166

Анонимен

преди 5 месеца

Американска "инвестиция" в Пловдив затваря врати и оставя много хора на улицата. Седнали на Русия да четат морал егати.

165

Анонимен

преди 5 месеца

Ами че това е добре за децата. По лошо е да са безпризорни. Очевидно нямат родители. А и това са руски деца. САЩ да не се месят.

164

Възпитател

преди 1 година

Превъзпитава ги като еничари.

163

Додо

преди 1 година

В каквото и да ги "превъзпитават", едно е сигурно - много по-добро е за самите деца, от това, което им причиняват метастазите на Глобо-Х0мо, а именно, да отрежат пишкитe на момчетата и да им дадат хормони за спиране на тестостерона, за да ги направят малки гейши на педофилите в епицентъра на властта.

162

112

преди 1 година

Щом САЩ твърди, значи е истина! Свята и Единствена ИСТИНА! Няма начин да не е така! Вярвайте само на САЩ! Останалите лъжат, само САЩ не! Ако не вярвате, четете в сайтовете за проверка на истината. И не вярвайте, ако чуете, че са платени от САЩ. Това просто не може да е истина. Защо ли? Защото така. Просто вярвайте само на САЩ!

161

Анонимен

преди 1 година

Децата са рускоговорящи, да не искате да ги възпитават в *** идеология и Бандера.

160

ЬЬЬ

преди 1 година

Така през турското ни робство турция е отнемала български момчета и ги е правила еничари,навярно и отвлечените украинчета,подобно на тях,ще бъдат възпитавани да мразят Украйна и да обичат само русия.Това също трябва да се третира като военно престъпление.

159

уточнение

преди 1 година

За убитите от укрофашагите над 14 000 руски деца в Донецк и Луганск ,НИТО ДУМА НИТО ЗВУК.За алеята на ангелите-НИЩИЧКО.Егати краварската цензура ,егати краварската пропаганда...Станахме краварска колония.Грабят ни навсякъде-златото ,тецовете ,ЕРП-тата ,посягат и на АЕЦа ,натовските/чисто краварски бази/ ,взеха ни милиарди за напълно ненужни стари самолети ,задължиха ни да храним обилно навлеците от Уссрайна ,и ни заливат с пропаганда.Тоя дърт п.идал Малкович.Пфу ,окупатори!!!

158

мдамм

преди 1 година

рашата да дойде да превъзпита местните гласоподаватели за боко тиквата, депесето, бекапето, възраждане и още някой друг форумен ***.

157

мдамм

преди 1 година

модерни еничари, като превъзпитаха:българите в югозападна българия от битоля до охрид - сръпски еничари

156

срамота

преди 1 година

Щом краварите го казват ,значи няма нищо вярно.Същите кравари вече 20 години търсят химическо оръжие в Ирак ,ама няма.Целия Свят знае за краварските измислици и безплатно мрази тези подли наглеци.От Сирия през Алжир ,Мароко ,Египет ,Афганистан ,Сърбия ,Ливан до Иран ,всички ненавиждат страната на злото ФАЩ.Същото ще се случи и в долната Оссрайна.

155

Анонимен

преди 1 година

Американският журналист носител на Пулицър Уилям Хърш ТВЪРДИ, че САЩ за взривили северен поток.

154

Анонимен

преди 1 година

Хора какво ви пречи да прочетете повече мнения и да гласувате за тях. Това дори е дълг и чест за вас !

153

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Има да чакаме САЩ и Канада да помогнат било за земетресението било за друго. Не се чува да помагат ако нямат полза.

152

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че са спасени деца, станали сираци след разрушителните обстрели на украинците по Донбас. Какво да ги правят, да ги оставят да ровят по разрушените къщи и да търсят храна ли? Я , братя американци, я се стегнете и да помогните на хилядите сирачета в Турция и Сирия, които са заплащени от глад и епидемии!!!!!

151

Анонимен

преди 1 година

На морето например прави впечатление че руските деца са много добре възпитани за разлика от другите курортисти.

150

Анонимен

преди 1 година

Това са деца останали без родителска грижа. Националната телевизия показа видео как са посрещнати в Русия. Едно много красиво галещото окото видео при това не е взето а използвано. Вярвам че всичко е точно.

149

От Русия

преди 1 година

само беди, мизерия, лагери и убийства. След 100г. фашизъм - 150мил. промити мозъци.

148

Меркуцио

преди 1 година

Браво,спасява ги Русия......иначе донори .......отттатък океана.....

147

Анонимен

преди 1 година

Ще ги правят еничари!