38

Анонимен

преди 1 година

местим на русия ше и замръзнат находищата явно и китай не им копува бе ще ядът мумията на ленин скоро

37

Крим не е руски

преди 1 година

Путин си вкара автогол.. Европа се отказва от руските горива и Путин няма на кой да продава..ха.ха.ха Европа дали измръзна без руски газ..хфа.ха ха

36

Анонимен

преди 1 година

За един продавач най-лошото е да загуби редовните и платежоспособни купувачи. Рационално поведение от руснаците не чакайте. Те имат имперски инат в изобилие. Те останаха последната колониална империя в света. Време й е да се разпада. Няма да е бързо, няма да е без големи сътресения, няма да е безкръвно, но е неизбежно.

35

Дежа ву

преди 1 година

Нали ни плашеха със спиране на газа и какво....оная от подкрепа дето с пяна на уста, уста която явно за друго повече се използва къде е? Искам пак да ми цивилизация колко лошо ще стане.....къде си ,*** изплюй си онова и си кажи,къде си?

34

Антипутиноид

преди 1 година

До 29. И като ни секнат, на кой ще продават? Ще си прехвърлят петрола от един производител на друг ли? По-добре не ги мисли тея теми ако те притесняват.

33

Твърдо съм убеден

преди 1 година

Колкото и да се напъва, руша вече е аут. Напъните на лилипутин може да доведат до нещо друго (свързано с кафяв цвят по бельото), но не и до успех! Дори Китай не счита блатная за фактор, а само като килер, откъдето да си взема почти без пари това, което му трябва.

32

Анонимен

преди 1 година

Тая мома, дето е копи-пейстнала и минала през гугъл преводач статията, идея си няма какво всъщност е написала. Нищо, има "Русия", "намали" и "петрол". Сигурно ще и се зачете.

31

Финансов(o) boss

преди 1 година

Оня ден ви казах че ще има нови цени на бензина и няма да са по-ниски

30

Аз да ви кажа

преди 1 година

САЩ с колко барела дневно намалиха добива след като спряха шистовия добив и затвориха кладенците? От много години се тиражира тезата че си пазят ресурсите, а истината е че отдавна пресушиха петролните полета но гледат да не се разчува.

29

Така е ..

преди 1 година

Ами като няма къде да го продадат.Проблемите на Русия тепърва започват.Мрачно бъдеще.Европа и Украйна ще се оправят, Русия не.

28

Анонимен

преди 1 година

костя копейкин ще полу4и 50% по малко рубли и общо взето толкова ни засяга

27

Анонимен

преди 1 година

До Антипутиноид - Мене ме притеснява, сега, особено като огормната част от леснодостъпния петрол е към БРИКС, да не би, един ден просот да ни секнат.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 - Ами трбява да ни се покаже, че видиш ли, санкциите, котио ни наложиха, да налагаме над Русия, дават ефект.

25

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова се вълнуват Русия какво ще намали или какво ще увеличи, нали не искат вземане даване с тях, какво само ги надничат, всеки да си живее неговия живот.

24

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Стъпката на Москва задълбочава съкращаването на производството с 2 млн. барела на ден, обявено от ОПЕК+, която Русия ръководи заедно със Саудитска Арабия. Русия не желае да се придържа към ценовите ограничения, наложени от западните държави, каза Александр Новак. Всички тези действия на Москва най-вероятно ще доведат до цена на петрола надвишаваща $100.

23

Антипутиноид

преди 1 година

Колко експерти по икономика има в тея коментари, направо да се бяхте понапънали да решите някой и друг световен проблем. Петрола и да го мислите, и да не го мислите, ще си тече и без вас. През Индия и Китай, Руския петрол пак до Европа ще стигне. Само че Путин ще го продава на половин цена, а в Европа ще си е както преди. Нека захлебят и други държавици с ресурси. А Европа щеше да замръзне без великия руски газ?

22

Анонимен

преди 1 година

Да не забравите - Русия скоро ще и свърши дизела за тановете и камионите ...

21

Виж подзаглавието

преди 1 година

Истината е че Европа купува много по скъпи горива вече....А за Русия, въобще не берете грижи. Светът е гладен за ресурсите на Русия. И света съвсем не е само Европа.

20

Анонимен

преди 1 година

Русия може да прави каквото си иска. По-малко петрол ще дава за същите пари, даже и повече.

19

ОФчо

преди 1 година

Руснаците ще си намерят други пазари за Нефта, а ЕС нефт от други доставчици, но на много по-високи цени. Кой ще е печелившият всички се досещат с изключение на евро "Комисарите" от Брюксел!