87

Анонимен

преди 1 година

Колко още ще се опитват да бранят ГЕРБ и да ни убеждават в нещо, което е очевидно за всички? Магнитски посочи това, което всички знаеха, а нашите власти прикриваха. От цялата схема за хазарта описана от Божков и разиграла се по време на правителството на ГЕРБ, само един човек остана, който още не е включен в листа но и неговото време идва. Когато него го включат и от него ли ГЕРБ ще се разграничи и пак ли тези по студиата ще говорят подобни небивалици?

86

Тоя

преди 1 година

лилипутски пропахандатор райчев, да си вземе тезите и да бега у сибир. Долу всички корумпирани от лилипуткин ме КЕР еТА

85

Анонимен

преди 1 година

Оказва се че, според ПП и ДБ 80 процента от българите са руски агенти, защото обичат и са признателни на Русия за осбождението ни от турско робство.Това САЩ не могат да заличат, а това ги влудява и ползват всякъкви манипулации.!

84

Анонимен

преди 1 година

Райчев,ще почне да ни съди американския съд,защото нашия не работи,и директно от там ще идват присъдите

83

Анонимен

преди 1 година

Цяла София се вдигна да свали мафиота Гешев и нищо, мафията не ги е страх от народа, но от чичо Сам ги е много страх. Знаят какво може да им се случи, така че одобрявам Магнитски с две ръце, до победата.

82

доSS

преди 1 година

До SSИ КАК няма да го си го премести като народа не става за нищо у БГ-то ...

81

SS

преди 1 година

Реално какво като някой в Бг е в списъка Магнитски ? Нито ще върне парите,нито ще бъде осъден ! Най много да си го премести !

80

ОТ ЗАКОНА...

преди 1 година

..по-добре се страхуват комунистите , защото може да им блокират парите в чуждите банки и забранят да влизат в Англия и САЩ!

79

Райчев е смешен!

преди 1 година

КОГА И КАК СЕ Е ПРИЛОЖИЛ ТОЗИ ЗАКОН У БЪЛГАРИЯ.....като няма нито един засегнат от него??? Райчев е говорил пиян....ХАХАХА..

78

бг смешки 2

преди 1 година

прокоратура у БГ НЯМА ! щом народа търпи ПЕЕВСКИ МУТРБОЙКО И селянина " финансист " Горанов на власт толкова значи си заслужава съдбата ...ПРостият алчен и нагъл СЕЛЯнин беше подставено лице на една клика около Пеевски и Бойко която окрадна мн пари но простият българин не само търпи и гласува за тях ...

77

Пян_Гъ

преди 1 година

МОЖЕ ЛИ ДА ОБЯСНЯ НА ВСИЧКИ "СЛАБОТОКОВИ ТЕХНИЦИ"? Къщата си има собственик. Човекът излезе с името си и с нотариалния акт (не "натурален"!) - заможен е, има бизнес в чужбина, къщата е и винаги е била негова, не познава ББ, няма нищо общо с ГЕРБ, проверката на испанската полиция НЕ даде резултат (то няма и как!). Как да ви го обясни човек? На какъв език, та да разберете?

76

Анонимен

преди 1 година

тоя се прави на тъъъъп,както обикновено зада защити крадливите си шефове!

75

Анонимен

преди 1 година

Да се тревожат, ако имат пари в банки на САЩ. В ЕС тоя закон не важи.

74

Анонимен

преди 1 година

Поне по времето на Цецо в ГЕРБ имаше някакъв контрол . Откак Владко Горановия изгря на партийният небосклон, мамин Делянчо превзе партията. Под благият поглед на Чекмеджан Джибков разбира се

73

Вьзмутен

преди 1 година

Да вьрнат цецо в герб той поне не е обвинен в распределяне на милиони като горанов -6 апартамента и асансьор да са макс -3-4 милиона и то ако са много луксозни

72

Анонимен

преди 1 година

Е как да се заеме прокуратурата със своите хора? Съвсем небивалици ги говорите, Райчев...

71

хюго капет

преди 1 година

Винаги продажният Райчев какво друго да каже. Как не е казал и че българите обичат путлеръ

70

Анонимен

преди 1 година

Напишете google , кой е Магнитски, руснак който е защитавал фирма на САЩ в Русия, която Путин е изгомил и още ги боли.!

69

Ужас

преди 1 година

Жалко а цецо за един скромен асансьор и -6 апартамента бе изключен от герб

68

Анонимен

преди 1 година

До 66 ако искаш да го видиш пусни бТВ при Ризова )