23

България

преди 1 година

И украфили и русофили са единни тук! Никой няма да отиде на фронта в Украйна да се бие ;))

22

Анонимен

преди 1 година

До 29.Абе гривньо,какво като е писано от руски журналист.навсякъде има "за"и "против".Ако на тоя журналист има нещо,което не е в негов личен интерес естествено,че ще пише против.

21

Анонимен

преди 1 година

Според проучване на Европейската комисия само 15-20% от гражданите на 28 те държави са готови да хванат оръжие и да се бият срещу Русия!! В България са 1%..

20

Анонимен

преди 1 година

До 28, абе и на мен ми писна от пърдящи вaтeнки като тебе бе! Да да "избуят" теб и женка ти!

19

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко.Какъв комунизъм бе.Русия не върви по пътя на комунизма и това не се харесва на ФАЩ и партньорите им,щото никой не иска такава голяма държава да се развива и да им пречи.Тия за комунизма си ги дрънкай с ЦИПСО.

18

Анонимен

преди 1 година

Абе копейковци, направете си труда поне да прочетете анализа, който при това е направен от руски журналист, а недейте само да плещите редовните ви глупости! Убеден съм че не четете и 1% от новините в този сайт, а единствено влизате да заработите жълтите си копейки

17

Анонимен

преди 1 година

Тия Укри дано ги избуят до крак. Писна ми от тях. Да отиват на майната си.

16

Анонимен

преди 1 година

Тука разбирачите е смешно да говорят за война .1 .Нямаме армия 2 .Младите са с оскубани вежди и ЛГБТ ценности а от това войник не става 3 .Запас никой няма да отиде за чужди интереси и да си остави жената и децата .4 Има чужди войски на нашата територия и няма как аз като българин да изпълнявам чужди нареждания

15

Анонимен

преди 1 година

Световните ръководители стигат подпримитивни нива ,няма дипломация няма разговори !Народите трябва да спрят всяка война ,защо да воюваш и да си дадеш живота за някой на столче в бункер ,меко казано е идиотизъМь

14

Анонимен

преди 1 година

Мен не ме интересува това ,аз плащам данъци те отиват за НАТО и следователно те ще пазят .Ако не могат да си тръгват

13

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Украйна не...струва колкото...цялото човечество,че да...подпалим света. То без това всички украинци до онзи ден говореха само на...руски,така че да си ги...прибират руснаците и да се приключва с този...цирк. (платено...съобщение до ООН,Грета Тумберг и Херо Мустафа)

12

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами докато има държави като путинова раша, северна корея и отчасти Китай ще има и войни ... няма как да се разиваш икономически и да просперираш с форми на комунизъм и комуно-фашизъм, има си закономерности в обществено икономическото развитие и развитието на човешкото общество ... демокрацията и цивилизацията няма как да вървят хванати ръка за ръка с диктатурата, мафията, военните престъпления и тероризма ... !!!

11

Ахмат Козар

преди 1 година

Останаха ли консерви за отваряне да се пита човек със какво ще воюва Бункерния Молодец и то насред Раздор

10

Страхотна логика

преди 1 година

Теглете големи кредити! Нема да има кой да ги търси и кой да ги връща.То няма и да има и кой да ги харчи..

9

Агент Бийчър

преди 1 година

Те вече пуснаха ядреното оръжие срещу САЩ - отказаха се от долара и разобличиха произхода на КовID-19

8

точно и ясно

преди 1 година

"Администрацията на Байдън отхвърля заплахата от ядрена война, не се интересува от украинските жертви, дава приоритет на отслабването на Русия и подценява нейния боен и военен индустриален потенциал."

7

Анонимен

преди 1 година

Само мъртвите са видели краят на войната.

6

Анонимен

преди 1 година

Той затова наркоманът с непраната зелена тениска обикаля Европа като ромка и плаче и проси оръжия, консерви и тоалетна хартия, защото братушките според теб "вече са загубили" :)

5

Ясно е

преди 1 година

Нали това искат запада,сащ,нато като дават оръжие на наци Украйна, война с Русияи край на света?!

4

Факт

преди 1 година

Руските войски напредват по целият фронт,и колкото по бързо унищожът фашиската хунта в Украйна, толкова по добре.