29

Ужас

преди 1 година

Като видя гешев пеевски и ми става някак обидно , че сьм бьлгарин

28

Анонимен

преди 1 година

4каджията от Югозападния е много нагъл. Имало обвинения... Някъде там, някога някой ще работи по тях... Абе какво стана с документите по случая Барселона и превода от испански на български???? Мина 1 година. Гешевтурата открито ни се подиграва на всички нас. Най-нагло при това!!!!

27

ОлигофренМалинов

преди 1 година

Аз даже се чувствам горд!

26

Пп

преди 1 година

Явно ще се гласува за - пп , колебаех се но да обвиняват овчаров за нещо а пеевски да излиза чист е свинщина

25

Чук и Гек

преди 1 година

Ще трябва да жертваме другаря Офчаров, че началниците ни погнаха на ръчно управление! Няма мърдане!

24

Юрист

преди 1 година

Обвиненията към Малинов са просто смешни, няма как да го осъдят за шпионаж за нещата за които го обвиняват. Изключително грозен потически слугинаж от прокуратурата към чужда държава.

23

Много интересно???

преди 1 година

Спрямо две от санкционираните лица Румен Овчаров и Николай Малинов, отдавна са внесени обвинителни актове!!!А защо до сега не са осъдени ??????????И има ли изобщо 100% - ви ДОКАЗАТЕЛСТВА ???Или всичко е ПРАХ предизборни ПУШИЛКИ???

22

Анонимен

преди 1 година

За сельовците да повторя че ПРОКУРОР е обвинител а съда и СЪДИЯТА е изпълнител. Стига сте ми писали *** и драги ми блатни рубладжии.

21

Мда

преди 1 година

Колкото да не харесвам ристъо и киро ще се принудя да гласувам за тях само заради сьдебната реформаШиши е чист кстаналите с обвинения а сига бе

20

Анонимен

преди 1 година

В България няма политик на ГЕРБ и ДПС в затвора. Доган дари само на Турция 100 хиляди Евро.Някой да е направил проверка от къде е придобил всичко?Говори се ,че Гущеров от БСП и още един човек на ДПС по време на заменките ,които направи ГЕРБ са придобили над 80% от Стара Планина.

19

Мда

преди 1 година

Прокуратурата да напомни , че и - пеевски и горанов са с сьщите обвинения

18

Анонимен

преди 1 година

Ей каскет,най-напред теб трябва да осъдим заедно с шефа ти,а после всички останали по реда си.

17

Бай Дрън

преди 1 година

Я прокуратурата да обясни, сключването на договор с Уестин Хаус корупция ли е или безотговорно действие? И в двата случая е за поне 20 години затвор! Защото ако това калпаво гориво гръмне, отива цяла Югоизточна Европа! Прокуратурата кога ще се задейства по въпроса и кога ще разкара демократичните американски *** от страната ни?

16

Анонимен

преди 1 година

А хората на ГЕРБ и ДПС?

15

Анонимен

преди 1 година

Гледай ти.Прокуратурата се сетила да обвинява Овчаров за нещо,което е правил или не,преди 15 години,но не се сеща да повдигне обвинение за едни чекмеджета с кюлчета и пачки от преди 2 години,и едни 600 милиона лева щета за държавата от неприбрани данъци.Прокуратура ли е,да я опишеш.Разровиш ли я,замирише.

14

Анонимен

преди 1 година

Шиши не е обвинен в нищо познайте горанов ще бьде ли

13

Мда

преди 1 година

Ще гласувам вече за герб ама надали

12

Анонимен

преди 1 година

Да де, но всеки е невинен до доказване на противното. Прокуратурата си обвинява, но колко осъдителни присъди има на политици???? Освен да обвинява, трябва и да събере достатъчно валидни доказателства, така да построи обвинението, че съда да осъди обвиняемия. Но пак питам, колко осъдителни присъди има? Нула! Това говори много за работата и ефективността на същата тази прокуратура, която е НУЛА!

11

Анонимен

преди 1 година

Доживотна присъда за Румен Боклучаррооов! Сега и НАП да му направи ревизия за незаконните му имоти и пари, укриване на данъци!

10

Анонимен

преди 1 година

Шиши се разминава сьщото ще е с горанов ще излязат чисти като сьлзи