100

Анонимен

преди 1 година

Уникални дълбоеби за 11 месеца успяха да издухат танковия запас на ссср готвен 50 години за ядрена война ...няма такива бездарни войници като руснаците Арабите са терминатори сравнено с тях

99

JAVELIN

преди 1 година

Отваря се допълнителна работа.Ще се справя.

98

Анонимен

преди 1 година

До None На вдовиците са им взели кожените палта с които се снимаха и са им дали някакви евтини палта от еко кожа.

97

питанкМедведев

преди 1 година

... ъхъ, а на водка кога? Че ако имат още стотина като мен - този алк0х0лик, току виж по магазините стане дефицит!?

96

Божееее

преди 1 година

Малко човещина ти трябва,грижа за Народите на Русия,изтеглете децата си от Украйна,имате толкова много,вашето е лудост хора,танкове...манипулаций в който вярвате само вие,зациклили на едно място,картината е прекалено голяма и дава много...обаче сте слепи,спасете децата на Русия!!!

95

Анонимен

преди 1 година

Медведев, доколкото имам информация от Лаос са ви изпратили 30 броя Т34. Съобщиха го по новините. От тогава мина повече от месец. Сигурно скъпоценната пратка вече е пристигнала в Русия.

94

Марин

преди 1 година

Увеличете и производството за лекарства за психично болни много станахте в тая вашата държава

93

???????

преди 1 година

За какво са ви повече,Медвед,по официални данни имате 13000,други казват 22000.150 милиона народ сте,150милиона танка ли ви трябват.

92

None

преди 1 година

Също трябва да увеличат производството на лади и кожени палта за вдовиците.

91

Анонимен

преди 1 година

Леопардите наближават жертвата Путин.

90

Анонимен

преди 1 година

До Антисорос Момче, какво стана с Киев за 3 дни?

89

Хайде няма нужда

преди 1 година

За кога ще произвежда танкове бе Медведев. До есента Русия няма да я има.

88

Антисорос

преди 1 година

Ще правят и ще мачкат,Западът може да прави само фирки,а прословутия Абрамс го видяхме не може 12 градуса наклон да качи,ха-ха, доста смях падна с онова видео,а пък страшните джавелини повечето попаднаха в ръцете на опълченците от ДНР и пак с тези джавелини направиха танковете на укрофашагите на горящи останки с добре овъглени бандерлюги във ,по и около тях. Другите ги виждаме размазани и на парчета добре омесени с почва в окопите и наоколо,добре гниеща тор от укробандерски гадове,ай наздраве!))

87

Анонимен

преди 1 година

Ще правят и ще мачкат,Западът може да прави само фирки,а прословутия Абрамс го видяхме не може 12 наклон да изкачи,ха-ха, доста смях падна с онова видео,а пък страшните джавелини повечето попаднаха в ръцете на опълченците от ДНР и пак с тези джавелини направиха танковете на укрофашагите на горящи останки с добре овъглени бандерлюги във ,по и около тях. Другите ги виждаме размазани и на парчета добре омесени с почва в окопите и наоколо,добре гниеща тор от укробандерски гадове,ай наздраве!)))

86

Антисорос

преди 1 година

Ще правят и ще мачкат,Западът може да прави само ***,а прословутия Абрамс го видяхме не може 12 наклон да изкачи,ха-ха, доста смях падна с онова видео,а пък страшните джавелини повечето попаднаха в ръцете на опълченците от ДНР и пак с тези джавелини направиха танковете на укрофашагите на горящи останки с добре овъглени бандерлюги във ,по и около тях. Другите ги виждаме размазани и на парчета добре омесени с почва в окопите и наоколо,добре гниеща тор от укробандерски гадове,ай наздраве!)))

85

Анонимен

преди 1 година

А дано да увеличи. Ама на дали. Муахахааа. Ти да не е като едно време да произвеждаш т-34

84

Анонимен

преди 1 година

Нато да даде ядрено оръжие на Украйна. Да видим тогава дали войната, ще е само отбранителна:)))

83

Тошето

преди 1 година

До Анонимен 88Преди да продължиш с фантазиите прочети какво е "Хризантема"! Ни брадлита, ни мрадлита ще останат. Няма да има никаква танкова битка.

82

Аинщайн

преди 1 година

Тя Ладата си е направо танк. Да тръгват с лади и Москвичи на бой. И пръчки да вземат.

81

В.

преди 1 година

Значи тръгват фронтално и срещат 3 танка по стар модел, които ги отнасят