10

Анонимен

преди 1 година

Заветите на Ататюрк са истината за Турция, откак кривна се върна назад.

9

generalzhelezniy

преди 1 година

когато турците запитаха къде отидох 20те милиарда заделени срещу евентуални земетресения путин спря туитър, а спасителите го ползваха за да се координират и да спасяват хората. На практика ако ердоган не бе узаконил да се правят нестабилни строежи в земетръсни райони срещу някъв там рушвет, за което и самия той се бе похвалил че тоя закон е дал дом на 150 хиляди човека, това изобщо нямаше да стане. Много хора в момента мразят ердо и така и трябва,турция е втора след аржентина по инфлация в света

8

Бонар Овъртиоглу

преди 1 година

Очакваш едно а виждаш нещо различно .Истината боли ,но там нямаше техника нямаше армия а се биеме у гърдите .Това поведение и реакцията да нямаш техника показва е едно Турция живее още в каменна ера а строителите техниците на сгради са под примитивни .Някой просто си халюцинира ,че Турция е велика и че се развива .

7

Анонимен

преди 1 година

Боли ме з Ердо,къде беше най-много числената армия да помогне на бедстващите?Хората по селата сами са изравяли близките си.

6

Анонимен

преди 1 година

Ердоган се държеше през цялото време на тази трагедия все едно е на предизборно мероприятие. Хората плачеха за близките си, а той вече говореше как неговата партия щяла за 1 година да вдигне нови блокове. А мъртвите ще върнеш ли? Заради некачественото строителство на неговите фирмаджии има толкова много жертви.

5

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че лъже. Нали е политик ! То във Варна преди 10 години имаше наводнение и цифрата на умрелите не беше грандиозна но пак излъгаха. Казаха 100 а бяха над 1000. Нищо ново!

4

Анонимен

преди 1 година

Дано има все повече хора които не живеят 150 години в миналото и не обвиняват хора които нямат нищо общо с тях времена.

3

Анонимен

преди 1 година

Ердоган лъже, както винаги. По градовете със срутени сгради мирише на разлагащи се тела. Един турски журналист в ютуб канала си говори за поне 200 хил. жертви от това земетресение. Друг турски общественик икономист каза в своят ютуб канал, че всеки може да изчисли броят на жертвите, като види колко сгради са се срутили и колко хора са живели в тях. Той каза, че просто го е страх да каже каква е според него истинската цифра. Ердоган иска да изкара,че държавата е направила всичко, което не е вярно

2

Ердоган

преди 1 година

Вервайте ми, аз никога не лъжа!

1

Анонимен

преди 1 година

Да не ни се налага НИКОГА но наистина ако сме в беда ще се отзоват да помогнат.