13

яко лъжем а?

преди 1 година

"обаче не представи доказателства в подкрепа на своите твърдения" - това е за америанеца със шишенцето който нападна Ирак! Руснаците имат и клипчета и медицински проби!

12

Анонимен

преди 1 година

Изглежда руснака подготвя почвата за химическа атака разбирайки че Бахмут никога няма да го превземе без употреба на оръжия за масово поразяване. След 9 месеца руска мъка в Бахмут (през това време дори Путин можеше да роди) Русия стигна до извода че Бахмут е непревземаем с конвенционални оръжия.

11

Анонимен

преди 1 година

Много умен е фуйло, браво велика сила е Русия

10

Официално са Мафия

преди 1 година

Главният прокурор Гешев в симбиоза с Румен Николов-Пашата, Юлиян Борисов Георгиев, полицаи и мутри от Перник са замесени в Терористични Актове срещу Български граждани в Република България и целият Европейски Съюз срещу стотици Българи - убийства и изтезания! Германов

9

То не е

преди 1 година

за първи път! Единия път се оказаха развалени консерви!

8

Анонимен

преди 1 година

Ще разследва. Тия дни един укронацист беше публикувал снимки с малки спретнати бомби с химическо вещество, бяха стотици. Хвалеше се как ще ги пускат с дронове.

7

Укро лицемерие

преди 1 година

"Украинските въоръжени сили казаха, че се придържат към законите на войната." - активно стрелят с оръжия за масово поразяване в жилищни квартали в които няма военно присъствие. Минират с касетъчни мини жилищни райони и използват химически оръжия... екзекутират пленени и ги мъчат преди това. Вервайте на нацистите!

6

НАТО

преди 1 година

На пияните *** не им трябват химически оръжия. Те сами копаят окопи в радиоактивна почва и хващат лъчева болест. Ама нормално за алкохолизирани унтерменшени с по 2 мозъчни клетки в главата.

5

Анонимен

преди 1 година

Русия умре!

4

Анонимен

преди 1 година

Вчера Следственият комитет на РФ е започнал разследване за употреба на химически оръжия от страна на ВСУ близо до градовете Соледар и Артьомовск.

3

ЧЕ има - има

преди 1 година

Самите плоскочели укропитеци гордо пуснаха клипчета, като талибани, как правят дрончета със химически гранати. Разследването е само за фиксиране на фактите за съда!

2

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тези зелени ***** са способни на всичко. Естествено, че ще отричат. Призная ли си и Америка с "БАЙ ДРЪНЧО" ще спре да им "ПОМАГА". Ти си мислят, че ще уплашат руснаците. Откажете се, преди целият ви невинен народ да е загинал, или да ви измете като изменници.

1

Анонимен

преди 1 година

Ердо го получава 2 ен и сега Алах не прощава Двоен има само ЛГБТъ общност .