103

Никой

преди 1 година

До Сата-НатоА колко от тия,60 000 хил. са служили и са годни физически и психически за ВОЙНА? Като ги гледам антируски настроените какви са инфантилни,наркоманизирани,алкохолизирани дебилизирани женчовци са в момента в,който чуят свистящите куршуми,бумтенето на оръдията крясъците на ранените и умиращите,ще разберат парализирани от страх колко голяма грешка са направили,ама ще е късно щото укроесесовците вече ще са ги натирили в атака.

102

Анонимен

преди 1 година

оооо казахте ли си го но не точно част от плана на новия световен ред.първо се почна с ковида след това войната следва премахване на валутите втезултат на ик криза и въвеждане на сбдс и още но всичко по реда си ще ядете каша от насекоми няма да притежавате нищо но ще сте щастливи

101

баща ви

преди 1 година

Като видят танковете с кръстове , тогава ще си приказваме Много *** тука дрънкат глупости , а *** не са на ясно ,какви асоциации предизвиква германския кръст в руснаците

100

Анонимен

преди 1 година

Покайте се грешници, иде края на света

99

Анонимен

преди 1 година

Сащ е държава на подхора -- трета, четвърта категория хора. Ако не могат да бъдат тотално ликвидирани, трябва да бъдат сегрегирани -- в резервати подобно на тези, които там са установили за доколумбовото население от индианци.

98

Христо Христов

преди 1 година

НАТО искаше война - получи си я.

97

Анонимен

преди 1 година

Да, заглавието е вярно, още не съм прочел статията. А вторият етап е разрушаването на сащ, като се започне с дедоларизация.

96

Топкова мелница

преди 1 година

На руснаците засега територии не им трябват. На тях им трябва като топкова мелница смилане на нацистите и военния потенциал на Украйна - все едно дали ще мелят в Краматорск или Лвов.. До тук са смляни към 400 000 убити и ранени укри и още около 20 000 наемници и инструктори. Освен това се гулят 320 000 безследно изчезнали. Сред една година в Укропия нямя да има мъжко население за войници - или ще са в Русия,или спасили се в Европа и по света.

95

RealisT

преди 1 година

Нищо от това което е написано за северноазиатския к3н3-ф в статията не е вярно!!! Нито има кой знае какъв потенциал, нито някога ще се развие технологично, нито ще се съвземе изобщо от дупката в която путин вкрая таази пародия на държава! По-скоро виждам единствения изход в един естествен разпад на тази изгнила отвътре изкуствена империя. Който в тази територия иска свобода, демокрация и мир- може лсед 15-20г да се посъвземе, а който си държи на агресията, на омразата и на войнолюбието, ще умре!

94

кратко и ясно

преди 1 година

За световна война трябва поне две световни сили да се сбият ...Сащ и Китай като гледам не се натискат много за това а други световни сили банално НЯМА полу умряло куче като русия в най добрия случей може да се води регионална сила в задълбочаваш се необратим процес на разпад

93

SS

преди 1 година

И какво чакаме та не се въоръжаваме ?

92

Анонимен

преди 1 година

Путин, разбира се, може да премине в настъпление, да убие още хиляди хора, може дори да се придвижи малко напред. Но той не може да спечели. Той обяви война на човечеството, разчитайки да го уплаши. Човечеството, разбира се, се изплаши - заплахата от ядрена война не е шега. Но изводите, които си направи от този страх, не бяха тези, на които разчиташе Путин, а точно обратното. Не трябва да се предаваме, а да се борим до победата.

91

До СмотаНАТО

преди 1 година

Мноооого си ссмотан .Що не прочетеш малко инфо за Леопард 2 преди да продължиш да се излагаш. Танка е пълен с електроника не е като руските кофи и след ВСЕКИ ден на бойното поле трябва да се проверява, ремонтира и зарежда.В Германия военните учат по ПЕТ години преди да им дадат свидетелство че могат да управляват този танк... Викаш на укритата един двуседмичен онлайн курс ще им е достатъчен.Хубаво е че си мечтаеш Рашата да се гътне ама само с мечти и драскане гглупоссти в интернет няма да стане

90

Толкова за статията

преди 1 година

Леонид Бершидски е базиран в Берлин руски журналист, издател и колумнист за Bloomberg. Tой е първият главен редактор на руския вестник "Ведомости".

89

До СмотаНАТО

преди 1 година

И кой ще ги управлява тия Леопарди? Ти ли ? А бази с резервни части? А боеприпаси? А горивосмазочни материали? Или то викаш сал едни Леопарди като дойдат е достатъчно? Може и на гарата да си стоят дето ги стоварят от вагоните...... И Рашата ша са гътне...... ахахаха. Мечтател.

88

първият горещ етап

преди 1 година

ЖИРИНОВСКИ всичко е описал постъпково! Просто намерете и гледайте! Преди, тези които му се смееха - сега реват!

87

първият горещ етап

преди 1 година

ЖИРИНОВСКИ всико е описал постъпково! Просто намерете и гледайте! Преди тези които му се смееха - сега реват!

86

Анонимен

преди 1 година

Укритата губят ежедневно позиции, освен ме носят бая повече загуби в жива сила и техника. Това устройва руснаците. Всеки ден. Отделно Укрия затъва икономически все повече и повече. Всеки ден. Това устройва руснаците. Отделно укритата напускат потъващия кораб и населението намалява. Това устройва руснаците. Всеки ден. Точно за това укритата са принудени да атакуват, ама пък не могат. Могат само да седят и да си викат Слава Кокаини - до там.

85

наглосаксите така

преди 1 година

Наглосаксите така го планират - да видим дали и тоя път руснаците няма да им вържат кънките като предишните два!

84

До Смота Нато

преди 1 година

Бъркаш нещо Украйна с Русия .Просията я водят укрите ,скоро и за летящи чинии ще просят само да има откъде