80

Анонимен

преди 1 година

Този провалил се политик в момента е заместник началник на някаква служба, а редовно се изказва по важни теми. Странното е, че го отразяват и публикуват навсякъде.

79

Анонимен

преди 1 година

Основен проблем на Лео 1 е липсата на големокалибрена картечница. Донякъде това се компенсира от повечето боезапас от снаряди, понеже оръдието е по-малък калибър - 105 мм. Но според мене един Леопард 1 в комбина с една или две Брадли, просто е размазваща комбинация. Според мене трябва да оформат такива разстрелни тройки и да метат всичко във фланг от 150 м

78

В.

преди 1 година

Както и Т не знам кой номер

77

Анонимен

преди 1 година

Леопард 1 вариант А5 е от 1986 г и има основни елементи от Леопард 2. Бронята му е по-тънка и оръдието е по-малък калибър. Но е по-лек, за да не затъва и с повече конски сили на тон. Но пък е също толкова точен, стреля от движение, и има топловизор за нощен бой. И в крайна сметка работа на командира е да не позволява фронтален сблъсък, а да се стреми да удря противника от засада и в странична или задна проекция. И там, където настъпват силните танкове на противника, да им сипва с гаубиците.

76

Анонимен

преди 1 година

повече руски танкове, много повече джавелин за украинците! Амин!

75

пак аз

преди 1 година

Тоя му е време да *** дулото вече. А може да стане герой на социалистическия труд ако преди това гръмне в тиквата другия дребосък.

74

хайван

преди 1 година

Добре, но проблемът е, че не могат да намерят работници. Липсват около 20 000 и затова наемат затворници, работещи по 12 ч. на ден

73

Сата НАТО

преди 1 година

Танковете се убиват основно с артилерия и миномети или от засада, никой не излиза фронтално срещу танк. По-голямо значение има подвижността, отколкото големия калибър.

72

В.

преди 1 година

Ще се окаже, че танк година 65 не отстъпва на 85-та. След това едва ли някой е правил нещо различно. И без това служат само за обкръжаване на укрепена позиция

71

Сата НАТО

преди 1 година

Това с вкопаването са пълни глупости, при положение, че хаймарса бие с точност +-90 сантиметра. И 155 мм Ескалибур от раз го цели точно по купола от 20 км. Нещо си чел за Втората световна и живееш в паралелен свят. По отношение на ползването на танка като БМП - пълна глупост. БМП вози бойците в бронирано отделение, защитени от осколки и леко стрелково оръжие, А не да се возят отгоре на бронята на танка или да подтичват покрай него и да ги избие някоя случайна мина или динамичната защита на танка

70

Нострадамов

преди 1 година

Леопарда ке изгони мечката.

69

Анонимен

преди 1 година

До 70 изобщо не е качествено единствения плюс е,че може да удари танка в най-слабото място в купола отгоре,но трябва да си доста близо и да го виждаш и държиш на прицел през цялото време.В мъгла дъжд и вечер е просто едно желязо.За това като му пуснат една димна завеса и нищо не прави.Т-90М за разлика от Т-72БЗ има датчици и показва когато танка е на прицел и пуска димни гранати.След това да не си на мястото на тоя с джавелина.

68

В.

преди 1 година

Голям лукс.

67

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.а..Аз ти го казах.Т-62 беше вкаран в бункери и се направиха огневи точки в отбранителната линия.Сещата тая отбранителна линия,която беше направена докато Руснаците бяха около Харков,за да не се пречи да се строи и сега там украинците изобщо не успяха да пробият а Т-62 може и да се ползва на мястото на БМП3 и то доста по-добре се представя.

66

Offf

преди 1 година

Какви танкове бе , този не знае в кой век е ...

65

Анонимен

преди 1 година

Абе тия в Кремъл явно са далече от реалността.

64

Анонимен

преди 1 година

До 62.Е тя Украйна изобщо да е произвеждала нещо.Пък поне руснаците се пробват.Германците и те имат на скица Леопард А7+.А американците нямат и това.Оказва се че това,което имат било само сезонно.Да не вали и да е кално ,както в Украйна пък и Леопард 2 има май същия проблем ,както и Чалънджър.Затова сега се чакат едни стари тенджери,а другите не е ясно кога или пък като дойдат в тила щото ни е страх.

63

Сата НАТО

преди 1 година

Втори Русия изобщо не е вкарвала толкова танкове. -----///------ Ти да не стоя с тефтер на границата? Хайде като знаеш колко танкове са вкарали, кажи защо разконсервират Т-62 ?

62

Анонимен

преди 1 година

Само да не гаснат като великия танк Армата

61

Анонимен

преди 1 година

До 63И къде е сега тоя джавелин,че нещо вече не се чува ////////Работи, трепе рашистки танкове, бмп, хеликоптери. Отначало се говореше за него тъй като такова качествено оръжие по ширините на бившия СССР не бе се появявало.