106

Христо Христов

преди 1 година

Йеил са същите про'с'таци като харвард. Тръмп се опита да ги осъди, че дават приоритет на цвета на кожата, произхода и извращенията пред качествата, но пеерасткия американски съд го отряза, а после байдън прекрати исковете по делата. Факти.

105

Анонимен

преди 1 година

Учебниците им по география на рашките са по-сбъркани и от тези на северномакетата, имат някакви територии начертани в границите им на които има 50000 украински войника и нито един руснак

104

Анонимен

преди 1 година

До Питакна И тук не трябва да се допускат представители на руската църква - служителите и са доказани КГБ-та.

103

русия-шизофрения

преди 1 година

Русия е шизoфренична държава, десетилетия даваха русначета на американци за осиновяване, сега се видя че имат демографска криза и какво направиха - като за начало изтрeпаха 100000 млади мъже и сега крадат украински деца. Е нема по-сбъркано нещо от руснака!

102

Дали съм копейкин

преди 1 година

До Анонимен 194Я ми припомни унгарския външен министър и румънския президент за какво протестираха стрещу Окрайна. В репостажите от Окрайна говорят чист руски език. Дори Зеленски се изпуска. Същото като от Северна Македони. По-възрасните хора говорят чист български.

101

Истината

преди 1 година

В Украйна целят национална държава - само за украинци и никакви други. Езиците на всички малцинства са забранени и хората - сритвани. Това как се връзва с демокрациятра и с европейските ( уж ) ценности?

100

до стената трарара

преди 1 година

Русофашизма трябва да бъде изкоренен, ще има трибунал за русофашистите и техните слуги

99

Питакна

преди 1 година

Ми кажете малко за геноцида над руснаци в Украйна, дето руският е вече забранен, руските църкви забранени, руснаците преследвани/бити/убити ? Или на тях им е позволено. понеже са "наши момчета"?

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 192Какви жестокости си видял от Путин и Лавров. Украински зенитни и от остановки ракети поразяват жилищни сгради. Прострелват в краката вързани руски военопленници. Кефят се на аргонизиращ руски войник обгазен от украйнско БОВ. "Амнести интерншънъл":доказани са 11 цивилни загинали в Изюм от забранени украински противопехотни мини. В Херсон 32 цивилни вързани по стълбовете и после разстреляни без съд и присъда! Конвой от 80цивилни автомобила подложени на укро обстрел и т.н, и т.н.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ако зависеше от теб, официален език в България щеше да е руския. Пак Копейкинови промивки. Официален език там е украинският. Другите са СИП.

96

Анонимен

преди 1 година

И в какво превъзпитават етнически русначета? Да не мразят Русия. Че Франция не е произлезла от Украйна. Че Херкулес не е роден в Украйна и т.н. Да не говорим, че майчиния руски бе изхвърлен от учебната програма заедно с българския, румънския, угарския, полския и беларуския! Ами нали ние същото искаме от Северна Македония! Да не възпитават дезата си в омраза към нас. Да учат измислен език и история! Като 191. Гаддни български иззроди сме явно?

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Може и Путин да има сифилис. Как иначе да се обяснят мозъчните увреждания, свързани с проява на жестокост. Или болният е Лавров? Кой ги знае как са се джуркали там.

94

Анонимен

преди 1 година

Типично за руските джендъси. Измислено е опреди Сталин. Интересно откъде Ленин е пипнал сифилис (исторически факт). Мълчи се по въпроса. От време оно управляващите мъже в Рашка се целуват по устите. Че бяха научили и нашите соцове на тая врътка. После - защо се били напълнили с венерически партийците в БГ. Ами от братската дружба бе! Сестринската не е била на почит, заради политическия сексизъм тогава.

93

Абсолютно

преди 1 година

До АнонименИнтересно тази сега как ще се казва?

92

Анонимен

преди 1 година

Тази власт напомня на монголското нашествие по жестокост , но това правено в 21 век е чудовищно .Не зная защо Америка се бави и не ги пребива .

91

Анонимен

преди 1 година

Едно време американските спецслужби манипулираха по същия начин афганистанския народ - че руснаците били дошли да откраднат жените и децата им...едно към едно, същите думи. В последствие афганистанци биещи се срещу руснаците признават, че са били лъгани от американските агенти. Хубаво е малко да четете история, удивително е на моменти какви аналогии могат да се направят за да се предпазите от такава пропаганда.

90

Анонимен

преди 1 година

Поредната манипулативна статия. Вие въобще четете ли това което публикувате колко е малоумно?

89

Анонимен

преди 1 година

В Русия православието е само на думи или е съсредоточено в два-три големи града. Болшинството отдавна изповядва исляма.

88

До Долню

преди 1 година

Твойта ромска булка ги продава... А рускините раждат в тези държави, за да ги оставят там срещу пари. Сбъркана ти е новината. Медиите писаха за рускини. Но путинистите им викат украинки, защото така им отърва при примитив ти мозък. Не сравнявай с твоите чавета.

87

Анонимен

преди 1 година

Нашите русофили във форума се радват на педофилите руски. Да ги пратим на място да им се зарадват и на тях. Подобаващо. Скрити таланти. Русия търси путинистки таланти. По възможност от Възраждане или БСП. В краен случай маскираните русофили на Слави. Плагиатът Сиромахов ще им пише сценариите.