21

Алекс

преди 1 година

Биков,Магнитски ви отстреля.Не се напъвай залудо.Истинската мишена е ББ,а не Горанов.Да подариш куче на Путин и да му построиш газопровод не остава без последствия.

20

Анонимен

преди 1 година

Радвам се ,че се дава път на хора с увреждания ! Биков макар и очевиден мозъчен инвалид свети ярко в редиците на ГЕРП !

19

toti

преди 1 година

Искаше ви се да се саберете с ДБ,но не ви огря и пак сте сами и само ,,целувайки ръка на Доган може да получите една баклава .Но щом и тебе те бутат напред,НИЩО ДОБРО НЕ ВИ ЧАКА !!

18

Анонимен

преди 1 година

Тоз не беше ли оногоз с име на *** ?

17

Анонимен

преди 1 година

Биков беше съпартиец навремето с Христо Иванов, в реформаторският блок, където още тогава щяха да арестуват Бойко, но реално благодарение на Реформаторите Бойко управлява няколко мандата. Христо Иванов и Трайчо Трайков също бяха министри при Бойко. Накрая Биков се премести официално в ГЕРБ, а другите се прекръстиха на ДБ и останаха уж опозиция за да действат подривно на останалите партии желаещи нешата в България да се случват.

16

Какво очаквахте

преди 1 година

Издънката на комунистическата партия костовата ДБ, да изневери на мама?!

15

Анонимен

преди 1 година

Изнася милиони Гълъбът на Румен!! И днес изнесе 1 млн чрез БЧК. Факт!

14

Анонимен

преди 1 година

Как ще са балансьори шепа продажници,които народа не харесва?Противни са.

13

Анонимен

преди 1 година

Заради предложенивто на ДеБето изнесоха 500 милиона към чужда държава,а ние тука мизерстваме.Изнесоха и оръжия като ние ще плащаме.Те са крадците.

12

Анонимен

преди 1 година

ДеБето са шайка слуги на чужденци,които искат да ни продадат за жълти центове.Те внесоха предложението да се праща освен военно-техническа помощ и военна,т.е. жива сила.Да горят в ада тези българоубийци!Да си ходят в Украйна след като мразят България и българите заедно с Кирчо и Кокорчо.Ако умрем ще е заради тези продажници.

11

ъъъ

преди 1 година

Хора,не виждате ли,че държавата е пред разпад?Не можем да се справим с две крадливи разбойнически организации-герб и дпс.За тях гласуват 1 млн.И другите 5 млн. не можем да се организираме,и да ги пометем с вота си.Оставяме 15% ог народа да дерибейства над останалите 85%.Крадат ни,ограбват ни,и ние сме запътили в десет посоки.Бойко айдука и Ахмед крадеца, отдавна трябваше да са в затвора.Затова излезте и гласувайте.

10

Никакъв шанс!

преди 1 година

Психически неуравновесени безполови безGръбначни пр0дажни антибългарски грантаджии на хранилката в Козяк като Дъй Бъ нищо не стават!

9

Клоуна на чаша чай

преди 1 година

Ти ра ле аааааа ААА .Клоуна на чаша чай е така уморен

8

Мутри ВЪН!!!

преди 1 година

Тома Краваров така ще го вамагнитят, че ще прилепва към решетките в ПАНДЕЛАТА, докато усеща във врата си влажния дъх на рецидивистите!!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Празни думи, ами защо не направихте компромис вие. Толкова ли са зле тези хора или мислят другите за по-глупави от тях. Незнам защо този като се покаже от някъде и винаги се сещам как плюваше по Бойко и какви закани лееше, а сега от него по-голям защитник няма. Как да вярваш на такъв човек, той е фурнаджийска лопата.

6

Кравов

преди 1 година

Биков става

5

Анонимен

преди 1 година

Биков да изпее песен с балалайката.

4

Анонимен

преди 1 година

Heмa kpиnтo...

3

Анонимен

преди 1 година

Компромис само като върнете откраднатите милиарди.Обещавам ви килия с южно изложение като компромис.

2

Изискан

преди 1 година

Хората в белите държави като балансират се обличат в бели костюми и си слагат парфюм и го правят в скъпи хотели с изискани закуски, а балканските сельовци в потури още ходят в телевизията да говорят.