47

Анонимен

преди 1 година

След Украйна и Молдова сме ние наред. На там вървят нещата.

46

Лели ГЕРБ

преди 1 година

Пак си обичаме Бойко. Ние го обичаме като мъж, не като политик. Да краде колкото си иска, достатъчно е само да ни *** от време на време. И ние си имаме нужди, нищо че сме на години.

45

Анонимен

преди 1 година

Боко със сигурност е в следващият списък Магнитски, просто американците изчакват да минат изборите.

44

Къде е Горанчо?

преди 1 година

Шушука се, че Бойко е отвлякъл Горанов и не му позволява да говори, за да не го издаде. А Горанов ако си отвори устата и стане защитен свидетел - с Боко е свършено. За това Горанов сега седи завързан някъде.

43

Анонимен

преди 1 година

До 27...баце се ядосва за шолак...изгуби гласовете на лепиларчетата от подуене.

42

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте изиключваници и в други партии освен БСП яли и преяли от русофилската копаня.

41

Щерю

преди 1 година

Андрей Райчев и Кънчо Стойчев скоро ще цъфнат в закона "Магнитски"...

40

Черепа Показа

преди 1 година

Божков Черепаха показа на снимка какво се случва, като те санкционират по Магнитски. Банковата ти сметка става на -999999999999999. От там нататък, ходи да се e6еш. Сега и Горанката сигурно се върти и се чуди и мае, как да си изкара крадените милиони от запорираната банка.

39

Анонимен

преди 1 година

Направете списък "Електрически" и вкючете в него америкацкия и английския посланик. Стига сте се оплаквали само. Нали сте големи мъже с големи ..., здрави и прави. Дейставайте!

38

Анонимен

преди 1 година

Тоя русофилски сополанко и той е за списъка Магнитски, но е дребна риба и затова не е включен, може би след време.

37

И кво ми наблюдават

преди 1 година

И кво ми наблюдават в жилището? Как сeръ и пърдъ ли? Да идат в епъл, там има кадри и записи от телефона ми безброй, как сеpъ, пикая и бия *** хахахахахаха има и как си бъркам в носа. Но няма кадри как си ям сопoлите, защото, за разлика от много други, аз не практикувам това хоби.

36

Дякона

преди 1 година

Райчев пак реве на умряло! Щото тоя номенклатурен подмазвач и измислен социолог също има офшорни сметки. Ортака му Кънчо е същия шебек.

35

Наблюдаваме:

преди 1 година

Сериала "ГЕРБ", Сезон 5: "НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ОПГ ГРОБ И БОКО ЕСКОБАР." Оценка IMDB: 4.7 - задоволителна. Слаба актьорска игра, муден и тягостен сюжет, но пък зрелищен финал, който си заслужава да се види. ГРАБВАЙТЕ ПУКАНКИТЕ И СЕ НАСЛАДЕТЕ НА ФИНАЛА. ВЕЧЕ ЗАПОЧНА!

34

На Гешев Държавата

преди 1 година

Нали цяла България се контролира от МВР, попитайте полицията защо сме корумпирани! Между другото от 20 години пряко ни управляват Полицаи и Военни които създадоха режим по тежък и от Северна Корея - масово наблюдение в жилищата ни!

33

:D

преди 1 година

ХАХАХАХАХ ГЕРБ-аджиите как се подредиха, АБАХААХАХАХАХАХАХАХА

32

Херо, ул. Козяк

преди 1 година

Горанов има официална забрана да влиза в Съединените Американски Щати, в това число и забрана да прехвръква през въздушното пространство. Всичките му сметки при нас са блокирани. При нарушение от страна на ГЕРБ-аджията Горанов, ще се наложи да го задържим против волята му. Хубав ден!

31

Нов

преди 1 година

Магнитски ни тласка да гласуваме към възраждане.В САЩ явно са си повярвали, че держат българите на каишка.Може би някой са за прокуратурата , но това преди изборите е много елеметарно, правят го за своите агенти от ПП и ДБ, които са същите измамници.Преди гласувах за ПП , но повече никога !!!

30

МАГНИТСКИ

преди 1 година

ВКАРВАТ В СПИСЪКА ВЛАДИ ГОРАНОВ, НА ОСНОВАТА НА ТВЪРДЕНИЯ НА ВАСИЛ БОЖКОВ, КОЙТО Е СЪЩО ПОДСЪДИМ ПО МАГНИТСКИ...... МНОГО Е ПЛОСКО-ЗАЩО ТОГАВА БОЖКОВ НЕ ГО НАПРАВЯТ АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН, ЩОМ МУ ВЯРВАТ...... СЪЩО АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИ ДА НАПРАВЯТ И БОЙКИКЕВ, КИРО, РАШКОВ, АСЕН,АТАНАСОВ,....... ЩОМ ИМ ВЯРВАТ....???

29

САЩ

преди 1 година

С терористи от ГЕРБ не преговаряме.

28

Анонимен

преди 1 година

Аман, от този червен нафталин!