43

Пловдивски панаир

преди 1 година

Руския консул на Пловдив що не е в Магнитски ?

42

Анонимен

преди 1 година

Горанов ...депутат финансов министър .... дали нямате информация ... ко.умпирана пр0куратура ....мнага добре си знаете цената .... и си пълните джобовете защото всичките сте един дол дренки ко.умпирани

41

Анонимен

преди 1 година

демерджи ???каква е тази фамилия боже мой

40

иванова

преди 1 година

За кои "всички"? Шамарът е за тези ,които са крали и за тези,които не са успели да ги осъдят! Но той не е за тези,които не крадат и нямат властта да спрат крадците.Така че не можеш да сложиш всички в един кюп- "шамарът е за всички"!

39

До този на снимката

преди 1 година

А ти въобще не си корумпиран ?! Както и тези от Пълен Провал и онези от Де. е. Бе...Всички вие сте чисти като девици !

38

Анонимен

преди 1 година

По какъв начин американците знаят всичко за България. Изгонихме 70 руски шпиони. Тогава да изгоним и американците.

37

ОЩЕ

преди 1 година

КОМИСИЯТА ПО ХАЗАРТА БЕШЕ НА ПОДЧИНЕНИЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ!!! ТОВА Е ПРЯКА ВРЪЗКА С ГОРАНОВ - БЕЗДОМНИЯ.

36

ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО

преди 1 година

ПО- НИСЪК % ДДС ЗА ХАЗАРТА, ОТКОЛКОТО ЗА ЛЕКАРСТВАТА, УЧЕБНИЦИТЕ И ХРАНИТЕ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ!!!!! КОЙ ДОПУСНА ТОВА И ЗАЩО??? ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ!!! СРАМ И ПОЗОР, ГНУС И СМРАД!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Това недоразумение не слиза от медиите. Върви свърши малко работа за която си назначен.

34

Анонимен

преди 1 година

Шамар за радевите комунисти!!!

33

Ако беше...

преди 1 година

...жив дядо, щеше да се изкаже харцойски по темата: Жъ им фаните църлете...

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 :) А турския доклад защо не прочетохте, гербав :) А материалите от испанската прокуратура колко десетилетия ще превеждате :)

31

:)

преди 1 година

Де го каскетя ви, гербави троляци? Не закуси ли вече тоз чиляк :)

30

Майора

преди 1 година

От човека с думите"Бях точен с парите.." коментар не желая! Никъде не съм чул да се коментира защо в списъка не фихурират олигарсите начело с Прокопиев , които платиха протестите и Цв. Василев който плаща на конгресмени за имиджа си! Да не говорим за доносите от Донос България , Партията на провалите и Зарковкоито включват само изгодните им хора! Законът юридически не еажи , това е намеса във вътрешните работи от страна , в лоято корупцията е обявена за лобизъм!

29

Анонимен

преди 1 година

Този да си гледа деградиралите служители, а не да политиканства.

28

Шик Шок

преди 1 година

Дюнерджиев и той се взе за "вся и всьо". Ей........... Ония знаят как да удрят "шамари".

27

До28

преди 1 година

За наложени глоби и последвало споразумение между САЩ и Nexo нашите убавци побързаха да арестуват техни служители в България,сега при обвинения и наложени санкции по закона Магнитски,същите наши убавци се правят на дръж ми шапката?Кьорав да си пак ще видиш двойният аршин по който работи родната прокуратура!

26

Анонимен

преди 1 година

Магнитски е политически акт. Великата демокрация заобикаля собствената си правосъдна система, не изпраща материали и към нашата правосъдна система. Единственото което прави е да раздухва по медии. Нарочиха определени хора, а къде е правото им на защита. САЩ чупят основни принципи на правото, а именно "невинен до доказване на противното"

25

Айде стига вече

преди 1 година

Прокуратурата не раследва, тя обвинява Дерменджиев.Вие като имате факти, защо не ги покажете ?Поредната дъвка, която вс още ви държи на власт, вас, ДБ и ПП, защото ако няма темите за съдебна реформа, корупция и Гешев, вие няма да има за какво да съществувате. Всички виждаме колко некадърни сте

24

Анонимен

преди 1 година

Абе родната прокуратура беше много активна по случая с криптобанката Nexo,още на другият ден имаше обиски и задържани,сега нещо гледам си мълчат и поспиват удобно,защо?