69

До 73

преди 1 година

Великобритания също забрани на достъпа на Пеевски и Божков - не ги искат такива на тяхна територия или в техния бизнес ! За Горанов и Овчаров също ще го забранят. В Европа също има шанс да реагират. Хората любезно ни подсказаха с какви си имаме работа

68

Анонимен

преди 1 година

Който от тях има пари в САЩ лошо. Тоя закон в ЕС не върви. САЩ най добрите, винаги с тях.

67

Мнение

преди 1 година

До изборите Гешев и съучастници набедени за "прокурори", ще бъдат на студено в следствието. Има сигурно вече пусната поръчка за 50 арестантски качулки

66

СССР

преди 1 година

Кво триете да ви еваааа и Гербавите новини ДНЕС БГ И ВИЕ ЩВ СТРАДАТЕ ВСИЧКО НАПИСАНО ОТ ВАС ГО ПРЕПРАЩАМ НА РУСИЯ.САМО ДА НЕ ВИ ПОИСКАТ ЕКСТРАДАЦИЯ.

65

Анонимен

преди 1 година

До МдаСАЩ са извън Европа, и Великобритания напусна ЕС, но тоя магнитски е маша на тия....

64

СССР

преди 1 година

Костов и Буда разсипаха държавата това е истината,Костов трябва да бъде убит с камъни публично на жълтите павета.

63

Mалорусь

преди 1 година

До Напомням.. ама той движи още по сигнал, споко скоро и той.

62

МИСЛЕЩА до х

преди 1 година

"Малинов някакъв кокошкар, по-интересно е тия шефове на АЕЦа какво са правили" Бившите шефове на АЕЦ-а, с всичките си недостатъци не позволиха да се използва американско ядрено гориво, защото е опасно. Ето затова сега американските ни "приятели" един вид ги наказват, за да знаят следващите да слушкат!

61

МАГ

преди 1 година

САЩ са извън Европа, и Великобритания напусна ЕС, но тоя магнитски е маша на тия....

60

:)

преди 1 година

Прикриватурата отново имитира бурна дейност :) За лицето, ако е лице :), ДП имаше турски доклад, каскетчета и вие даже не го прочетохте. Как да намерите престъпление, като усилено не търсите. Преводът от испански как се движи :) този век ще стане ли :)

59

Анонимен

преди 1 година

България ще пребъде, когато тук не остане и един фашизиран русофоб.

58

Анонимен

преди 1 година

До60. Каквото и да пише. Обикновенните хора виждат , че злото , корупцията идва от Москва. Тридесет години корупция в Енергетика на тъмно ,без информация . Кои пие кои плаща.

57

aZ-ът

преди 1 година

ало въжарите-русофоби... Кротко скачайте, искаме ви по-ниски от тревата. Че Бай Колю пак ще храни прасетата в Белене...

56

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата формално е повдигнала някакви обвинения. Обвинените са разпитани от следовател, показанията им са пълно отхвърляне на обвиненията и следствието е приключено забравете. Не са направени данъчни ревизии на семействата на обвиняемите, не са изискани никакви данни от партньорските служби за лицата от списъка Магнитски, а те със сигурност имат такива. Сега прокуратурата изчаква да изтече давностния период и всичко да приключи завинаги.

55

aZ-ът

преди 1 година

Света се Побърка. Не, че не сме корумпирани, но едни хамерикански чиновници-онова дето дойде в БГ да ни се кара е шеф на отдел, които НЕ са съдии, НЕ са прокурори издават присъди. Без СЪД! И ние влизаме в режим на обяснение (моля ?!) пред господаря - защо не искаме да ги изпълняваме. Нещо повече - защо ние не сме се сетили още преди тях да ги накажем тия. Господаря в същото време си затваря очите за престъпленията на синчето на Байдън в Украйна. Света Полудя. Върнахме се 70 години назад. Жалко!

54

Омерзено ми е

преди 1 година

Р Овч е абсолютното олицетворение на Мутрешките Дърти Коммуняги - нагло, безочливо, негодно и алчно. Беше излезнал да се жалва по телевизията, каза че е просто един пенсионер и беше облечен с елече за 2 бона...

53

Анонимен

преди 1 година

Малинов е бил безработна и сигурно е бил регистриране в бюрото към Социалните грижи.

52

х

преди 1 година

Малинов някакъв кокошкар, по-интересно е тия шефове на АЕЦа какво са правили

51

Анонимен

преди 1 година

Румен Овчаров е оправдан от съда. Да повдигнат обвинение на Влади Пеевски Божков.

50

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се върне смъртното наказание от държавата за да получат престъпника Гешев и неговата опг от сийки и полуолигофрени наказание в името на хората от народа, които са ликвидирани благодарение на опг "прокуратура". Питай децата на Газдов как живяха