144

Ти ли бе бокл....ук

преди 1 година

Ти ли нямаш бе нeщacтник? През 2001 те изгониха, като купе от един кабинет , но тогава нямаше такива възможности за записване с телефон както сега. Щях да се видят много нелицеприятни неща за теб и как искаше да заграбиш без пари определени терени.

143

Анонимен

преди 1 година

оВЧАР,НЯМА КАК ДА НЕ СИ НАМАЗАЛ филията ДОКАТО СИ БИЛ ПРИ КАЦАТА С МЕДА.ИМА ЕДНА гАЛИНКА тОШЕВА,ТЯ ЗНАЕ МНОГО НЕЩА,НО И ТЯ трае защото и тя е била до кацата.Не ми се правете на вода ненапита.Демокрацията ви направи милионери,олигарси и комунистически капиталисти.Но това е хубаво че защитавш интересите на България и Русия.

142

Анонимен

преди 1 година

Тук явно пишат някакви инфантили, които живеят с мисълта, че САЩ ни мислят доброто. По-далеч от САЩ, за да я има България!

141

БоЕко Борисов

преди 1 година

АбЕ къв е тоя бедняк бЕ?У параменто не е модерно а си милионер а е модерно да си милярдер.Я примерно колекционирам серийни номера на банкноти,казал сам и на Петя Славова да ги пази.Че празнувам скоро 15млрд. Ее чао.

140

червена хиена

преди 1 година

и никога не ЛЪЖА, нищо не Крия, просто съм потомствен богаташ

139

Тито

преди 1 година

То и Бащицата, бай Тошо носеше кърпени чорапи! Ейййй големи мизерници , голямо нещо! Света вода ненапита!

138

цеко

преди 1 година

До АнтипутиноидДа му направят одит, но американските служби защото нашите са решили че е чист като сълза.

137

Анонимен

преди 1 година

Явно хората яко са изпростяли, Овчаров може да е всякакъв, но поне държи Бълг ария да има АЕЦ, Миглена Кунева най безхаберно затвори блоковете на централата за да угоди на господарите, а това че за населението цената скочи в пъти не им пука. В момента от енергийно независима страна ще ни превърнат в зависима. Американците ни продават с 30 % по скъпо и това е ощетяване на държавата. Хора мислете не гледайте кой от коя партия. Изчезне ли АЕЦ ще ви се стъжни живота и ще плащате за всичко в пъти по-

136

Мишлето

преди 1 година

Долен гаден арогантен индивид олицитворение на всичко което е БКП.

135

toti

преди 1 година

СТРАНО !!-ЯО СЕ СРАМУВАТ ДА СЕ ГЛЕДАТ В ОЧИТЕ !!

134

пияница мистик

преди 1 година

И аз нямам 5 милиона. Имам към 15-20, не съм ги смятал точно. Любовницата ми има към 100 милиона и нито аз, нито тя сме в списъка на Магнитски. Интересно защо :))))))))))))))

133

Антипутиноид

преди 1 година

Като няма престъпление, значи няма за какво да се притеснява. Сега е редно да позволи да му бъде направен един одит и да му се свалят обвиненията, ако казва истината. Да познаем ли дали ще се съгласи?

132

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 128 - От кой град пишеш?

131

Трай, не думай!

преди 1 година

Само 4 милиона и половина ли притежаваш бе, другарю?

130

xoxo

преди 1 година

#132Абе каква демокрация те гони тебе в България??Политиците гледат как да разпродадат държавата,а народа тъне в мизерия..

129

xoxo

преди 1 година

Не знам какво е крал Овчаров,едва ли е от вчера..Но направи няколко интервюта и сподели за нотата на американското посолство относно АЕЦ-а и веднага задеистваха Магнитски,хехе

128

Магницко

преди 1 година

герб дпс бсп = коалицията Магнитцки

127

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, как лъже! Лично го видях веднъж, как отиде с цяла свита лакеи на разходка до Дубай. Той и жена му пътуваха в първа класа, свитата му - в икономична. И очевидно той плащаше всичко. Крадец, мошеник и съветски шпионин. Има поне 50 милиона. Много лъже!

126

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ТОЗИ ГОСПОДИН КОНСУЛТИРАШЕ КИРО И АСЕН НОВИТЕ СТАРИ МУТРИ ПО ЕНЕРГЕТИКАТА

125

Сержант

преди 1 година

Хората скоро и с доказателства ще ти го покажат. Безсрамни комунистически шмекери. Как се намират същества, да гласуват за вас. Хора , демокрацията не е виновна, виновни са такива същества, които не позволяват на демокрацията да се развие. В България има в изобилие.