17

Един с една

преди 1 година

То полицията те това мое направи само

16

Анонимен

преди 1 година

Девизът им: "Още от дете, амфета гали моето носле"

15

Ewgenia

преди 1 година

Те не са ги спипали, някой ги е викнал и име платил за тази проверка. Всички знаем че дискотеките са пълни с непълнолетни, отделно се пушат цигари, дишат балони и т.н. Някой е имал неуредени сметки :D

14

Пена

преди 1 година

Полицията имитира дейност! Слагат чадър над нарко дилъри и прочее. Огледайте се наоколо - отпадъци, разруха... Малкия и средния бизнес са съсипани и хората бягат на запад. Никой не бяга в Русия освен психично болните.

13

popa ot razgrad

преди 1 година

преди 40 години имаше ученически дискотеки с най-добрата западна музика, много забавление, флиртове или както сега се нарича свалки...без алкохол, а за наркотици никой не беше и чувал...отваряха в 18:00 и затваряха в 21:00...под учителски контрол, за да няма ексцесии...

12

Коко

преди 1 година

Я елате в Добрич, в клуб Звезда или Бакарди и вижте колко непълнолетни има.

11

Анонимен

преди 1 година

Единствено силистренските ушеви корумпета могат да съберат децата от училища и детски градини на един стадион по случай деня на детето и да ги гърмят с гранати. И след като децата са видели на какво са способни тези, защо трябва да изпълняват каквото и да е.

10

Анонимен

преди 1 година

По чалготеките имало пиене и дрога. Ама не спират децата си ПОНЕ там да не ходят. Писле олеееее - глоба. Ако очакват ДРУГ да им пази децата.......РОДИТЕЛИТЕ ТОТАЛНО СА АБДИКИРАЛИ ОТ ДЕЦАТА СИ! Чакат "закона" да им ги пази , а иначе скачат срещу него. Я се погледнете първо себе си.

9

Анонимен

преди 1 година

Че от кога пълнолетни ходят в дискотеките? Тези със сигурност не знаят къде е БИБЛИОТЕКАТА в Силистра.

8

Ха

преди 1 година

Ами тези ,дето раждат на по 12-13г.,за техните родители глоби няма ли?Дискриминация на българските деца,те права,като цветните нямат ли?

7

Анонимен

преди 1 година

Надявам се да са упражнили полицейско насилие като достойните си колеги в Плевен! Все пак къде по-приятно е да чупиш носовете на тийнейджъри, отколкото да имаш неприятности с мастити бизнесмени като Шиши...

6

HMLF

преди 1 година

Ще да е било чалготека!

5

Анонимен

преди 1 година

Решението е просто:Някой предприемчив да направи дискотека за малолетни без сервиране на аклкохол, а само дрога...

4

Браво!

преди 1 година

Беаво НаРодна та милиция.... Абе коя година сме, взех да се обърквам вече. Бай Тошо ти ли си?

3

Анонимен

преди 1 година

И ние сме ходили на дискотеки и заведения като непълнолитни. Никой не рекетираше обаче родителите. Чудо голямо като иде на заведение след 22.00 часа на 17 години! Аз на толкова бях първи курс студент в чужд град.

2

Анонимен

преди 1 година

Аре добро утро МВР

1

Браво!

преди 1 година

Браво на родната полиция и лично на нейния генерален директор в Силистра, който и да е той, че в студ и пек, с неимоверна дързост и устойчивост, без да показва страх, се изправя смело пред всякакви предизвикателства само и само българският народ да живее по-добре и по-спокойно. Браво!