106

Неглссуващ

преди 1 година

10 г.бях от негласуващите,като разчитах ,че обществото е направило избора си и жалки създания,като тиквата,Доган,Нинова,Копейкин и сие ще отпаднат от сами. Но грешах.Трябва да се гласува. Иначе излиза,че сме съгласни с тикви и калинки,хидроинженери и импексови Копейковци.

105

Анонимен

преди 1 година

Всеки негласувал увеличава броя на депутатите на ДПС и ГЕРБ.

104

Анонимен

преди 1 година

Не бъркайте желаното с действителността. Ако ще на изборите да гласуват само стотина от шефовете на ГЕРБ, то в парламента ще има 240 депутати на ГЕРБ.

103

Анонимен

преди 1 година

Някакви добряци тук са се загрижили за вас и ви обясняват , че няма смисъл да си губите времето да ходите до урните да гласувате. ЗАЩО ЛИ???? - ГЕРБ И ДПС ЗНАЯТ ЗАЩО

102

Радослав

преди 1 година

До 101 това никога няма да го приемат, защото ако го вкарат избирателната активност ще е 95+% и от 240 депутата, парламента ще стане на 10 депутата. Да не се намаля бройката, просто да се разглежда като партия и колкото места събере, толкова празни места да остават в парламента, да се разглеждат като гласуващи против на всяко предложение. Когато празните места станат повече от пълните, може и да се замислят за някаква промяна в политиката на държавата.

101

Анонимен

преди 1 година

Статуквото иска да не гласувате, за да спечели изборите.

100

До 102

преди 1 година

1989 все още имахме пари, даже и през 1990 и почти до края на 1991 година. Нямахме пари, когато СДС взе властта и започна грабежа

99

перко

преди 1 година

Никога за ПП+ДБ! Това са американските *** на България!

98

Анонимен

преди 1 година

По-лошото от това да не се гласува е само да се гласува с "Не подкрепям никого".

97

До Тъпчо

преди 1 година

С тая разлика, че 89та нямахме пари за хляб, а сега ходим на почивка в Гърция. Така че, не е баш тъй. Мислете!

96

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ ГЛАСУВАМ С НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО,НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ ДА ХОДЯ ДО УРНИТЕ!... СМИСЪЛ МОЖЕ ДА МУ ПРИДАДЕ САМО ПРАВИЛОТО - ПРОПОЦИОНАЛНО НАМАЛЕНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СПРЯМО ГЛАСУВАЛИТЕ С НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО ОТ 240 НА ПО-МАЛКО ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ...

95

Анонимен

преди 1 година

НАБЛЮДАВАМЕ МАСИРАНА КАМПАНИЯ И ПОДСТРЕКАВАНЕ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА ИЛИ, ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ТЕБ НИЩО НЕ ЗАВИСИ. ХОРА МИСЛЕТЕ АКО Е ТАКА ЗАЩО ЩЕ ВИ АГИТИРАТ ДА НЕ ГЛАСУВАТЕ.

94

Анонимен

преди 1 година

Ако изборите бяха нагласени нямаше да се купува вот. А той се купува! Събудете се от 30 годишната наркоза най-накрая и направете нещо за тая държава и поколенията, които идват.

93

Анонимен

преди 1 година

Който не гласува подарява властта на ДПС и ГЕРБ. Това ли искате?

92

тъпчо

преди 1 година

След 89та се извъртяха всички възможни партии и резултата е един и същ - отгоре дърпат,отдолу сме на дъното! Не знам какво очаквате да се промени...

91

Анонимен

преди 1 година

Доста неща бърка този политолог, но накрая е прав за това, че ако гласуват над 55% от избирателите кой знае какво ще стане.

90

Анонимен

преди 1 година

Има малка разлика между негласувал и гласувал с "Не подкрепям никого". За текущите избори няма разлика, но за един референдум проведен след тези избори ще се изисква да са гласували повече хора заради "Не подкрепям никого", което вдига избирателната активност. С други думи не се самозалъгвайте, че правите нещо, като гласувате, но не подкрепяте никого. Само става още по-лошо за евентуален референдум

89

Богат българин

преди 1 година

В това, че работещите в адвокатската кантора на г-жа ГЕЧЕВА са ми приятели няма нищо лошо. Лошото е, че в България отново ще има избори за депутати, от които не зависи нищо. Нито те, нито пък лидерите им са ми изкарвали милионите. Нека те да си гласуват. Но пък нито правителства могат да си избират, нито пък бюджети даси приемат. СТОЙНЕТО.

88

топла зима

преди 1 година

Според експертите на "Брьогел" само Германия е похарчила 270 милиарда долара, за да премине през тази нежна и необичайно топла зима. Формално извън ЕС Великобритания - 103 милиарда. И дори Норвегия, която има колосални запаси от собствен газ и петрол и до голяма степен измести Русия на експортния пазар, беше принудена да отдели 8,1 милиарда долара.

87

Анонимен

преди 1 година

Ерата на евтините енергии, ресурси и евтина храна за ЕС приключи. А това слага край на потреблението и потребителския живот в ЕС. От сега нататък Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.