293

Смел Гибсов

преди 1 година

Сийче, Сийче , плаво лисиче ... :D

292

Как,сийке

преди 1 година

Не на нас тия....отдавна изпяхте тази песен...гешефтуро.... измисли нещо ново. Нали имате " мозъчен" тръст!

291

Анонимен

преди 1 година

Ах , Сийо , как ще плющи..

290

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата в Бг е само да наказва лаещите Боко и приятели! Когато се налага да свършат нещо и да защитят интереса на хората, просто не са заинтересовани!

289

Анонимен

преди 1 година

България като примерна колония на САЩ трябваше да се откаже от ядрената енергия но направиха ли го не.Ето Бойко Борисов спря Белене затова е пич и не попада в закона магнитски, но другите не разбиват важността на американските интереси, затова попадат по юридицията му.

288

Анонимен

преди 1 година

САЩ нямат задължения да предоставя информация за решенията си на колонията си България.Всеки да си знае правата, а българите нямат такива права.

287

Калин

преди 1 година

До АнонименИли се правиш че не знаеш или не си наясно. Прокуратурата не "търси".доказателства, търсят МВР И СЛЕДСТВИЕТО. На базата на намереното от тези неподкупни институции прокуратурата прави обвинение и го внася в съда.

286

Анонимен

преди 1 година

В нашия случай комисията Магнитски атакува хора, които са проводници на руско влияние в различни сектори! Нищо друго, освен борба с руското влияние! Престъпленията, за които са обвинени лицата са извършени назад във времето, къде бяха до сега? Другата причина е отстраняването на ББ и ГЕРБ от политиката. Меркел се оттегли и Европа забрави за шоумена Бойко! Сега на дневен ред са протежираните от САЩ ПП, а покрай тях ще намажат гномчето Атанасов и мравояда Хр. Иванов.

285

Поп Ганчо

преди 1 година

Няма ли една медия да напише какви са санкциите към лицата включени в списъка "Магнитски". Та да разберем що за дзвер е това плашило.

284

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата няма да намери нищо. Както няма да намери нищо и за Нексо. Прокуратурата е куха институция, чието съществуване не е оправдано, освен за тези, които я ползват за влияние и кражби.

283

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Стига с този Магнитски България не е подчинена на САЩ а е суверенна държава А колкото до грабежите в БГ нека се започне от 90 год насам и стига с този Гешев Борисов има още много преди тях Лустрация нова система и хора читави за да управляват наистина държавата ни но къде е всичко това

282

Анонимен

преди 1 година

А пропо, Националната агенция по приходите - къде е Спецов? С за атаката към сърверите - това е най примитивната атака и се нарича DoS Denial of Service и се прави от петокласници вече! Високо ниво на ИТ на територията!

281

toti

преди 1 година

След 10г ще се разбере,не е време сега ,нито му е дошло времето ...??

280

Ха ха

преди 1 година

Замислям се ако принудя божков да ми даде -60 милиона , ще ми е прес фара в кой списьк ще ме впишат

279

Ха ха

преди 1 година

Боли го шиши и гербаджиите за някакьв списьк далаверата си вьрви

278

Тиквата от Банкя

преди 1 година

Другарко Сийке списъка ви го даде Божков преди години,ако си забравила. Но тогава Каскета се направи,че не е чул

277

Име

преди 1 година

Тази госпожа знае ли какви са цените на магазините, че е ненормално високо и скъпо, та се прави на разсеяна. Докато господата от Парламента си правят далаверите, хората се превърнаха в отчаяни бедняци. Как не ги е срам. Да трябва от САЩ да ни посочват кой-кой е.

276

Д-р Ох Боли

преди 1 година

Писна ми от тези американски списъци! Да си ги заврат отзад! СССР не ни е правил такива списъци. А те .., Остава да ни броят и кой ползва тоалетна хартия, кой вестник!

275

Хахаха

преди 1 година

бг мафията безчинства от 30 г.един запазил "етническият"се хвалеше пред един руски водещ с обръчи от корупционни фирми,пазещ финансиращ партията му и купуващ гласове,г-н пеевски,дпс-гроб са мафиотско образувание и САЩ ще ви спре!!!обслужващите ви прокурори и администрация ще бъдат съдени строго!!!мутрите на путин обявяват война на САЩ?...уау...добре дошли...и сбогом руски ку.ви!!!

274

ББ

преди 1 година

Гешев и компания,излизат с опорката "зловредно руско влияние",Сащ им наложи санкциите за кражби и грабежи,САЩ им докопа офшорните сметки с милиони ограбени от Народа ни,крадци и престъпници назначили гЕшев с единствената да ги пази,и хитлер назначи гьобелс да манипулира германците..и знаете как свърши,възпитано ви предупреждават САЩ!списъка е прекалено дълаг...Магнитски е предупреждение!имат още по жестоки санкций!следващият ще е по ..Рико..г-н боРисов!бг мафията на путин обявила война на САЩ?