20

параграф 22

преди 1 година

Защо русия не произвежда велосипеди ? Защото няма природни залежи от велосипеди ... като намерят залежи от Танкове ще почнат да ги добиват Но преди това трябва да намерят уреди за добиване на Танкове а и уредите за добиване на танкове също неса природен залеж

19

В.

преди 1 година

Не съм сигурен дали изобщо разните Т модификации не са на една и съща база. Дали лагеруването на купола не е уеднаквено. Нормално е да са предвидили взаимозаменяемост. Също и за оборудването на купола. Не вярвам монтажните отвори да не са уеднаквени.

18

анонимен

преди 1 година

Айде, наздраве, Дима! Удари един стакан водчица и си лягай, че пак в главата ти е каша.

17

ОБЯВА

преди 1 година

ТЪРСЯ ДА ЗАКУПЯ РУСКИ ЛАПТОП.

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя пиян клоун жив ли е още

15

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Медведев е същността на комуниста болшевик. Ако партията (КПСС, "Единая Россия", Путин) му каже да е либерал, веднага става либерал, ако му каже да е консерватор, веднага става консерватор. Те прикриват убежденията си зад лъжи.А реалните им убеждения са си комунистически. Мечтаят само за концлагери,убийства без съд и присъда на "класовият враг" (политическият опонент),кражба ("национализация" т. е. присвояване на всичко от комунистите), и завладяване на цял свят, за да се убива и краде.

14

ШОФЬОР НА ТАНК

преди 1 година

ПУТИН СТАВА ЗА ТАНКИСТ ЩОТО Е МАЛЪК.

13

Анонимен

преди 1 година

Медведев ще го съди собствения му народ след години когато осъзнаят какво им причини.

12

Анонимен

преди 1 година

За начало да се научат да правят поне гвоздей като хората

11

баба Мара

преди 1 година

На този ли Медведев синчето му доскоро имаше бензиностанция и няколко магазина в USA?Неговото синче рева като женка като го изгониха като куче от USA нали?

10

КВО ТОЛКО?

преди 1 година

ДА ПРАВЯТ ТАНКОВЕ И ДА МОБИЛИЗИРАТ РЕЗЕРВИСТИ ЗА РЕЗЕРВ!

9

Чичо Любо

преди 1 година

Едно време, при Хрусчов и Брежнев, искахте коли да правите, но все танкове излизаха. Сега какви танкове ще правите - не знам Ще имат ли *** с пара или ще са собикновенни тромби

8

Анонимен

преди 1 година

Няма ли на кой да се примолят като Зеленски? Оше не сас се научили са просят като хората. Трябвало да сищо за отживелици? произвеждат....

7

Анонимен

преди 1 година

от нови танкове няма нужда. От Т55 и Т60 може да се направи много добър танк . Танка вече трябва да работи с дрон а може и той самия да бъде дрон или със сателит . В предната част трябва да има устройство което да го пази от три заплахи . Три в едно . И нее много сложно . Нито оръдие трябва нито купол . Шасито на Т55 е достатъчно високо . Трябва да бъде защитен в горна полусфера . Трабва доста работи да се променят .

6

Анонимен

преди 1 година

Стига сте ми ги давали тези ***. Не искам да чувам какво били казали те

5

аььаьа

преди 1 година

За какво са им танкове на Руснаците ,нали имат атомни бомби. Те са доста по-мошни от танковет и са по-евтини. Една атомна бомба може да погребе 1000 танка

4

KK

преди 1 година

***!

3

Анонимен

преди 1 година

И това с танковете и самолетите е предния блъф. С танкове и самолети американците се биеха в арабия и афганистан - щото тези не можеха да противопоставят нищо. А тук се играе с ракети и дронове .

2

анонимен келеш

преди 1 година

Да увеличи производството и на Лади,че много трупове в Украйна,а всяка руска мамаша си иска Ладата за загинал роднина:):):)

1

Анонимен

преди 1 година

А ТАКА! :) ПРАВЕТЕ ТАНКОВЕ. ТОВА АВТОМАТИЧНО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ПО-МАЛКО ПРОИЗВОДСТВО НА МИРНОВРЕМЕННИ МАШИНИ И СТАНДАРТЪТ ВИ ХЕПТЕН ШЕ ПАДНЕ.