30

Анонимен

преди 1 година

Не я харесвам,но е права.С риск даже да ни гръмне централата насилствено карат нашите да слагат друго гориво.А ако гръмне кой ще отговаря?Отделно искат да повлияят на изборите.Страшно демократично...няма що!

29

До 33

преди 1 година

За съжаление, Мая Костадинова само временно заместваше Поли Златарева в Още от деня, но тя наистина доказва, че е най- грамотната и ерудирана политическа журналистка в Бнт, с много адекватно присъствие!Иначе 80% от водещите в тази тв са комунистически връзкари и предаванията им миришат на мухъл от соца.

28

Анонимен

преди 1 година

И поздравления за БНТ1, че сложиха Мая Костадинова за водещ в политическата публицистика в "Още от деня" и махнаха онази говорителка на новини, написани от друг. Говорителите не стават за журналисти. Водещите на новини са с нисък интелект. Те са папагали, които не разбират какво говорят.

27

Анонимен

преди 1 година

Браво на Таня Дончева, че постави на място Цветанка Герберизова и не слушахме нейните прекъсващи, безсмислени въпроси, които имат за цел да направят госта за смях и журналистът да изпълни поръчката за парите, които получава от дадена партия. "Не ме прекъсвайте, ако обичате" - това трябва да се казва на всеки нагъл журналист, който руши изказването на госта. Щом го е поканил, ще го изслуша. Журналистите искат да си запълват времето с техните приказки и да не позволяват на госта да се изкаже.

26

Явно

преди 1 година

Безсрамните се котират много днес. И даже им се дава думата по телевизии и сайтове. Сякаш сте забравили коя беше юристката на Мулти. Много къса памет имате!

25

?!?

преди 1 година

Тая Манолова- Галева ли се казваше или Дончева Ванко 1 ? Щот вече не им правя разлика на грознните мууттррри.

24

Татяно,

преди 1 година

Омръзна ми от твоите лъжи! Ама много!

23

МАГНИТСКИ

преди 1 година

Е ЗА ХОРА, КОИТО СА КРАЛИ ОБЩЕСТВЕНИ ПАРИ В ЧАСТНИ ДЖОБОВЕ. ТОВА Е ФАКТ, КОЙТО САМО БЕБЕТАТА НЕ ЗНАЯТ. ПРОКУРАТУРАТА Е НА РЕД. ДОКОГА ДА ЧАКАМЕ??????????

22

Анонимен

преди 1 година

Недостатък вСъдебнатаСистема е съдебния имунитет на Прокурора(като адвокат на Държавата)и липсата на такъв за адвоката във връзка сНак.Дела.И като се има на предвид,че назначения адвокат е без такъв,не рядко се изкорестява и самата защита,понежеСъдът по принцип не раздава справедливостНо като се затаява истината се изкорестява и защитата,тъй като с разкриването на истината се постига и справедливостта.ЗащоАдвоката е не равностоен в делото с Прокурора?Нали и двамата са "призвани"заради истината

21

Анонимен

преди 1 година

Права е!

20

Мето

преди 1 година

Да питам Дончева: ти Дончева какво направи за българския народ 30 години освен че беше адвокат на ВИС и СИК и получаваше пачки от тях? Като си толкова мъдра и морална къде са ти резултатите? Няма ги. Защото и ти Дончева си част от мафиотското управление на България и си на хранилката на Кремъл.

19

Пешев

преди 1 година

Дончева е партия от един човек. И тя усети че Магнитски 2 и 3 ще отнесат целия ГЕРБ и цялото ДПС, че може би и нея. Затова се пуска по ТВ да баламосва народа. Вече не вярваме нито на Дончева, нито на Радев.

18

Анонимен

преди 1 година

Няма предизборни фойерверки по Магнитски, защото изобличвните от САЩ лица наистина са участвали в корупционни схеми и трябва да бъдат разследвани. Дончева прикрива или омаловажава изнесените факти, значи е на страната на престъпниците.

17

De'Bradj

преди 1 година

Не аз съм си много с акъла, ама не мое да стоплим как Ангелов още е с акъла си след четири години постоянно разболяване, антибиотици, стероиди, антихистамини заради един психично побъркан тампонджия и докато лицето Ангелов се опитва да прескочи трапа, сексуален маниак, педофил, саботьор, интелектуален крадец си развява хуяяяя и байрака из цяла област Враца! И се оказва, че не е един , а цяла групичка и прокуратура мълчи, политици мълчат, вихри се секс трафик, наркотици и сексуално насилие и ....

16

Аз

преди 1 година

Я, Таня Дончева почнАла да си води психиатър подиря си! Лелче, лелче, ай вземи са скривай вече! Какъв път на младите ще проправяш, какви 5 лева? Ти, Корни, Майчето и още няколко дълбоко заблудени динозаври се мъчите да възстановите нещо, което отдавна си е заминало! Няма БСП вече, няма и ляво да направите с миризмата на нафталин и пожълтели папки /за неракритити Ви достиета в ДС говоря/! Вземайте си пенсиите, пийте сутрин чай от мента, и хич не се и показвайте! Никой не ви иска!

15

Ха-ха-ха

преди 1 година

Нефелниците от ПП и ДБ не могат едно цяло изречение да кажат. Съдебна реформа щели да правят. Айде у лево!

14

De'Bradj

преди 1 година

Сега ще ви обясня защо Стенли Милгрем е педееераст, а не експериментален психолог и кой точно уби психологията. Първо експериментира с хора и това неговото е малко като прогреса в медицината след Третия райх и лагерите на Смъртта.А ако ако концепцията и за медицина и за психология си е строена и преди Третия райх и преди Милгрем.После е неетичен, ако всичките тия 100 човека всъщност виждаха какво става и че не удрят електрошок на никой , никой нямаше да реагира както реагира, което е манипулация

13

Анонимен

преди 1 година

Каква Левица, каква Татяна Дончева,... тези всички са отдавна за нафталина! Не сте адекватни на действителността, вървете си в историята, гадни комунисти!

12

De'Bradj

преди 1 година

Айде фенове на Милгрем записвайте: За да се ликвидира психологическа травма от сексуално насилие единствено , което трябва да знаете е какъв пол е извършил насилието върху пола на жертвата. И да не позволявате същия пол да участва в терапията или лечението и рехабилитацията!

11

Ученика

преди 1 година

А я да каже като вземат властта ще правят ли по-леки закони за сводничество, че хората вече питат