120

Анонимен

преди 1 година

Трябва заедно да забраним на Европа да забранява.

119

Анонимен

преди 1 година

АМИ НЕМА НАФТА, БЕНЗИН. А УТРЕ И ТОК НЕМА ДА ИМА.

118

Христо Христов

преди 1 година

Хахаха... при производството на 1квч батерия се отделя 1 тон СО2.

117

Христо Христов

преди 1 година

Хохохо... а на земята има Литий за 12-15 години...

116

Анонимен

преди 1 година

Господ, да разбие ЕССР. Час, по скоро!

115

Чичовото

преди 1 година

Вече се знае, кога идва краят на ЕС.... 2035. Според мен ще има много даржави до тогава, които ще напуснат общността и тогава ще си продават каквото искат.

114

Анонимен

преди 1 година

Е то и упойките ще забраняват, отделяли газове, та автомобилите ще пожалят. Зелените ще съсипят Европа и не само/чина модел/, ама те се возят на коли и самолети, останалите на 15 Мин от дома иначе глоба /пробно в Англия/, така е като търпят и са съгласни.

113

Гъз

преди 1 година

Какви работни места бе, целта е да се живее в постоянен локдаун. Ще ни дават социален минимум, купони за храна и карта за почивка. Капитализъма не е всички да имат шанс, а е 10% да грабят останалите 90%.

112

еми

преди 1 година

Погледнете тези предатели лицемери жалки долни св..не мръсни тези фашисти нацисти когато наркоманът Зеленски говори стават на крака и като единни повтарят "'' Слава Украина "' Слава,Слава" Това е използван като поздрав по -късно от УПА С.Бандера който е подържана , финансирана от Нациска Германия изпълняваща най- долните престъпления вместо СС които наброявала около 80 хиляди нацисти много пъти обкръжават село или малко градче и унищожавали всичко даже убивали кучетата и котките като вадили очите или разпорвалии стомахите на жертвите си и са изпитвали удоволствие от гледката тъй като

111

Sari

преди 1 година

Най-вероятно няма да са забранени превозните средства тип бусове, товарни, кемпери и т.н. Та ще се превърнем в страната на бусовете. Тогава ще станем свидетели на товарна Корса, товарно Клио, товарна S-класа. Или пък бусове с 8 места с размер на Клио и Корса и т.н.

110

Брях

преди 1 година

Ще трябва у всяко село зарядно и сутрин ще се редят на опашка преди да тръгнат на работа до града. А може би ще открият работни места във всеки регион, както по време соца? Но се съмнявам.

109

Готин

преди 1 година

Тези в ЕП като "гледат на боб" виждат ли, че ЕС в 2035 г. няма да го има!?

108

емо

преди 1 година

Тези гейо....ве чакали от Брюксел безспорно ще унищожат автомобилната си промишленост на Европа.Мислейки ,че електрическите автомобили ще решат всичките проблеми на планетата докато целият автомобилен парк в света само замърсява само 20 % останалите електроцентралите, промишлените предприятия и вулканите като най-голям процент. Сега ще спрат всякакви финансирвания и усъвършенствания на ДВГ а можеше да се намерят алтернативи намаляващи СО2 с новите исследования.

107

Защо насила ?

преди 1 година

Какво става със Свободния пазар и Конкуренцията ? Който толкова иска да си купува електрокар. Защо ще ни карат всички да го правим ? Нека пазарът да регулира ситуацията. Ако наистина са толкова хубави електрокарите ще се наложат. Ако не, значи не са добри. Това със забрани не се прави. Освен в тоталитарна държава, комунизъм. Ми те утре ще кажат да бръмчим само с тротинетки...

106

Иван

преди 1 година

Винаги може да отскочи човек до Швейцария или Сърбия, Косово, републиките и т.н. и да си купи кола с ДВГ и след 2035, гаранция ще има вратички за заобикаляне на това безумие, отново сътворено от нищоправещите.

105

Анонимен

преди 1 година

2035 само избраниите ще имат личен автомобил и ще живееят в сигурни зони. Останалите зад охраняемият периметър ще са оставени на произвола на съдбата с базов доход и нишо друго

104

Анонимен

преди 1 година

A от кога запова продажбата на електрически танкове и БМП за Украйна

103

Жалки опити

преди 1 година

Жалки опити да се стимулират продажбите, за да не влезе ЕС в тежка рецесия. Купувайте бързо, че свършиха колите! ЕС е чао, чао. До 2035г. ЕС няма да има. Коли с ДВГ ще се продават и след 2035г. Бъдете спокойни.

102

Анонимен

преди 1 година

Баба Урсула явно пак е прицапала някоя комисиона. Ако я сгащят пак за корупция, планът от времето на ваксините вече е отигран- пак ще си изгуби четирите телефона наведнъж, а колегите й в ЕК ще й изтрият копията на съобщенията защото не са "важни".

101

Анонимен

преди 1 година

Bg излиза от ЕС и ще внесе москвичи.