуните пък поробили германците и вероятния прочит на името АТИЛА е комбинация значеща "новият АЛАРИХ дошъл от планините АЛТАЙ в Монголия".........

74

Няма нафта, няма газ

преди 1 година

Почти нормален, ама не съвсем, също като в Скопие. Това не е новина, а някакво литературно произведение за почти нормални, но леко побъркани читатели, които лековерно кълват на подобни измишльотини.

73

Вестник Стършел

преди 1 година

Е що така украинците избегаха у нашите хотели, вместо да се бият за родината? Не намирам отговор в статията

72

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

И още ще кажа...Всипко ще си кажа! Докато Народи като Българският са управлявани от османски попове и имами,докато Нашите евреи-перфектни в икономика и финанси бяха изхвърлени от турците и ромите,за да сме в мизерията,в която сме,биваме задължавани да плащаме лукса на украински психари,които бягат на Запад,а задължават рускосъзнати люде да бъдат мобилизирани и се бият срещу свои.Казвам само,че ЕС умря и които го обичат са некрофили.Да живее Русия! Да живее Майка България ! Да живее Комунизмът !

71

Анонимен

преди 1 година

До 71 Бъркаш рутени са руснаците.И Киевски Рус е Русия а не Украйна.Иначебщешежда бъде Киевски Укр.