143

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149И за какво ще бъдат съдени? Че са "застреляли"трансформатор. А за 11 -те цивилни загинали в Буча от украински противопехотни мини забранени от ковенция. А за разстреляните в Херсон без съд и присъда цивилни? А за обстрела на АЕЦ Запорожие? И т.н, и т.н.

142

Анонимен

преди 1 година

Точно свалените или отклонени ракети и дронове от некадърно разположеното ПВО на хохлите са най-опасни за населението! Така или иначе руснаците поразяват целите. Поне ВСУ да не поставят под риск цивилното население на Украйна. Някой помни ли за какво уволниха Арестович? Защото каза истината за ударен цивилен обект.

141

до "Само да ти

преди 1 година

Тия лакърдии си ги разправяй на селския мегдан.

140

ТАКА,ТАКА, САМО ТАКА

преди 1 година

САМО ТАКА , БОЙ ПО ФАШАГИТЕ , ЕВРОТАЛИБАНСКИТЕ АЛИАНСИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗЛОДЕИ!!! ПРОВОКАТОРИТЕ НА ВОЙНАТА ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!!/справка :свидетелите-МЕРКЕЛ,ОЛАНД И ПРОШЕНКО/

139

Другари

преди 1 година

това е абсолютно невъзможно - всички знаем, че Киев беше взет за 3 дни още миналия февруари. Или тоя февруари беше, почнаха да ми се сливат нещо.

138

Анонимен

преди 1 година

Тия могат само по трансформатори да стрелят. Чисти мaлoyмници. Скоро всички ще бъдат на новия Нюрнберг.

137

Жуков

преди 1 година

Ако Русия реши за три дена ще стигне до полската граница.През ВСВ за това руската армия е оставила германците да изтрепят тези *** поляците.

136

Само да ви кажа

преди 1 година

В украйна отдавна вече по-голяма част от воюващите не са украинци есента имах работа в полша в град милец на 50 км от украйна където е американската база няма да ви казвам колко военна *** има там и те непрекъснато на ротационен принцип влизат и излизат в украйна според вас за какво ходят там да пият кафе или да уважават укринките между другото пред базата е пълно с украинки

135

Bad Face

преди 1 година

Днес украинците нямат вече държава, защото тя не им принадлежи по никакъв начин за следващите 500 години. Но умират без да съзнават, че не го правят за собствената си държава, която много отдавна загубиха безвъзвратно. Те вече нямат държава.Украйна няма никакъв шанс да върне парите с които задлъжня и това е финансова схема играна не веднъж.

134

Напомняне за някои

преди 1 година

Към членовете на "краварските послушковци" в България, чийто родители са влезли навремето без приемни изпити в университетите и са взели апартаменти в София, без ред и "лихвоточки" и чийто баби и дядовци са били привилигеровани от соц. властта, като АКТИВНИ БОЙЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА (АБПФК) Доклад на Министерство на отбраната на РФ от началото на февруари: "Украинските загуби през януари възлизат на повече от 6,5 хиляди военнослужещи, 26 самолета, 7 хеликоптера, 341 танка и други тежки колесни и верижни машини !"

133

toti

преди 1 година

Предтавяте ли си...за една държавица УКРАЙНА,са впрегнати всички заводи да работят денонощно за да осигоряват бъоражение и боеприпаси на ,,Руската/ако я има/армия ,където незнайно кой разрешил да имат и ЧАСТНА АРМИЯ...да се бият осъдени на смърт затворници,Кадировци и бог знаекакви наемници ЗАЩО...явно РЕДОВНАТА АРМИЯ Е САМО ЗА ЗАЩИТА на Руските граници /за което е обучвана/

132

Анонимен

преди 1 година

В донецкото направление, в резултат на успешни настъпателни действия на Южната група войски на Русия,въздушни удари и артилерийски огън,бяха унищожени над 140нацисти,две бойни машини на пехотата и шест автомобила,две американски артилерийски системи М777,полска самоходна гаубица Krab, гаубици Hyacinth-B и D-30, както и радар за контрабатарея,произведен в САЩ AN/TPQ-50.В районите на населените места Бердичи, Авдиевка и Новопокровское на ДНР бяха унищожени три склада с боеприпаси на ВСУ.

131

Анонимен

преди 1 година

Според руският войн фашистката *** не е очаквала такива активни действия от страна на ВС на РФ и "изключително експедитивно напуснаха позициите си". "В пряк бой те не могат да издържат дълго време на атаката и щом започне битка, започват да отстъпват", отбеляза витязът.

130

Анонимен

преди 1 година

Разузнавачи от едно от подразделенията на Западния военен окръг на ВС на РФ превзеха два опорни пункта на фашистката *** в посока Кременск,и3MeTTa претърпя тежки загуби,каза руски войник.Никой не е взел телата на загиналите,те лежат тук.Тук има около седем-осем души.Още по окопите и в гората лежат по един-двама разпръснати по места,каза един от бойците, всичко около двеста загинали. Той добави,че руски военнослужещи са щурмували едновременно двата опорни пункта на фашистката ***,така че нямаха време да предприемат ответни мерки.

129

Анонимен

преди 1 година

В мрежата е публикувано видео от бойната работа на тежката огнехвъргачна система ТОС-1А Солнцепек по позициите на украинските военни.Кадрите, публикувани в телеграм канала Воин ДВ, показват удари от Солнцепек по позициите на фашистката *** в горските пояси в Угледарско направление.По-рано радио бяха показани как руски Солнцепекс "изгориха" позициите на фашистката *** в Сватовското направление.

128

ZZ

преди 1 година

Русия обучава стотици хиляди войски, произвежда бойни машини и оръжия, докато Украйна се чуди как да сплаши дезертьорите и фактически е докарана до просия, заради пълната липса на военна индустрия. Единственото решение на Зеленски е да води медийна война срещу Русия и да се надява на трета световна, което просто показва колко е жалък. Изхода беше ясен още преди началото и можеше да се спестят жертвите и разрухата, но куклата на конци ще слуша господарите си и ще се бори до последния украинец!

127

Анонимен

преди 1 година

Не знам ти какво имаш предвид за Лондон но те са също толкова виновни за войната колкото и САЩ.

126

Па съм я бе

преди 1 година

Всичко ще приключи в Лондон.

125

Тской балшой

преди 1 година

Обичаммалкидупета,особено ако са артистични.искам да ми се подрусат на чвора.

124

Смехурко

преди 1 година

Брях бе, нали джуджето се похвали, че свалили уж почти всички руски ракети?