60

Анонимен

преди 1 година

До 63.И къде е сега тоя джавелин,че нещо вече не се чува или беше ефективен само като се скриеш в храстите и си наблизо.И руските танкове имаха повече загуби от байрактарите от колкото от джавелин.А да не би сега руснаците да нямат танкове на фронта,а и украинците имаха танкове.Пък тоя Леопард в Сирия горя от старите руски ПТРК фагот,кое е правен още преди джавелин.

59

В.

преди 1 година

Всички танкове са уязвими. Въпроса е добра тактика, подкрепа от артилерия, мобилна пехота и хеликоптери.

58

Анонимен

преди 1 година

Този е за затвора, защото всява ужас и страх със заплахите си!

57

Анонимен

преди 1 година

До 59Русия води с 4 области и Крим. Ясно е, че не могат да я изтикат от областите, ))))))))Нито една от областите не е на 100%окупирана от ОRКiTE. Даже главните градове на Запорожка и Херсонска области са под украински контрол.Всъщност в сравнение с фронта до 24 февруари 22г.Русия е окупирала има-няма 40хил.кв.км.

56

Зевзек

преди 1 година

Тоя Медведев се превърна в плашилото на Кремъл. Само обяснява какво щели да направят в бъдещето, а досега нищо.

55

Крим не е руски

преди 1 година

ако се биете за Путин в Украйна:-руския бог ще ви опрости греховете... така каза попа от КГБ.-на майките ви ще дадат кожено палто.- а вас ще ви возят с катафалка произведена от заводите на ВАЗ за което мечтаят всички *** в руский мир.-най важното е че ще ви избавят от мизерията,калта и унижението което търпите в руската ***..За вдовиците не се притеснявайте... ние ще ги утешаваме..ха.ха

54

Анонимен

преди 1 година

Те руските оръжия всичките са в пъти по-добри по всички руски предавания а какво стана? Украйнците ги направиха за смях с 50 год техника от НАТО.Страховитият джавелин който запали хиляди руски танкове с "четвърто поколение активна защита" правеща противниковите ракети,управляеми и неуправляеми снаряди "абсолютно безмислени" е модел 1989-та година. Представям си ако американците им дадъъ оръжия модел 2010-та.Сигурно укритата ще стигнат Кремъл на безаналоговите

53

Анонимен

преди 1 година

До 61Трето произвежда се само Т-90М и тя си ги заменя,а и вече има търсене от Иран и други страни //////////Кои са тези други страни, може би Киргистан и Таджикистан? Какво стана с безаналоговият,, Армата" произведоха ли 10бр.или още не?

52

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.Първо просията е Украйна щото тя ходи и реве дайте ми .Втори Русия изобщо не е вкарвала толкова танкове.Трето произвежда се само Т-90М и тя си ги заменя,а и вече има търсене от Иран и други страни след сагата.С тия танкове,които единия иска да са само в тила другия уж имал секретна броня и трябвал да произведе,а третия да не си прави лоша реклама праща стари тенджери.Е оказа се,че Т-90М плаши доста хора и не искат да рискуват.А украинците понасят доста загуби и в пехота и в техника.

51

Путин е най-великият

преди 1 година

терорист на всички времена.Най-големият сваляч на граждански самолети.Най-безскрупулния убиец на жени и деца

50

Анонимен

преди 1 година

ЕС е в пат. Всичките му ходове са провал. Мир-провал, война-провал. Русия води с 4 области и Крим. Ясно е, че не могат да я изтикат от областите, даже по-лошо, ще вземе още. Колкото повече време минава, толкова повече ще са й условията за крачка или две назад.

49

Верно нали

преди 1 година

От войната срещу Украй печели най - много руския воено-промишлен комплекс и такива фашисти като медведката, които имат дялово участие.Губят се само животи на руските крепостни, но на крвмълските фашисти не им пука

48

Русия е велика

преди 1 година

Русия като влезне дълбоко на запад няма да види нищо ,просто мишките от страх ще се скрият ,слава за Путин !

47

Анонимен

преди 1 година

Тия кога ще произведат нещо полезно за хората,само оръжия им в главите.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 на какво ви учат в пропагандиското та дори 1:72 незнаеш какво е

45

Сата НАТО

преди 1 година

Украйна няма толкова техника да унищожи всички танкове на Русия -----///------ Нали твърдите, че Просията се бие с НАТО? Някак си НАТО е утрепало над 3000 руски танка дотука.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 ки...флю Леопарт 1А6 е с 120 мм Уръдие ..същото като на Лео 2 А4 демек дупчи всичко руско от фамилията Т включително и Армата ...добави оптика (особено нощна ) стабилизация свръзки на модерно ниво и става страшно ...единствената архилесова пета на лео1 е тънката броня но с новия Купул при А6 и това е решено (държи повече от купол на Т72 Б)

43

Анонимен

преди 1 година

Е нали имаха 12 хиляди безаналогови танкаве, кво ста с тех? Скрап в украйнската степ, ха, ха, ха.

42

В.

преди 1 година

Танковете са нападателно оръжие. Като огневи точки малко скъпо ще излезе.

41

Минуващ

преди 1 година

Русия трябва да се разкара от окупираните украински територии и тогава няма да им се налага да увеличава производството на танкове, а може да построи водопровод и тоалетни на половината народонаселение. Може също докато се омита от Украйна да вземе и всички чувстващи се руснаци от там към "руския мир", да нямат проблеми с репресиите от местните, които вече ги гледат на нож.