79

ББ

преди 1 година

До Анонименти остави...има пропаднали гласуващи за руски като теб и ***,да си съучастник и работещ за убийствата на мирни жени и деца в Украйна...машинка проста руска си...и ти вярват шепата заблудени от гетата...дълбаете дъното,Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!! и да започнат руските минуси...дреме ни!!!най вероятно ще се разпаднете,ще е невиждан позор,мен ми е болно,жертва на луди, в историята на Русия...вървите смело към убиването на Русия...успех!!!

78

Анонимен

преди 1 година

След усвояването ( кражба) на милиони и милиарди пак безмозъчни гласуват за Герб, Дпс, Пп, Дб ! ПростНарод=Пропаднала държава

77

ББ

преди 1 година

мантрата правителство на всяка цена лансирана от русия,вебер прави с руски партии,нФсб,вМро...няма начин,да подадеш ръка на крадец и убиец на обслужващ убиец като путин е все едно да му си съучастник...който иска да им подадат!!!баба марта ще ви удари смъртоносно,целувачи на ръката на убиеца путин!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!

76

ББ

преди 1 година

уау уау,дончев намерил балъци и евтини гласуващи му,чиновници и крадливи бизнесмени убиващи гората на България,грабещи енергетиката на българите от десетилетия,отнемащи хлаба на Българите закривайки пройзводства и прогонващи инвеститори..ще са първи и ще ви водят към..нищото,декларации от крадци,обещания от измамници..ама вие си пазете минамалната и благодарете на ПП,че я направи двойна и повече,март ще има магнитски 3,ще се включат и ЕС или..ще молят путин за пощата!Справедлив Свят или руски

75

справедлив

преди 1 година

НАЙ-ВАЖНОТО Е РАЗБОЙНИЦИТЕ НА БОКУ ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ И ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА.ПРАВИТЕЛСТВО СИ ИМА И В МОМЕНТА.

74

уточнение

преди 1 година

До 88 Бивш от Гепи- Бивш бок.лу.к НЯМА!Запомни го ,Цвъко!Въпреки недоразвития ти милиционерски мозък.Всички сте един дол дренки-невежи ,алчни и безкрайно нагли.Пфу!

73

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ВАЖНОТО Е ДА СЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО РАБОТЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ

72

ПОБЕДА ЗА ГЕРБ

преди 1 година

СЛАВА НА УКРАЙНА!!!!!!

71

Винаги първи!

преди 1 година

СЛАВА НА ГЕРБ!

70

Който и да вземе

преди 1 година

властта нема са задържи повече от 3-4 месеца, защото нищо няма да направят за решаване на проблемите на народа. Това ще просто ще бъдат първите избори за тази година. На есен пак, а може и по-рано.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не в ГЕРБ, а при новата коалиция на ПП и ДБ ще има кървава борба за избираеми места в листите за изборите. В нета пише, че най-накрая живковото прокурорче, Атанасов ще бъде на неизбираема позиция. До 02.04. много кръв ще се лее в коалицията на крадливите харварди от ПП и потомствените розови *** от ДБ. Сигурно е само, че Руди гела яко държи Киртака с компромати, затова ще води листата на ПП-ДБ в Плевен.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Според тебе "Герб ще загуби изборите" Може, само ако програмистите, които работят за Прокопиев и създадените от него партии, с пари на Черепа, Маджо, Цв. Василев и други обвиняеми олигарси, нагласят мадурките, все едно с тях са гласували над 60%, и всичките уж са гласували за ПП и ДБ. Иначе Герб ще спечелят изборите. Друг въпрос е дали ще успеят да направят правителство при напъните на щатските администратори, активирани от доносите на Прокопиев и Бойкикев, да се бъркат в изборите.

67

Анонимен

преди 1 година

сЕГА ВСИЧКИ корумпета от герб ще се натискат за депутати. Само ЧЕ станаха много и ще се изпокарат за местата, а те намаляват...:)

66

Анонимен

преди 1 година

Ко рече?

65

Анонимен

преди 1 година

Всички така накуп право в затвора...!!

64

Анонимен

преди 1 година

Борисов се заиграва с най-отблъскващите черти на националния ни характер - страхливостта и продажността. Факта, че от толкова министър-председатели на прехода нито един не можа да повтори мандата си с изключение на Борисов, който го и потрети. Така, че 700 000 човечета от страхливци, подмазващи и *** на 2- ти към урните.Заради тях винаги в НС ще има копейки, чалгари и др. създадени от ББ....Но ще дойде ден в който начело с предател номер 1 на държавата, ще има съд !

63

Натрийте им

преди 1 година

Кирнатите носове !

62

Анонимен

преди 1 година

тъкмо се отървахме от бсп, сега тези, няма оправия в тая русовасална държава

61

Анонимен

преди 1 година

за доброто на България, дано изгубите!

60

Shark

преди 1 година

Отиват кат` аслани, ще се върнат кат` наSрани!