60

Майстора

преди 1 година

Реално, към момента други автомобили НЯМА. Има играчки на батерии, непрактични, зле измислени и с ограничена използваемост. И ако се замени дори 1/4 от сегашния автопарк с такива играчки, няма да има откъде да се зареждат... Това не е план за "климатично неутрално", каква оскърбителна идиотия само, това е план да отнемат на феодалните роби средството за свободно придвижване.

59

Анонимен

преди 1 година

Разбирам това да стане на базата на пазарна, конкуренция, а то пак са едни дупълнителни данъци и забрани за ДВГ и държавни субсидии за електрическите.

58

Анонимен

преди 1 година

според мен до 2035 г. ЕС ще е разкъсан от войни с русия, от тълпи мигранти и я камилата, я ЕС

57

Анонимен

преди 1 година

Айде на електрокарите,батериите като загинат ще им ги навираме в европейските дирррРници.Те са полезни за здравето на ероgeйските депутати.

56

Урсула

преди 1 година

Одете пеш и яште пасти! И са боцкайте редовно, уфси не щастни.

55

ИвоБГ

преди 1 година

А ДО ТОГАВА ИЗОБЩО ЩЕ ИМА ЛИ ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ?

54

Анонимен

преди 1 година

Сега, ако си мислите, че като забранят новите, вие спокойно ще си карате старите още 20 години, ще ви разочаровам - след забраната на продажба на нови дизелови и бензинови автомобили, следва и постепенно затваряне на бензиностанциите.

53

Анонимен

преди 1 година

Китай и Катар са сключили нов договор за втечнен газ.

52

евроеколог 2045

преди 1 година

Дииий, диииий Марко! Тпрууу! Ъйс, ъъйс!

51

1212

преди 1 година

До тогава няма да има Европейски Съюз. Ще има както казват САЩ - ние не контактуваме с ЕС ние контактуваме с Франция, Германия, Чехословакия и т.н.

50

урко

преди 1 година

а реактивните аероплани де кръстосват непрекъснато - за тях - какво??? един такъв при излитане е равен на 10 000 леки автомобила по замърсяване с изгорели газове...цакат някой в полза на друг някой , ама замаскират всичко като грижа за природата... мегацинизъм

49

Йосарян

преди 1 година

Демек, който иска да живее нормално, да емигрира на изток. Защото когато бъдат забранени превозните средства с ДВГ, малцина ще могат да си позволят да се придвижват свободно със собствен автомобил. Да не говорим, че и те няма да могат, защото ще настъпи претоварване на електрическата мрежа.

48

Анонимен

преди 1 година

Тия нещо ни баламосват! В Европейския парламент има 705 депутати. 340 са МАЛЦИНСТВО! Как така ще приемем нещо с малцинство? За такива чутовни промени за индустрията на ЕС трябва да се иска поне 2/3 мнозинство, а тук няма дори обикновени 50% + 1 глас! Не говорим само за 1 засегната страна. В ЕС има 194 завода за автомобили, над 700 000 работника, в 17 от 27-те страни, ние искаме да сме 18-тата. Как така с малцинство ще вземем такова решение?

47

Анонимен

преди 1 година

В същото време унищожават енергетиката. Откъде толкова електроенергия всеки, ако тръгна да си зарежда електрическата каруца, а батериите(който са много токсичниза околната среда) къде ще се съхраняват и рециклират?

46

Анонимен

преди 1 година

Смело напред към екоталибанското средновековие, много скоро очаквайте конските впрягове да се завърнат в зеленясалото ЕС. Електрическите автомобили не могат за заменят тези с ДВГ, най-малкото капацитета на производство ще е поне 10 пъти по-малък, да не говорим какъв колосален проблем ще бъде когато лятото всички тръгнат на дълъг път. Не може да правиш технологична революция без да имаш технология - това обаче за зелените сектанти не е никакъв проблем.

45

Еее,

преди 1 година

Както се казва: Рибата е в морето, а те готвят тигана. Приказки от селски вечеринки...дрън дрън... Риторичен въпрос: А след 13 години дали все още ще има ЕС?

44

2035?

преди 1 година

Новината е стряскаща само на пръв поглед. Понеже въобще не се знае дали ще има ЕС до 2035 година. със същия успех можеха да решат и нещо за 2135 година. Иначе самото решение на ЕС празноглавците е на обичайната им висотата. Конкурира се с деверсификациите, храната от буболечки, 100-те пола, помощта за Украйна. Въобще, две класи по безумие над всички останали, без САЩ.

43

Анонимен

преди 1 година

Добре - ОК - минаваме на електрички всички. И??? Какво се случва когато след няколко години електрическите батерии се скапят и трябва да ги изхвърлим - някой има ли идея къде ще стане изхвърлянето на тоооооолкова много батериии. все пак това не са малки батерийки на телефони. Замърсяването ще ОГРОМНО и ще трябва или да се върнем на дизела и бензина или да почнем да изхвърляме всичко в космоса. А да не говорим за замърсяване то и енергията за производството на ел.батерии.

42

Българка

преди 1 година

Референдум за незабавно излизане от ЕС и НАТО.

41

Анонимен

преди 1 година

Яхам магарето хихихи