19

Анонимен

преди 1 година

N5 да каже нещо относно бабаитите, които предпочитат да отглеждат зверове за кучешки боеве, вместо "дасевръзват" със семейство и деца.

18

Анонимен

преди 1 година

До ВМЕСТО ДЕЦА - Няма ли да кажеш нещо и за мъжете, които разхождат кучета или отглеждат котки? Хич не са малко.

17

Направо да пратим

преди 1 година

товарни вагони, да натоварят всички кучета и котки,които безстопанствено и отчаяно бродят по улиците около руините и да ги докарат тук.После да бъдат разпределени между членовете на тази фондация, за да си ги заведат те у дома или на вилите си и там да се грижат за тях, докато животът в Турция се нормализира.После ще им ги върнем обратно, сигурно много хора ще се сетят впоследствие за домашните си любимци.Разходите по транспортирането да са за сметка на коте-и-кучемразците, с превъзпитателна цел

16

Форумен философ

преди 1 година

Така де, сеща ли се някой за котките и кучетата в онзи хаос там в момента? Хората си имат други, много по-сериозни грижи и все някой, макар и от чужбина, трябва да се сети и за животинките.

15

Азис

преди 1 година

Милионери станаха с тези фондации.

14

Чик чок

преди 1 година

До До чик чокЕй така, както ти очевидно не можеш. Да ти отговоря и на другия ник - аз от столипиново "психо" не вземам. И поздрави на адмЮнчето, пак не успя да ме забрани. ТЮЮЮЮ

13

Анонимен

преди 1 година

мисля че ми умряха няколко сиви клетки докато е гледам тази, не мерси.

12

Чичо

преди 1 година

Няма по-подходящ момент от сегашния "Америка за България" да шитне Територията (со все скапаното и население) на някой заинтересован и с получените пари да възстановят последствията от земетресението в Турция.

11

Аман от НПОта

преди 1 година

Всякакви платени нпо пирамиди "с кауза"... Вместо да се погрижат за семейство и да си родят деца се занимават с пр0100тии! Евроджендърията сън не спи да спасява улични котки, песове, ,плъхове,хле6аRки,черVеи и личинки! В същото време българите изчезваме с по 100 хил души на година и до към 2045 ще остане само територията населена със спасени животни от шизиджендърията! Оруел беше прав!

10

Анонимен

преди 1 година

До Чик чок-а нещо "психо" като теб

9

Анонимен

преди 1 година

хахахахах, поредните ненормални. 20000 умряли и тези изпратили 2т храна за котките. Жанета от Кърджали сигурно е на 50г и с 15 котки вкъщи, без деца, без мъж. Новото нормално през 21 век.

8

Анонимен

преди 1 година

Ц ц ц ц ц

7

Кмет Пенчо

преди 1 година

Всичката ни наред че и животните почнахме да оправяме

6

Поп Минчо

преди 1 година

Да събират к'вот ищат само да спрат да реват и да просят.!.

5

sa

преди 1 година

Абе аллооооууу, ревящите. ВИЕ пратете там, където искате. ВИЕ съберете 2 тона каквото и да е и го пратете на когото прецените. Но ние знаем, че само ревете по форуми, докато истинските хора ПОЛАГАТ УСИЛИЯ, заделят време и средства, за да помогнат на каузи, които ТЕ са си избрали. Шевисенезнае вечно ревящата, недоволна и безполезна ***.

4

НАП лийкс

преди 1 година

Храната и медикаментите тук са доста по-скъпи от тези в Турция и ЕС, обаче фондациите пращат точно това, нещо мирише на пране на пари, чрез фондация.

3

NoirFire

преди 1 година

Хората изпомрели и там и на гладна смърт, те за животните се загрижили :)

2

Анонимен

преди 1 година

Да бяхте събрали и пратили храна на ХОРАТА в Сирия !!!! Или не е политкоретно?

1

Анонимен

преди 1 година

За хората в Карлово за хората във Варна преди години ? А те са никакви.