160

O'key, деди !

преди 1 година

Чичо Дън, наистина сте в добра позиция, брато !Защото на 1000 километра навътре в океана се намира ядрената подводница"Брянск," готова да пусне суперторпедото Нептун към вас, образуващо в океана цунами с 30 метрови вълни, което ще унищожи напълно градове като . . . Сан Франциско и Лос Анджелис !

159

Голям

преди 1 година

Да бе да. За Байдън сигурно е добре. Реалността е друга. Преди ковида и БЛМ - просперитет. Сега мизерията стартира и за тях. Политиците там искат пак да запалят Европа и да "помагат" със съчки и пожарни коли - както след голямата депресия преди ВСВ. Разбира се не безплатно.

158

Анонимен

преди 1 година

Хайде твоята нация да не се бута да оправя демокрацията и свободата на хиляди километри,а да гледа да се оправи нея си,че положението в страната става зле.

157

Божееее

преди 1 година

Г-н Байдън,каня 6 АФ на гости...във Варна...Бургас...,ен.ч.рите на путин ще плюят и манипулират като гьобелс...толкова могат,путин заплаши Народа ми със сармат г-н президент,ако не е бургер ще е ядрена ракета,*** и ен.ч.рите на путин ни убеждават,че сармат ще "нахрани" Народа ни...а бургера ще ги "превземе."..

156

ББ

преди 1 година

Беден и ограбен Българин съм,г-н Президент на САЩ,живея в Държава превзета от мафията и обслужващи Путин политици и особенно глав.прокурора ни,нагъл престъпник ни е глав.прокурор,мачкат човешки съдби ,минават с 200 ЕС през Вебер,живеем нечовешки,утре може да ми предявят обвинение за да ме подчинят,така е в България,в Унгария,така е в цяла ИЕ,така е в ЕС!разбира се,ще се защитавам с крайни,не вярвам на правосъдната зависими от путин русия,Бог ни дава животите като Свободни...и роб на путин,никога

155

Божееее

преди 1 година

Страхотен Човек,Държавник и Американец,респект г-н Байдън,ен.ч.рите на путин ще ме погнат с минуси и обиди...но това не ме плаши,мечтая Народа ми да избере Президент като Вас!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!

154

Мухаха

преди 1 година

Хааайде, още 4 години старчески лекарства и безплатни памперси дето ще му ги сменят от "Секрет Сървис" на Белия Дом ...

153

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Туй нещо Бадънера не е добре, 60 процента от техниката е закотвена и като патрулките по турските магистрали. Неостана много.

152

Жиката

преди 1 година

Заплахата бе китайски презерватив.Янките напълниха гащите.

151

естествено

преди 1 година

за таз констатация дори деменцията не пречи

150

Бай Ментор

преди 1 година

Определено дименсията му се задълбочава!Забрави че след броени месеци САЩ фалират!

149

Анонимен

преди 1 година

До мистичният алкохолик 22 __ ДРУГАРЮ КОМУНИЗЪМЪТ СВЪРШИ !!! ОЩЕ ЛИ НЕ СИ ИЗТРЕЗНЯЛ ?!!... СЪЖАЛЯВАМ ГОРКИЧКИЯТ ***, КОЙТО СЕ РАЗШИФРОВА, ЧЕ ПИСАТЕЛСТВА ПОД НИКА Пияница мистик - ИЗТРИ ПИЯНИЦАТА с 22 И ПРЕМАХНА МОЯ КОМЕНТАР 33 . АХ,МИСТЕРИЙО АЛКОХОЛИЧНА АДМИНИСТРИЧНА !!...

148

Анонимен

преди 1 година

БАДЪНЧО РАЗПРАВЯЙ СИ ДЕМЕНЦИАЛНИТЕ ИЗМИСЛИЦИ НА ЯНКИТЕ. ТИ СИ САМО ЕЛЕМЕНТАРНА ФУНКЦИЯ НА ОЛИГАРСИТЕ "СКАНДАЛНО" ТРУПАЩИ МИЛИАРДИ !!! КОГАТО РЕШАТ ИЗНАСЯТ КАПИТАЛ В ЧУЖБИНА, КОГАТО РЕШАТ ГО ВРЪЩАТ ОБРАТНО. ХА,ХА "Гордостта се завръща." СПОМНЯМ СИ КАК СПИСАНИЯТА ПРЕЗ 70-ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК КОМЕНТИРАХА ИЗНОСЪТ НА ЛИЦЕНЗИ ЗА ВИДЕОКАСЕТИ КЪМ ЯПОНИЯ, КОГАТО ДЖАПЪНЕСКИТЕ ЗАЛЯХА US-ПАЗАРА МАСОВО С ЕВТИНИ ПРОДУКТИ...КОГА ЩЕ НИ СУБСИДИРАШ С ТРИ МОДЕРНИ ЕСКАДРИЛИ КАТО "НАЙ-ВЕРЕН СЪЮЗНИК" ??!!!..

147

Анонимен

преди 1 година

Освен това сте и с най-гоУеми заеми на земята.

146

баце

преди 1 година

Баси брътвежите. Този говори за идейте на Тръмп.

145

Белгород

преди 1 година

Прав е ...от правилната страна на Посейдон са!!!

144

:)

преди 1 година

:)

143

Анонимен

преди 1 година

До 188...Русия е държавата наред с Германия на най големите лъжеучения и пагубни идеологии в историята на човечеството...Комунизма и Хитлеризма.Русия и Германия трябва да се каят во веки за това .Германия призна вината си. Русия не.Русия е все още заплаха за човечеството .Хитлеризма заедно с комунизма трябва да бъдат мразени .

142

Анонимен

преди 1 година

Русия е първопричина на Втората световна война.Русия в първопричината комунизма да се разлее по половин свят.Русия тероризира съседите си.Русия никога не е давала нещо на някого.Тя го освобождава от присъствието си....И за това трябва да и бъдем благодарни ли.Русия е арогантна .Тя иска да я величаят за всичко.От християнство до земи.И двете не и принадлежат.

141

Анонимен

преди 1 година

Най-големия бандит се хвали, че е най-добре.