36

Анонимен

преди 1 година

"В резултат на отказа на Китай да играе с нея преди това ...." Големи игри ,голямо нещо :))))

35

Анонимен

преди 1 година

Питай си ангелите какво да правиш !

34

Анонимен

преди 1 година

Себе си ли да разследват?

33

Анонимен

преди 1 година

До 33. Сорос вече не е никакъв фактор - нито глобален, нито локален. Защото глобализацията е огромен и глобален процес, който настъпва навсякъде и просмуква всичко. Националната държава, създадена от Франция в годините на нейната революция, е отдавна остаряло "феодално имение", което слиза от историческата сцена. А ти можеш да си ругаеш колкото си искаш, процесът е необратим - или се приспособяваш, или се маргинализираш.

32

Анонимен

преди 1 година

Един от въпросите за произхода на вируса безспорно е къде се е появил този вирус. Но не по-малко важен е въпросът кога се е появил вирусът при хората. Това, че са обърнали внимание на заразата в Китай за пръв път, не значи, че вирусът не е циркулирал в човешката популация с години. С вируса на СПИН беше същото - засякоха го в началото на осемдесетте, а по късно разбраха, че инфекцията е бушувала в централна Африка още от шестдесетте.

31

Анонимен

преди 1 година

Срещу колко?

30

Анонимен

преди 1 година

СЗО - Страшно Зла Отрова

29

Анонимен

преди 1 година

Измамниците се правят че Китай ги спирал хаха. Ако наистина имаше вирус от там щяха да ги съсипят.

28

Батман

преди 1 година

Алооооооо медиятора защо махна коментара ми,, че казах истината,, И АЗ СЕ ОТКАЗВАМ ДА РАЗЛЕДВАМ КОРОНАВИРУСА ЗАЩОТО МЕ СПРЯХА $$$$$$$$

27

Анонимен

преди 1 година

повече от ясно, че е фалшдемията с ковидо цирка фаучи е най голяма ***, обратния гамбринус да си трае, има много антиглобалистки организации по целия свят които ще уничтожат буквално всички глобалисти, в това число и любимеца на български соросоидчета педофила джорж сорос..

26

аз

преди 1 година

До ОЧЗ Нали,щот ще вземат и ще се хванат ?ха ха ха

25

Анонимен

преди 1 година

СЗО е по-скоро камшика в лобито на Фарма и задокеанските интереси. Стана безсмислена организация за човечеството като ООН, ФАО и кошница други организации, които не решават съответните им задачи и проблеми, а ги задълбочават, комерсиализират и грозно лобират за мултикомпании и държави с претенции за Бог

24

Анонимен

преди 1 година

Той се знае, същия е като произхода на гръмнатите газопроводи в северно море. СЗО е ярък пример за хипер лицемерие спрямо истината за К19 и артистичните, циркови похвати по оправданието си за пред хората, за разпространението му, за смъртта от К19, за експерименталните ваксини за това

23

ОЧЗ

преди 1 година

Така е по-лесно.........и удобно!

22

Анонимен

преди 1 година

СЗО е раково образование.

21

До 15

преди 1 година

Хаха Баце Билчо Гейчев, човекът каза биотероризъм тези дни. Не иска да става скучен само с някакви си вируси...

20

EVENT 201

преди 1 година

Точно месец преди да "избухне" пандемията Института Джон Хопкинс и фондацията Бил и Мелинда Гейтс организират събитие 201 на което канят представители на бизнеса, държавни служители и лекари на ТРИ ЧАСОВА демонстрация за последиците при световна пандемия от КОРОНАВИРУС Бил Гейтс още през 2015г на лекция в ТЕД обяснява опасноста от коронавирусите. Фондацията на Бил Гейтс през 2016г. става ЕДИНСТВЕН И ОСНОВЕН СПОНСОР на компанията "Модерна" създадена единствено да прави коронавирусни ваксини. ОЩЕ?

19

Доктор Ху*

преди 1 година

А защо питат Китай ? Ами да попитат в САЩ ? Вече дори не е и тайна че ИЗСЛЕДВАНИЯТА В БИОЛАБОРАТОРИЯТА В УХАН СА ПОРЪЧАНИ И СПОНСОРИРАНИ ОТ АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ . Още в началото от лабораторията потвърдиха че ВСИЧКИ техни лаборанти са преминали сертификати за безопасност в американски биолаборатории .... ЦРУ РАЗСЛЕДВА ПРОИЗХОДА НА ВИРУСА И ИЗНЕСЕ ДОКЛАД ЧЕ НЕ Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН .... Първата комисия на СЗО беше в Ухан ТРИ МЕСЕЦА и те също потвърдиха че вируса не е изкуствен. Какво още ?

18

COVID 19 ,23 ,24...F

преди 1 година

MADE IN usa

17

Анонимен

преди 1 година

До 25:Ами всичко си го пише по новините...само трябва да четеш и да го свържеш.