140

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

139

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

138

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

137

182

преди 1 година

Пълен филмaр плoскоземец си, на никой нормален ни му пука за русия. Нападнаха Украйна и сега си измислят опoрки да се оправдават. А вие чугунените глави им вярвате. Скоро ще се събудите.

136

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС са несбъднатата мечта на сатанистите и Хитлер за III-ият райх. Така в момента САЩ, ЕС и техните пудели може да се каже, че са създали IV-ият райх! Русия им е като трън в очите! И ако IV-ият райх в момента наброява около 50 държави, то тези които не са на страната на сатанистите са повече от 150 държави с повече от 2/3 от населението на Земята!

135

Анонимен

преди 1 година

...Може да ви се каже, че икономиката е в страхотна форма и че имаме обещаващо бъдеще, но сметките за хранителни стоки и по-високите данъци и виждайки правителство, което продължава да се опитва да харчи пари, които нямаме, за неща, от които не се нуждаем, е фоновата история, която ние също не можем да пренебрегнем.

134

АнонимеН

преди 1 година

ВЯРНО Е ! ТЕХНИЯ ХААРП Е НАЙ-МОЩЕН И МОГАТ ДА СКАПЯТ ПОЧТИ ВСЯКА ДЪРЖАВА С НЕГО!

133

Анонимен

преди 1 година

Какво е мнението на обикн. американец -- You can be told the economy is in great shape and that we have a promising future but the grocery bills and higher taxes and seeing a government that keeps trying to spend money we dont have on things we dont need is the back story we also cant ignore. /Може да ви се каже, че икономиката е в страхотна форма и че имаме обещаващо бъдеще, но сметките за хранителни стоки и по-високите данъци и виждайки правителство, което продължава да се опитва да ...

132

Анонимен

преди 1 година

САЩ СИЛА

131

Анонимен

преди 1 година

Кой съюз, бре?!

130

Анонимен

преди 1 година

Горките американци.Да ги ожалиш.Миналата година с тия пари могат да си позволят две Поршета и един Кадилак.Сега , тая година могат да си купят само едно Порше.И те се нуждаят от помощи Събирайте стари дрехи и коли....цццц.Завалиите

129

Ам Гъл

преди 1 година

Байдън си говори глупостите! Машината прави тртт тртт :)) Изгубих им бройката , не мога да броя до толкова.

128

Анонимен

преди 1 година

Утре ще горим американското знаме. Ха-ха, хи-хи !

127

Анонимен

преди 1 година

Русофили....сега оплюйте всичко американско и в следващия ден ви виждам на опашката за кандидати за виза.Що не хвалите Северна Корея бре.

126

Не вярвам

преди 1 година

Американците много обичат статистиката, а тя казва, че стандартът им никога не е бил толкова нисък. Дядката не казва нищо за рекорден брой бездомници, рекорден брой без здравна осигуровка(без достъп до здравеопазване въобще). Рекорден брой американци за първи път им се налага да живеят "от заплата до заплата".

125

Анонимен

преди 1 година

"Той обеща, че САЩ ще подкрепят Украйна толкова дълго, колкото е необходимо, за да бъде отблъсната руската инвазия." -- сам вярва ли си ? Подкрепата им е предимно лъжи съшити с бели конци.

124

Анонимен

преди 1 година

"В момента сме в по-добра позиция от която и да е друга държава на Земята" -- поредна лъжа на престъпника бай дън. Американците не смятат, че е така.

123

2

преди 1 година

Естония,Финландия,Франция,Гърция,Грузия,Италия,Япония,Латвия,Литва,Черна гора, Холандия,Норвегия,Полша,Португалия,Молдова,Румъния, Словакия,Словения,Испания,Швеция,Украйна,Великобритания,САЩ.Изобщо САЩ и неговите поддръжници.И ако сега либералите твърдят,че в Украйна няма нацизъм,то скоро може да го няма в редица западни страни.И ако САЩ и Украйна дълго време не са крили възгледите си,сега много по-голям брой страни показаха лицата си,повечето от които са спонсори на нацизма в Украйна.

122

1

преди 1 година

Общото събрание на ООН прие внесена от Русия резолюция Борба с прославянето на нацизма, неонацизма и други практики, които допринасят за ескалацията на съвременните форми на расизъм,расова дискриминация, ксенофобия и свързаната с тях нетолерантност.И ако през 2020г.само САЩ и Украйна се противопоставиха(забележителна комбинация)днес има 50 държави, които гласуваха против прославянето на нацизма(т.е. за нацизма и неговото прославяне).Сред тях са Австрия,Белгия,България,Канада,Хърватия,Чехия,

121

Анонимен

преди 1 година

Тази редакция е свърталище на национални предатели, което усвоява средства от американските шпионски служби. Какъв превод, какви пет лева, те не знаят къде да слагат пълен член в българския език, ти им говориш за английски.